Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 964
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Миме, пробвай Пойзън гърл на Заг и Lost cherry на Рефан.Прасковата на Форд я пробвах скоро на Заг, за мен е разкошен парфюм и ухае скъпо и луксозно.Цялата черна серия на Рефан е също много добре пипната.Вижте двете рози на Louis Vuitton, мисля, че розолюбителите ще ги харесат.На Заг новия на Джими Чуу ми хареса много, вижте го, но бил свършил ми казаха в магазина, чакали зареждане.Миме, как щях да забравя пробвай Гърлата на Сааб да видиш какво се казва сладост, но в оригинал.В нета 90-ката е без пари, тестер.Иначе я виж на Мартинез, по Богориди им е магазинът.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 13:28 от Bright Crystal

# 256
  • Стара Загора
Аз купих едната Роза по Коледа за подарък. Свежа, кристална и много чиста наистина. Не е българската маслена.

https://refanshop.bg/produkt/parfyumna-voda-refan-limited-blend-rose-windy/

Мисля че е копие на този на LV

https://www.fragrantica.com/perfume/Louis-Vuitton/Rose-des-Vents-40495.html

Бих препоръчала също и Рояла на Сааб.
Също и This is her на Задиг. Излизат около 60 лв тестерите и са страхотни парфюми. Наскоро поръчах лимитиран флакон La vie est belle 50 ml за колежка от парфимо за 65 лв. Иска следене.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 15:39 от iv4enceto_91

# 257
  • Бургас
Ивче,ако видиш някъде 50 мл La vie est belle пак на такава цена,пиши,моля!
Уж гледам,ама съм такава шматка...

# 258
  • Стара Загора
Непременно. И аз ще си го взема. 😋
Просто иска следене, което е изнервящо понякога, но пък изпадат оферти...

Преди не го понасях заедно с Armani Si, но с годинките вкуса се променя. 😁
Виж, Си още го ненавиждам, но Живота ми харесва. Щом си купих Midnight rose и много ми допада La nuit treasure на Гиза, та за зимата бих си го взела заедно с La nuit a la folie... Кризата на средната възраст му казвам аз. 🤣

# 259
Ивче, ти какви аромати харесваш по принцип? Кои са ти любимите имитации?

# 260
Момичета, някой пробвал ли се парфюмите та Джени Глоу, водят се имитации на Джо Малоун.

# 261
Да И още как много добри копия на Джо Малоун

# 262
Можеш ли да разкажеш малко повече за тях и кои си пробвала Flowers Hibiscus

# 263
На Jenny glow аз харесвам Wood&Sage за лятото и Myrrh&Bean ( голяма любов и много траен) за зимата, отговарят си напълно на описанията на оригиналите във Фрагрантика.  Fresia&Pear e приятен леко сапунен аромат, носих го пролетта. Не харесах Nectarine blossom и Orange blossom ( на моята кожа мирише на терпентин),  Green cucumber подарих на приятелка, тя се влюби в него, много странно се разви на моята кожата, а Berry&Bay получи мъжът ми, на моята кожа от грейпфрута излиза ужасна нотка на потен пубертет.
Много е писано в стари теми за Дженитата, Бубанка и Ре имат доста големи колекции от тях Grinning

# 264
Момичета, накой взимал ли е от D & P Clinique Happy? Интересува ме дали е като оригиала? Аз с тая марка нямам никакъв досег... Нежзнам добри ли са, трайни ли са...

# 265
  • Бургас
Момичета, накой взимал ли е от D & P Clinique Happy? Интересува ме дали е като оригиала? Аз с тая марка нямам никакъв досег... Нежзнам добри ли са, трайни ли са...

Някой питаше за сладкото B.U.,ама нали съм шматка...
B.U Absolute me,ей сега ще кача снимка.
Ето:

Абе малко са по-скъпи отколкото трябваD&P,но са хубави.
Имам Глория(черешка е, много ѝ се радвам) и Кирке.В жегата нищо не е много трайно при мен,но тези издържат поне 3-4 часа.
Сега в по-нормалното време,оком25 градуса,вероятно ще издържат повече.
Днес пръсках лалето на Заг.
Поднових веднъж,ох, много ми харесва.
Чистичко и после сладичко.И нежно.
Не отравям хората около мен.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 23:30 от mariqivanova799

# 266
  • Бургас
Ааа,тази горчива праскова не е моето нещо...
Я кажете някой друг сладкоч,освен обувката,La vie est belle,Gloria Cacharel,Kirke...
Ама захаросан...Имам Amour Kenzo
Нямам Прада Кенди и един захарен памук на Лорис,но...искам да е гурме+сладко...

Good girl supreme е дори по-сладък от оригиналното добро момиче, струва си да се погледне. Имитацията на Заг е изключително трайна, дори прекалено много. Цял ден с него, на сутринта леглото е попило. Първия път, когато го пробвах се напръсках една идея повече и ме заболя главата. Не е за жегите, но дори и на високи температури се усеща силно.

# 267
За конкретния парфюм не мога да кажа как са се справили( даже не знаех, че D&P са му направили имитация; много харесвам оригинала), но това, което имам на D&P е доста трайно и добро откъм прилика, така че препоръчвам( само цената, наистина, е малко по- висока, но според мен си заслужават, спрямо качеството).

# 268
  • Бургас
Да,D&P нямат общо с гадната рефанска нотка.
Зара също.
И Заг са направили хубави,чисти аромати.

Другия път ще го пробвам този Good girl supereme,както и другите препоръчани.
Бая парфюми имам обаче,вероятно ако купувам нови,ще са 30 мл от Заг,хем евтини,хем хубави,хем 30 мл някак по-лесно се изпръскват...

# 269
Подозирам, че "гадната рефанска нотка", която усещаш е от некоректни търговци, разреждащи с нещо парфюмите или от неправилно съхранение /дори в магазина/. Аз дълги години пазарувам от Рефан, но съм капризна ОТ КЪДЕ ТОЧНО да пазарувам. И нямам никаква "гадна рефанска нотка". А имам парфюми на по над 6-7 години. Съхранявам си ги при оригиналните ми парфюми. Не са трепнали! Нямат дори "бити връхни нотки". Но както казах: внимавам от къде пазарувам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт