Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 115
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Той ще въдворява мир между котките, но не казваме с какви методи. 😁
Приятели живеят в къща и гледат домашни котка и куче. Котката беше първа. Голяма драма настана, когато в къщата влезе един малък куч. Котето се върна в бебешкия си период, с дране на мебели, завеси, дамаски. Луда работа. Куч седеше постоянно в един ъгъл и  скимтеше. Премина обаче бързо. Сега спят едно върху друго. Ще ги бъде , не се притеснявай! Просто трябва да си преминат през периода.

# 166
  • София
Ами надявам се.
На мене ми беше ясна тая работа. Колкото и да звучи налудничаво, някак на Тереза просто ѝ усещам душата.
Затова и официално бях против идеята на мъжа ми. Неофициално - бързо свалих гарда. Явно и тримата у дома ужасно много обичаме котки.
Свиквах с представата за бъдещото развитие на нещата сега на морето, та общо взето с джедайско търпение съм се заредила.

# 167
  • Между гори и планини
Аз имам 4 котки, ти се толерират, ту се обичат, понякога се карат. Хубавото е, че ако почнат скандалите и ги гоня на двора. Домашно - дворни са. Хранят се и спят у дома, но иначе са свободни.
Едната от тях обича и кучето. А кучето обича всички. Другите 3 не им пука от него. Животните да умни, кучо няма против някоя от нашите котки или кокошки да хапнат от храната му, но чужди не допуска.

# 168
  • София
Леле, нямате изчитане…..

Air, честит рожден ден!

Ние сме с куче тази седмица. Брат ми са на почивка и ни остави кучето му. Голдънка е, но е доста възрастна вече. Не чува и предимно спи.

Бисе, историята ви на запознанство ме впечатли!

Мойта къдрокоска се вижда на профилната снимка. Вече е само с чуплива коса, защото е доста дълга и все я изправя с пресата.

# 169
  • София
AIR, да си жива и здрава, зло да те забрави! Много чудесни пътувания с любими хора!
По старата тема - родих на 29 и 30. И двата пъти ми скачаха по корема. За наборката - добре, че ме вкараха за наблюдение вечерта, в 7:30 сутринта я родих.

Ние ще пропуснем, за сега, Родопите. Не можахме да си намерим Наше място и ще ходим на бунгала на Камчия. От доста време не ни се е случвало.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 08:41 от selena6

# 170
  • София
Леле, selena, каква къдрокоска е девойката!
Обаче това с породени деца, си е като с близнаци. Като ги гледам, еднакви са. 😁

# 171
  • София
Ами приключението е голямо. Баткото обува бързоходките и ходи го гони, а наборката е костенурче и беше залепена за мен. Сега не е толкова къдрава, косата й е много гъста и дълга.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 08:41 от selena6

# 172
  • София
Леле, selena, каква къдрокоска е девойката!
Обаче това с породени деца, си е като с близнаци. Като ги гледам, еднакви са. 😁

Тц, от моята гледна точка на собственик на близнаци, породените ми се виждат по- трудна задача.

Не знам как е в седмокласната, ама нямаме спирачки тук. Joy  От 1ч чета темата.

AIR, да си жива и здрава!

Зазу, благодаря за темата!

Бисе, изби рибата с историята си! Hug

Дикси, свирни като си направите нов къмпинг, че и ние вече е крайно време да се махнем от нашия.

Някакси не ме учудва тъпканицата на морето. Всяка година в периода 20.07-10.08 е лудница. Обичайно по това време се закотвям пред караваната и не мърдам. Тази година само си мечтая. Но ще дойде и моят момент след около седмица.

# 173
  • Велико Търново
Ние в понеделник тръгваме за Царево и като ви чета за какво иде реч и започвам да се плаша 😉аз мога да почивам в началото на август /трудно напасваме отпуска с колегата, защото трябва да ме замества /, така че гъч, не гъч това ще е. Хотелът ни е на плаж Нестинарка и се надявам да си намираме местенце. Миналата година по същото време беше спокойно и нямаше навалица, но и тогава хората бяха по - предпазливи, както отбелязахте. Ще обикаляме плажовете из региона, пък ще видим, ще ви пиша 🙂

