Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 707
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland
В много малък град до Пловдив

# 511
  • Стара Загора
За липсата на малките шишенца в Заг вече писах.

# 512
  • Варна
Здравейте, знам, че темата е за имитации, но при наличие на толкова парфюмни феи тук, реших да попитам : някоя от Вас има ли наблюдение върху парфюмите Insomnia - Faviol Seferi. Постоянно ми излизат във фейса, преди дни са пуснали нов парфюм Ritual, пише че го има в Мартинез.

# 513
Да ,вече го тествах уникален аромат- убийственo траен дори и след душ усещам нотки круша,шафран и касис. С него няма да останете незабелязани но за цената от 104 лв малко множко ми се вижда... има развитие носи изцяло ДНК на Ерба пура, да не кажа дори негово копие

# 514
Аууууу.... Simple Smile Как ли няма да им ги дам тия 104 лева на Мартинез.... Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ужас... Не са добре, горкичките. И, междувпрочем, ВСИЧКИ имитации на Ерба Пура надживяват душа.  Всички до една, от тези, които съм изпробвала.

# 515
  • Бургас
Ооох,Фрау Скитница...направо...
Този възрастен господин е явно местният еквивалент или "квивалент" на Джефри Стар...Ооох,направо...
JoyJoyJoy

# 516
  • BG-DE
Солар, от коя имитация на Ерба пюра си най-доволна?

# 517
Аз честно казано не съм почитател на този парфюм. Но съм тествала на Заг Зодиак, на Айфел и на Гиза. Всичките са взривно плодови. И много трайни. Струва ми се, обаче, че имитацията на Заг Зодиак е най - красиво направена. На Айфел ми идва леко "суха" и "рязка". На Заг е по - "мека" и "сочна". На Гиза съм пробвала от поръчката на колежка в офиса ни. Масло. Не виждам никаква разлика с имитацията на Заг Зодиак. Но маслото се държи леко различно от спрея, така, че...Не смея да сравнявам...Не познавам оригинала. Това не е моят тип аромат. Но му признавам мощта. МОЩЕН!!! Simple Smile И,  честно казано, не мога да си представя, че това може да го носи мъж...Но...свят голям. Бих препоръчала като най - мека и сочна, едновременно с това и изгодна, имитацията на Заг Зодиак. Наистина всичките те надживяват къпането и миенето на ръцете. Наистина. Simple Smile

# 518
  • BG-DE
Много ти благодаря 💐

# 519
Аз имам Erba Pura в изпълнение на Martin Lion, беше похвален като добра имитация. Но аромата май не е моя, един или два пъти го тествах ...

# 520
  • Стара Загора
Потвърждавам за Ерба Пура на Заг. Приятелка си го купи, а пощальонката която ни носи писмата в офиса се пръска с него последния месец и след няколко дни душене като куче си я питах с него ли е и потвърди. Плодов, но не компотен, а много мадамски и луксозен звучи с муска. Колежка има маслото на Гиза, но върху моята кожа не стои много добре след като отминат връхните нотки. Остава сух дървесен аромат с малко муск от онзи животинския и това не ми харесва.

# 521
+1 за Ерба Пура на Мартин Лион-уникален и траен.❤❤❤

# 522
  • София
И аз гласувам за Ерба пура на Мартин Лайън. Миналата година есента си го взех и оттогава насам съм го купила най-малко още 15 пъти. За приятелки, колежки, за близки и техните близки - всички, които са ме срещали, когато съм била с него.

# 523
  • Пловдив
Олееее тези от Мартинез пак ли изтрещяха... освен пак да им пратя много поздрави. Ха ха даже няма да го тествам този "уникален" аромат.. Първата Инсомния за мен е рядко неприятна между другото.
Следващия да го пуснат за 200 лв. 😃

# 524
Ерба пюра си взех на D&P, някаква луксозна серия, супер трайност при мен.

Общи условия

Активация на акаунт