Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 688
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Рейтингът неофициално:
Total: 2,61(3)
AB: 1,94(4)
ABC1: 2,65 (3)

И официално:

Ето и конкуренцията:

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 10:20 от mi_si

# 586
Shaved IceДобро утро !  Исках да изгледам епизода с руски субтитри и тогава да пиша. Ами точно това очаквах- младежко, непринудено ,истинско  предложение от човек, който от машина за работа се превърна в кълбо любов.Браво ,Серкан Болат! Аз не исках голяма ,тежка сватба , а точно такава - нестандартна ,с най- близките и любими хора,защото какво по- хубаво то това, да споделиш такъв върховен момент от живота си с най- близките и любими хора?! Другото е демонстрация на финансови възможности .Разликата от първата до снощната целувка е от земята до небето.Снощната беше супер истинска ! Браво ,Ханде и Керем, професионалисти един път!
Колкото до  проблема с Катар ,не мисля ,че ще е нещо пагубно.Все пак не може всичко да е цветя и рози, трябва и проблеми да има , а и какво ще правят още 5 епизода- малко проблеми в работата, малко оправяне на отношенията  Кемал -Серкан,повечко  работа върху желанието на Черешка и ...финал.
  Аз не искам продължение- турски вариант на "Дързост и красота " не ми се гледа, дядо Серкан и баба Еда - също.
    Свеж и успешен ден!:tropical_drink

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 10:59 от Mery18

# 587
Ep 40 || Ep 47

# 588
Да обяснявам ли какво изпитвам към тази Еда, ядосана и.... полудяла 😆

# 589
Социалният рейтинг също е добре, при условие, че дори нямахме официален хаштаг Wink

Gift Heart

# 590
  • Пришълец
Ейй, били сте на сватба, а аз гледам тъжно след Икаруса Joy
Много сте изписали и сте развълнувани след епизода, явно е бил хубав. Ще погледна някое видео да добия представа, че освен фрагмана за следващия епизод друго нищо не съм...

Това много ми хареса Heart

# 591
Според СОМЕРА този път сме малко назад Wink

Преди една година Wink Sparkling Heart

# 592
Поздрав и от мен с пожелание за успешен ден

# 593
Ей, пътнико, в края на този път има любов.
Половината сррия пропуснах. Сега изгледах предложението, беше много хубаво. Много хубави думи. И Серкан направи топно каквпто трябва - направо да се женят

Аууу... Серкан последен нучава че е пред фалит.

Ей това ме ИЗНЕНАДА.......необяснимо ......

# 594
  • Пришълец
Поздрав и от мен с пожелание за успешен ден

Много им личи, че тяхното не е само професионализъм. Любовта е във въздуха Whistling Heart Eyes

# 595
🧐🤔
Снощи видях, че и други го чуха... Сега пак попаднах на това.
А?
https://twitter.com/dizipau31/status/1423017050688065540?s=19

# 596
  • Пришълец
Ханде Ерчел ли казва, помислих на някой снощи му се е сторило Laughing

# 597
Здравейте прекрасна серия и фраг гледам Ханде и Керем в доста от сцените а не Еда и Серкан но това е още по хубаво

Фрага е достигнал милион

# 598
  • Кърджали
Иска им се на някои да казва Ханде Ерчел
Казва "Ben takiyorum.Edayi cok seviyorum.Hem de herseyden cok seviyorum" Което на български ще рече "За мене  важно.Обичам ЕДа, и то повече от всичко"

То импровизации, импровизации понякога, но нали не мислите че ще оставят такова нещоако го каже по време на снимките да се излъчи... Ще има - "хайде отново, и спри да се лигавиш, Керем"Не правят аматьорски клипчета все пак...
Хубаво е да се разграничава - Там са Еда и Серкан, извън сериала са Ханде и Керем.

# 599
Алекс, не споря. Просто скоростта, с която го изрича и нивото на нашия турски... Мераци, какво да се прави.
Връщах го 15 пъти, защото хем звучи като това, което си написала ти, хем ми е като Ханде Ерчел.

Общи условия

Активация на акаунт