# 174
  • Стара Загора
Ние в понеделник тръгваме за Царево и като ви чета за какво иде реч и започвам да се плаша 😉аз мога да почивам в началото на август /трудно напасваме отпуска с колегата, защото трябва да ме замества /, така че гъч, не гъч това ще е. Хотелът ни е на плаж Нестинарка и се надявам да си намираме местенце. Миналата година по същото време беше спокойно и нямаше навалица, но и тогава хората бяха по - предпазливи, както отбелязахте. Ще обикаляме плажовете из региона, пък ще видим, ще ви пиша 🙂
Ооооо кой хотел? Като прочета хотел на плаж Нестинарка и всеки път изтръпвам, да не е ония хотел, в който преживях сто ужаса:)))Хотелът се казваше Саут Бийч. Няма такъв кошмар, на снимки всичко изглеждаше супер.
Добро утро, сутрин си пия кафето с вас, докато ви изчета и дошло време за работа. И аз тази седмица съм с допълнителни домашни любимци. Немската овчарка на брат ми и котето Йовчо Simple Smile))) Но те са послушни дечица

# 175
  • Бургас
Да кажа и аз, че толкова много хора лятото, не е имало от много-много години. Бургас е задръстен от коли. Вечер като се прибирам от работа стоя около 20мин в задръстване, което е крайно нетипично за града.
Вечер, ако нямаш резервация е невъзможно да седнеш на добро заведение. За плажовете не мога да дам мнение, защото не съм стъпвала от 2 години на пясък тук. Не ми понася шума и навалицата. А има ли шумна музика, просто не издържам. Другата седмица родителите ми се прибират от Гърция и ще си плажувам  на платноходката им, в някой залив. За 50 годишнината ми, след има-няма 8 години, ще си направя подарък: моя платноходка. Предупредила съм мъжа. Той си има капитанско и ще си обикаляме заливите само двамата.

Абе тук имам чувството, че 90% са на 42 години. Това отчетна на набор 79 ли е?!
Много хубави снимки пуснахте, много яки истории прочетох и наборите: пълни сладури.
Бисето и мен ме разби с истории и визия. Имаме си и мис. Simple Smile

# 176
  • Пловдив
Връщам се да ви чета, че много изпуснах покрай почивката, да наваксам, ама да кажа за морето, де _ние винаги ходим по това време - последната седмица на юли и/или първата на август. Никога не вали е тези дни и греда с кофти време няма. Сега бяхме 2 дни на слънчака, да видя как е, не съм била от 20 години, не мога да кажа, че беше супер лудница. Хотела ни беше съвсем близо до Какао бийч, тоест в частта към Несебър и може би заради това. Имаше си свободни и чадъри, и шезлонги и всичко. Към центъра имаше повече хора, но смятам, че може доста повече. Сега сме на Албена и тук е много спокойно. Никаква навалица и много хора. Това ме кара да мисля, че многото тъпканица е на юг от Бургас - от Поморие надолу, Приморско, Китен, Лозенец, Царево и Ахтопол може би по_малко. Не знам защо, може би по навик се ходи повече на юг. Софиянци снобски си ходят в Гърция, иначе те са на север, а другата част си ходят на юг. Ама е и близо, ние за 2 часа и половина сме си там, където ходим обикновено, а до тук е още 2 часа, много далеч това северно черноморие.
Набора е с нас, но вечер ходи сам, срам го е да върви с нас. Ужас.
Отивам да наваксвам.

# 177
Ние бяхме по-рано през юли в Слънчев бряг и беше много спокойно! Последните дни започнаха да прииждат хора.

# 178
Интересно дали ще докараме двуцифрено число "части на ваканцията". Joy
Натам отиват нещата! Simple Smile
Пропуснах дечицата на Selena6, но обикновено късно следобед и вечер не чета, за да си имам четиво с кафето сутрин.
Нашето море ще е края на август и началото на септември, Ахтопол. Дано тогава вече големите тълпи са си тръгнали. Миналата година по същото време в Синеморец беше доста спокойно.
На лодка или кораб и аз не обичам да се качвам, става ми едно такова притеснено.
Вчера боядисвахме наборката със степчета. Отгоре не хвана, но надолу стана приятно, не наситено. Тя се хареса, но после приятелите й я разубедили, че не й било отивало, този цвят. Та я посъветвах да купим оцветител в същия нюанс и цялата да се направи така, напук на хорското мнение. Тя е светла доста, зелени очи, ще й отива да е рижава.

# 179
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нашите се върнаха от Златни пясъци и казаха, че е страшна лудница.

Общи условия

Активация на акаунт