Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 932
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Еве Heart то и нямаше как да е друго. Бях сигурна, че хората там ще реагират така Grinning

# 76
Здравейте момичета!
Еви, благодаря за публикуването на отзивите Kissing Heart Накара ме да вляза и да разгледам и аз, отдавна не го бях правила. Дори не знаех, че са финализирали сезона.

Попаднах на коментари предимно на фенове на Санджар, някои от които са преминали неусетно от НарСан на СанМел, а скоро ще се обозначават, като МавСан Grinning
Важното е Сан да не виси самотно...

Попаднах на пост, в който пишеше, че любовта на Ефето е вчерашен вестник, стара новина, която вече никой не чете...

Замислих се... Ми, тя наистина беше точно такава през цялото време Grinning Вчерашна Sunglasses Нямаше бъдеще,  безвъзвратно отминала. Мави винаги щеше да се появи независимо, дали Наре си е заминала или беше останала.

Персонажите, чиято любов носеше едно име, вчера, днес и утре са Наре и непрежалимият ми Гидьо Grinning  Heart

# 77
  • Яко в Матрицата...
Привет GrinningHeart

Джули, както винаги страхотен пост Heart Убеждавам се за пореден път как фенската любов заслепява и не отделя актьор от герой. И същата тази любов е готова да се бори с всеки инакомислещ, който се е осмелил да сподели мнението си публично Joy Носи от девет кладенеца вода, за да докаже правотата си… На кого и защо, дет се вика - кому е нужно? Но щом тази любов кара хората да се занимават с миналото, а не с бъдещето, нека дерзаят… Явно имат доста свободно време Wink

# 78
Дружки Kissing Heart

Джули, по хаштага ще откриеш вече предимно вопли за 3-ти сезон на ДП, КПА, или каквато глупост снимаха там Grinning

Чакайте да ви поздравя с нещо красиво Heart Eyes

Несли и Ураз, Едип Тепели и Емре Кабакушак, зад кадър Tada

Дано се срещнат пак в по-добри времена Heart

За тези, които имат време да ходят по темите, коментарът е излишен Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Влезли в новините

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 23:39 от Еванджелин

# 79

За тези, които имат време да ходят по темите, коментарът е излишен Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy Joy Joy

Привет, момичета Two Hearts

# 80
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning И прекрасна седмица ви желая Heart

# 81
Здравейте, момичета 🥰
Честита нова седмица Hands Metal

Новичко с Несли, от почивката й в Измир с Айдан Челик Heart Eyes

И още малко красоти Heart Eyes

КеНита Heart Eyes

И НарГед Broken Heart

# 82
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, момичета! Heart

Любов и красиви главни герои Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

Вчера прочетох, че КС имал кофти сценарий по едно време и това накарало хората да спрат да гледат или да го минават с мишката... Като гледам някои сегашни дизита, то няма сценарий, така че този на КС си е перфектен SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Рени Hug , гроздето май е много кисело Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина имаше и пълнежи в Карата , коментирали сме ги , но такъв интересен сценарий скоро няма да видим . Разбира се и талантливите актьори допринесоха за изключителния успех на серила .Те за това всички започнаха да разчитат на римейки .

Снощи не гледах Рецептата , ще гледам последния епизод , сори . Но ми се иска да поканят Сера в друг сериал след него . Талантлива е и е естествена красавица , че аман вече от направени носове , вежди и а също вече и джуки на дизи актрисите Fearful

# 84
Девочки, гюнайдън Stuck Out Tongue Winking Eye

Филе, с едни и същи учудени физиономии са Joy

Сценария на Карата си беше супер. А диалозите... 🤩
Докато четях коментарите на Алекс за ДП, прочетох един в който пише, че чак в ДП е оценил таланта на Неслихан, понеже в Карата всички и всичко е било на високо ниво, пък и Нихан не е била такава сложна героиня като Наре. Нали ме разбирате Wink

Ураз се е подписал на Екин, Хазал Субашъ и Аслъхан Малбора. Можем да ги считаме за членове на екипа на Три круша

Научи ме да обичам започва в Португалия

За Филипинчето, Кадир и Еда Heart Eyes

И обичайната доза красота Heart

# 85
Mного бяха химични Кадир и Еда Едже в Седморката , но сериалът си беше друг- ученически . Еда е леко дундеста за него . Сера му е точно по мярка  , де да бяха в някой стойностен сериал ...
Този , който е писал за Наре и Нихан е мъничко прав ,поне дотолкова ,че Наре ( разбирай играта на Неслихан ) направиха ДП играейки по този сценарий  . Не ми пука кой какво ще казва за Ефето и т.н. ( слава Богу не ходя по чужди теми )
Само да се връща скоро на екран , освен , ако и тя не избяга на платформа .
За тунигованите дизи актриси - наистина са еднакви :еднаква форма на носа , учудени вежди понякога граничещи с гротеска и патешки уста . Ето за това отрицателната героиня от Сърдечната рана ( и него не погледнах снощи )  ми е противна , актрисата се е префасонирала , не ,че е станала по-хубава .

# 86
Не ми пука кой какво ще казва за Ефето и т.н.
Фили, квото и да казват някои... то рейтингът им го показа. Каквато и реклама да правеха...  той се срина  стремглаво след отсъствието на Наре и смъртта на Гедиз. Сега чета, че и американците подгряват зрителите си за трети сезон с надеждата да не се случи и при тях. Умно постъпиха като го разделиха на отделни истории и че оставят време за продълженито, което не се знае кога ще се случи...тъй като започва нов сериал на мястото на ДП. Пожелавам им успех с тази стратегия и да продължат със същия рейтинг /когато и да го излъчат/както до сезон 2.

Привет, момичета Two Hearts

# 87
Американците използваха много хитра тактика, като в трейлърите за финалната серия пуснаха кадри с Наре, като по този начин дадоха надежда на зрителите, че ще я има и в серията.
Нагледно показвам:

Ох, Гиздю какъв е хубавец Heart Eyes

И като гледате Сандю как се пени тук, в следващата серия вече увлечен по тайнствената непозната Grinning
Ми много умно постъпиха, че дадоха пауза. Чакам с нетърпение продължението, ако и когато, да видя какво ще става отвъд океана.
Скрит текст:
Това не са ти 5 бабички, дето туитват до изтръпване на пръстите и въртят оборот на хаштага на Сандю Sunglasses

Ох, душички GrinningHeart

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 21:58 от Еванджелин

# 88
Еве, да... умно постъпиха с изчакването Grinning пожелах им успех, но някак си имам предчувствие какво ще се случи Stuck Out Tongue Winking Eye

За спойлера Joy Joy Joy

# 89
  • София
Поздравления за американците. Ето така се промотира сериал. Не се зачерква главната героиня, все едно въобще няма такава. Според мен и там няма да са във възторг от продължението.

Общи условия

Активация на акаунт