Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Чакаме фрагман сега. Balloon

Не знам какво да очаквам от следващите 5 епизода. Надявам се да са щастливи, забавни, романтични и магични. Без повече драма. Нямаме нужда от нея. Ханкер или Едсер все едно, прекрасни са!!! А Мая е идеалният избор за дете на Еда и Серкан. С Кираз са просто съвършени. Обожавам ги!

# 541
Аз пък очаквах точно това , аман от годежи преди , направо сватба .  Еда да е в бяло ,но  нищо чудно да я облекат в друга рокля . Макар на мен да ми харесват и двамата точно така Simple Smile
Наистина и на мен понякога ми се струваха повече като Ханде и Керем , нямаше нужда да играят , идваше им отвътре и бяха толкова освободени двамата .
Аз точно така си представях ,че ще стане - през ваканцията на сериала ще ни уведомят елегантно за отношенията си, и после тези отношения с нищо нямаше  да  навредят на сериала . Чудесно им се получава да съчетават любовта на екрана и в реала Purple Heart
Тази Еврим е много хубава жена , представям си я без роклите за лелички , страхотна е !
Мисля ,че бебе ще дойде в сл. епизоди  , все пак Серкан хипохондрикът си представям как би се държал с бременната Еда

# 542
А ще има ли трети сезон на сериала?

# 543
# 544
5 еп има време да ги разделят и пак да се вземат

# 545
  • София
Йок артък! Стига толкова раздели и глупости. Искам 5 щастливи, красиви и вълнуващи епизода, с които да завършим подобаващо. Този сериал ще остане в сърцето ми и наистина ще ми липсва. Каквито и проекти да имат занапред Ханде и Керем, този ще си остане любимият ми.

5 еп има време да ги разделят и пак да се вземат

# 546
Сериал-реал Smile

Христина, трети сезон няма да откажа, но не се очертава да има. Иска ни се на някои от нас, но по-добре да приключим подобаващо и смислено. Остава ни да гледаме епизодите отново и отново и да се радваме на Ханде и Керем. Да се надяваме, че ще открехват "вратата на любовта си" от време на време. Simple Smile По-честичко нали, тук големи планове имаме за тях. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 547
Мисля ,че няма повече да ги разделят . Както годежите , така и разделите вече се изтъркаха .
Ще измислят нещо ново , а и трябва да съберат баща и син . Дано и за халата намерят най после един красавец Smile

# 548
Фенка в туитър😂
"Не, разбира се, че не си помислих това, не говорете глупости."
И аз така, вече за всякакви неща се захващам. Яко съм се вкарала във филма.😂😂

А ще има ли трети сезон на сериала?
За жалост не. Втори сезон е предвидено да е последен, с общо 13 епизода.😊

# 549
Яла е един дюнер преди снимките и хоп стана новина. Satisfied

Дано е това, което ни се иска. Flowers Hibiscus

# 550
Трети сезон - реал ще гледаме, а той колко ще продължи и Горния не знае

# 551