Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 72

• 43 516
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ее, ЧРД Николче:hugs:. Жива и здрава и само хубави емоции в бъдеще! TadaHeart

# 121
DZ,
 Ще споделиш ли с какво чисти черния дроб, че и аз се "снабдих" с омазнен такъв от химиото.

# 122
Честит рожден ден, Николче 🤗🤗🤗

Малечка Палечка, разбира се, но незнам дали реално има ефект, защото не съм била пак на ехо, за да го видят. Но реално наистина започнах да свалям КГ-ми, т.е. съм му подобрила работата 😁
Освен топла вода с лимон сутрин пих и това за 1месец :

# 123
ЧРД, Николче! Жива, здрава и много обичана да си!

# 124
Честит рожден ден, Николче! От здраве да се не отървеш и, както се казва, да хилядиш!

# 125
Благодаря ви, скъпи!

За пречистване на черен дроб освен вода с лимон и джинджифил, аз препоръчвам и сок от целина, но от дръжките на целината, не от листата.

# 126
  • София
Хули, възстановявай се бързо, момиче! 🤗

Nikola1998, честит рожден ден!
🎂🥳🎈🎉💐🍀
Здрава да си, другото- от магазина! 😘

# 127
Честит рожден ден, Николче! Пожелавам ти само едно нещо - здраве и любов! Всичко друго можеш да постигнеш ако имаш това.

# 128
ЧРД,Никол!!!
Бъди здрава,все така слънчева и борбена.Не се променяй.❤🎉⚘🥂❤

# 129
  • Русе
Честит рожден ден, Николче! Много, много да си здрава! Hug

# 130
Здравейте момичета,
Изязоха ми резултатите от ПЕТ скенера. За съжаление не са най-добрите. Заключението е - новопоявили се белодробни метастатични лезии, прогресия на заболяването. По препоръка на онколога е добре да потърся второ мнение.
Днес цял ден се опитвах да се свържа с клиниките по Нуклеарна медицина в Александровска и Дървеница. Там професорите са в отпуск и ме препращат да се обадя в средата на месеца. Успях да се свържа с Варна, където реагираха и ми обещаха, че ако DVD-то се отваря на техния софтуер, ще ми дадат второ мнение до няколко дни.
Според онколога при съмнения за метастази трябва да направя нов ПЕТ скенер след 2 месеца.
От там нататък обаче нямам никаква идея какво следва. Моля момичетата, които имат опит и са минали през това да ми споделят?
Извинявам се ако съм ви дошла в повече, но май ще имам втори рунд на мача и се нуждая от  треньор.
Поздрави!

# 131
Леа, HugHeart.
Думи нямам. Ще оставя лекарите да говорят.
Аз само мога да те мисля:heart:

# 132
  • Варна
Lea, добре е да се вземе второ мнение, когато има отчитане на някаква метаболитна активност, която не е обичайна за съответното място в организма. Добре е да се види диска поне от още двама. И при мен се случи така - онколога поиска да намеря второ мнение за резултата от скенера. Но, аз си усещах, че нещо не е ок при мен (странна болка в корема, като че ли все още си имам яйчници) и не се задълбочих много в търсенето на друго мнение. Така или иначе и второто разчитане на проф. Клисарова, потвърди прогресия.
Онколозите са доста подозрителни към разчитането на скенерите (да не кажа че не им вярват много) и когато има нещо, което им е съмнително искат и второ разчитане. Знам за случай с млада жена, която дори е била минала един курс химио, при която се е оказали че разчитането е абсолютно грешно и всичко е било доброкачествено.
Стискам палци всичко да е наред при теб!

# 133
  • Бургас
Уф ... Леа, Тита, кураж момичета. Ще се справите и този път! Hug

Много лоши новини напоследък ... то в тема като нашата е трудно всичко да е цветя и рози и все пак е супер несправедливо Cry

Леа, при теб нямаше ли пълен отговор към химията ... това е адски силен предиктор за липса на бъдещи проблеми. Много силно се надявам всичко това да е някаква фалшива тревога. Hands Pray

# 134
  • на20 километра от Бургас
Честит рожден ден Николче! 💐🤗Бъди преди всичко здрава, много обичана и с борбен дух и чувство за хумор! Наздраве за теб🥂.                                 Хули, бързо възстановяване! Да го прегазиш и да го забравиш това! Hug                                     Леа, много съжалявам за тези неприятни новини, но все пак нищо не е на сто процента, даже и скенера. Второ и трето мнение задължително, ако се наложи и биопсия. Дано е фалшива тревога и да е някакво възпаление само🙏.                                                    Тита, 🤗

Общи условия

Активация на акаунт