Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
https://ok.ru/video/2437787618019 - Няма спасение от мен
Първата сцена от последната серия

Аз в тази сцена виждам Ханде и Керем, Еда и Серкан не ги виждам.

# 616
Благодаря много момичета, прекрасни сте! Толкова много исках да видя първата сцена на български, но ми беше неудобно да попитам. Благодаря още веднъж!

# 617
  • Пришълец
Диамант, на няколко пъти го споделяха в темата този сайт и когато и да опитвах все ми прекъсваше по някое време, днес пък проработи безотказно Stuck Out Tongue Winking Eye
Ползвала съм и този, но много реклами и известия, та не е съвсем за предпочитане. Иначе веднъж докато започне тегленето, не прекъсва https://9xbuddy.com/

# 618
  • София
Доста слаба активност покрай сериала от всички - от продукцията, от актьорите и от Фокс. Явно наистина смятат, че не е времето предвид ситуацията с пожарите в Турция в момента. Фокс си пускат само програмата за деня на стори. Няма клипчета като друг път. Актьорите не споделят нищо освен инфо за пожарите. Сигурно не можем да си представим какво е, защото все пак не се случва на нас. Въпреки че гледам по нашите новини и при нас вече има няколко пожара. Лоша работа. Наистина се надявам да не стане и при нас като в Турция. Защото и Гърция, и Италия вече горят… Sad

# 619
  • Пришълец
...
Иначе… много хубава сцена! Много ми харесаха думите на Еда към Серкан - искрено и зряло държание, точно както трябва да бъде. Време беше да си простят и да изживеят любовта си, личи им, че един без друг не могат. Разбрахме и защо липсват нещата от нощните шкафчета. Серкан предвидливо е събрал всичко, за да не пострада. Ама с това обръщение “бебче” ме застреля. Серкан и нарицателно “бебче” към жена, любимата му жена?! Joy

https://ok.ru/video/2437787618019 - Няма спасение от мен
Първата сцена от последната серия
Признавам си, че и мен Joy Щеше да я омилостиви ако пак се развилнее Joy

# 620
  • София
Ето и новината за решението на Ханде, след приключването на сериала да си даде малко почивка и да си завърши образованието. Защо не и да се омъжи и да роди едно прекрасно Бюрсинче.
Цитат

Време за образование.
Ханде Ерчел обяви, че ще се съсредоточи върху образованието си след сериала "Почукай на вратата ми", в който споделя главната роля с приятеля си Керем Бюрсин.

Представям си я как завършва и щастлива хвърля студентската си шапка. А на дипломирането ще присъстват Керем и малкото Бюрсинче.

# 621
  • София
Славенче, Ханде след като завършва Лицей, решава да продължи образованието си в Университета за изящни изкуства  „Mimar Sinan“. Сестра й също учи "Изобразително изкуство". Ханде обаче изкарва две години и прекъсва, поради непрекъснатите ангажименти в киното и рекламите.
Аз определено ще се радвам за нея. Защото актьорската кариера може да свърши, а тя когато има и друга професия, винаги ще може да се реализира в новото поприще. Обичам умните и ученолюбиви  хора. Такива, които непрекъснато искат да се доосъвършенстват. Не лежат на стари лаври. Тя има талант да рисува. Спокойно може да се развива в тази посока.  

Цитат
Stating that she has made new decisions about her life, Ercel said "I want to get away for a little bit nd add new skills to myself, to have different experiences, to take time for the trainings.
I plan to take nd improve myself..."

Заявявайки, че е взела нови решения за живота си, Ерчел каза: „Искам да се махна за малко и да добавя нови умения към себе си, да имам различен опит, да отделя време за тренировките.
Планирам да се подобря ...

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 18:47 от БлагаВест

# 622
  • София
И реал се преплита със сериал… и обратното. Ами време е за едно Бюрсинче, да. Споделям това фенско желание. Heart

И малко да иззема функциите на Миси, споделям, че и Керем е номер 1 според DigiLUP:

# 623
Тони, винаги може  и още Joy

Благодаря за поредния преведен епизод и на теб Гости, че го донесе.
И се сещам за Азисия, че нещо не й беше ясно как да си сваля епизодите: примерно този линк  https://ok.ru/video/2698366683831 го копираш и поставяш тук, в празното поле https://grabvidio.com/ok/ok-videos-downloader.

Благодаря много за разяснението Маги , значи програмата е за сваляне на епизодите от ОК. Сега ми стана ясно.
Още веднъж много благодаря.

# 624
И аз мисля като Славена, че първо трябва да си поживеят малко само двамата. Е, Хектор, мектор и компания също с тях де. Разбирате какво имам предвид. Дори да са заедно от една бременност или година, през повечето време са на снимачни площадки, къде Керем снима другия си сериал и т.н. Мисля, че заслужават още толкова време да са само те двамата, в спокойна обстановка, пък тогава Бюрсинчета и Ерчелчета.
Ама и скоро да се появят бебета, то няма да ги върнем, ако искат и ще им ги гледаме даже 😏🧐🤔

Slawena, като Каспър си, ей. Докато напиша и ти си изчезнала пак.

# 625
Изтривам си и двата последни поста, Аман 🤨
Да се повторя, рано им е за наследници. Имат себе си, за сега им стига. Децата би трябвало да идват на друг етап от връзката, мое мнение.
Благавест,  😉

# 626
  • София
Аз пък смятам, че няма такова нещо като “не му е времето сега, ами еди си кога”. Смятам, че всичко е строго индивидуално и всеки има своята си история. От личен опит говоря. При някои се случва след години връзка и съвместно съжителство, при други - след два месеца познанство. Познавам и от двата типа двойки, щастливи са към днешна дата, така че на Керем и Ханде желая това - много щастие. Пък те си знаят кога и какво да правят. Simple Smile

# 627
А те ако питат феновете, би трябвало бебека вече да се е родил 😁
Всеки живее според разбиранията си, аз си изказвам моето мнение.

# 628
Аз пък смятам, че няма такова нещо като “не му е времето сега, ами еди си кога”. Смятам, че всичко е строго индивидуално и всеки има своята си история. От личен опит говоря. При някои се случва след години връзка и съвместно съжителство, при други - след два месеца познанство. Познавам и от двата типа двойки, щастливи са към днешна дата, така че на Керем и Ханде желая това - много щастие. Пък те си знаят кога и какво да правят. Simple Smile

Нема нужда да се спори по темата... Когато "Алах, Алах.." реши, тогава.. Вярвам, че съдбата си знае работата... Кога, на кого и по колко.... Smirk

П.П. Хубаво е, когато актрисата добавя нещо свое към образа на героинята си... Сега пък Ханде се повлия от от своя персонаж, за когото, както знаем, стипендията и обучението бяха едни от важните неща в живота й... Хубав пример за турските момичета, пък и понякога човек има нужда да се оттегли в друга ниша, за да може да се наслади на живота пълноценно, а не бягайки и препускайки през ангажименти и работа... Поздравявам Ханде за избора й! Зряло и мъдро решение...

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 19:28 от mury9

# 629
  • София
Напълно съгласна съм с Mury, това написах и аз, със свои думи - че те най-добре си знаят, затова не подкрепям мнения от сорта “време му или не му е”. Времето е тогава, когато Керем и Ханде решат, че му е. Всеки решава сам за себе си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт