Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 705
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Женим ги Sob Heart

# 526
Е, беше прекрасно! Всичките уговорки само Серкан може да ги направи!

# 527
До другата седмица ще ми се намачкат презрамките на роклАта докато чакам сватбата

# 528

Евет Sparkling Heart Прекрасни са!

Така се прави. Аман от годежи. Предложение и направо сватба, без много мислене. После да му мислят. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 529
  • Монтана
Усмихва ме този филм, душата ми усмихва!Тези двамата ме усмихват!
Затова го обожавам!Затова ги обожавам!
Нека Господ ги дари с много, много щастие!

# 530
Ха, веднага ще сключат брак.🔥 А бях абсолютно сигурна, че няма да е така. Изобщо не го очаквах. Пак ме изненадаха сценаристите. 🥳🥳

# 531
  • София
Явно ги женим! И така ще приключи епизодът. Неочаквано е за мен. Очаквах пищна сватба или поне да ни я покажат. Или Серкан да отвлече Еда и да се оженят тайно. Да ги видим на някой остров, романтичен залез, женени, щастливи. Изненадана съм. Но в никакъв случай не го приемайте като оплакване. Просто имах други очаквания и още свиквам с идеята. Grinning

Щастлива съм, че най-после ще се вземат. Наистина аман от годежи, подготовки и после нищо. Имахме фалшив годеж. После истински, с всички традиции и големи приготовления. Стигнахме почти до сватба. Така че ми харесва, че сега решиха да не протакват. Ами… честито!!! Heart

# 532
Sparkling Heart Много ги обичам.

# 533
  • Монтана
Честито, Бро! На всички Честито!
Дай, Боже, все така да сме честити!
Е, как да не ги обичаш тези Ханде и Керем, няма начин да не ги обичаш!

# 534
Колко епизода остават до края, че още доста народ има да се сгодява и жени

# 535
Този епизод се превърна в един от любимите ми! Прекрасни моменти с Еда, Серкан и Кираз, извинете тук даже нямам какво да изброявам. Целият епизод беше удивителен! Най-после сватба и най-важното и давамата са тук, никой не заминава за никъде!😅

# 536
  • Dupnica
Страхотно,
Алилуя - предложение и сватба Sparkling Heart
Много емиции и красота!
Най- накрая ще е успешна крачката за сватбата.Пръстенът е същият!
Доволна съм - хубава серия както очаквахме!
Благодаря за превода и за компанията!

Лека нощ! Nature Stars

# 537
И аз очаквах нещо по-пищно, или поне да бъдат с други облекла, а и тези очила на Еда малко ме смущават. Обаче много ми хареса. Беше доста изненадващо. Вече поне ще знаем, че са женени и остава да чакаме само братчето на Кираз да се появи.😉😁До края на сезона няма да има драми и ще гледаме само хубави моменти с ЕдСер(или пък ХанКер).🤪

# 538
5 еп.
Колко епизода остават до края, че още доста народ има да се сгодява и жени
и да не се бавя - дългоочакваната ми "Бяла роза" Stuck Out Tongue Winking Eye

докато не се е развалила работата .... Wink

# 539
Направо ми се реве като се сетя за финал. Pensive Днес брояха дните в туитър. Финала се пада на 8 септември.

Общи условия

Активация на акаунт