Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 370
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Привет момичета!  Август е отпускарски месец и е нормално да има отлив от пишещи. В сезона на почивките сме.
Затова пожелавам на тези, които си отдъхват на море или планина да си отпочинат хубаво. Да се освободят от ежедневния стрес, за да имат сили от есента за нови предизвикателства. Но само хубави и положителни.
А на тези момичета, които все още не са семейни, пожелавам една незабравима ваканция и много споделена любов, като тази на нашите Ханде и Керем.

Интересни новини излизат около бъдещето на ХанКер. В това видео се коментира, че след края на сериала "Почукай на вратата ми" Ханде Ерчел за известно време няма да се включи в нов проект. Тя ще насочи своите усилия към завършване на образованието си. Твърди се, че заедно с Керем ще заминат за САЩ, къде Керем ще продължи кариерата си.  А Ханде ще започне усилено езиково обучение и вземане на уроци по актьорско майсторство от действащият преподавател Лори Лайв Ричард. Тя съвсем скоро каза в интервю, че иска да се махне за малко и да добави нови умения, които да й дадат нов, различен опит. Иска да отдели време за обучение, да се усъвършенства. Във видеото се твърди, че те ще заминат веднага щом снимките приключат.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 11:22 от БлагаВест

# 706
След края на сериал им пожелавам на Ханде и Керем да осъществят мечтите си заедно. Да заминат заедно да се отдалечат от папараците, но все пак за феновете да пускат някои новини за тях двамата.

Визията на Ханде в новият им проект

# 707
Кой е артиста, който ще партнира на нашето Бамби?

На тази снимка е Боран Кузум, но би трябвало иранският актьор Шахаб Хюсеини да е партньор на Ханде.

Оле, майко... Не знам кой кой е на тези снимки, но на хоризонта се появява убийствена конкуренция за  Керем... Бомба гиби...  Misc Bomb Много трябва да се старае нашето момче. Но все пак смятам, че ще разчита основно на опасния си чар, слънчевия си темперамент и божествената си усмивка... Gift Heart

# 708
  • София
mury, в моите очи тези двама мургавелковци са точно позитивна нула като конкуренция на Керем от 1 до 10. Grinning

# 709
Мисля, че те двамата толкова много се обичат, че изобщо нямат очи за други. И двамата са оставили впечатлението, че са стабилни и лоялни във връзките си. Може би Ханде има една идея по-слаба конкуренция. Не вярвам някоя да тръгне да се пробва. Пред Ханде друга няма да мине и метър, разликата е огромна. И Керем го знае. Каза си, че е късметлия и двамата са късметлии. Smile Вярвам, че и тя го е осъзнала, но трябва да си я пази, че аман от досадници.

Конкретно тези двамата по-горе, изобщо не мога да ги видя като конкуренция. Слаба ракия! Satisfied

Скрит текст:
Момичета, чета какво се случва в Гърция с пожарите и покачването на броя на новозаразените. Имаме резервирана почивка другата седмица за Корфу и се чудя дали да пътуваме. Някоя скоро да се е върнала или да и предстои пътуване?

# 710
Мисля, че те двамата толкова много се обичат, че изобщо нямат очи за други. И двамата са оставили впечатлението, че са стабилни и лоялни във връзките си. Може би Ханде има една идея по-слаба конкуренция. Не вярвам някоя да тръгне да се пробва. Пред Ханде друга няма да мине и метър, разликата е огромна. И Керем го знае. Каза си, че е късметлия и двамата са късметлии. Smile Вярвам, че и тя го е осъзнала, но трябва да си я пази, че аман от досадници.

Конкретно тези двамата по-горе, изобщо не мога да ги видя като конкуренция. Слаба ракия! Satisfied

Тъй, тъй... Сега тук щях да дръпна един локум за нещата от живота, ама .... няма да развалям очарованието на темата... Това е началото, чувствата са силни и опияняващи за двамата, еуфорията вътре в тях и около тях е завладяваща... Но ...  както написах, Керем много трябва да се старае... В добавка към това, което съм написала в предишния пост като негови предимства, мога да добавя и мъжкото му и кавалерско отношение към женския пол, което може да плени всяка една дама... Но... не бива да спира да се старае.. Защото... опасности дебнат отвсякъде... Smirk

# 711
Ооо, иранският актьор изобщо не го виждам като конкуренция. Няма място за сравнение между Керем и него, поне според мен. Пък и то, ако е имало да става нещо между него и Ханде, е щяло да стане още през 2019, когато снимаха филма.😁

На мен не ми се вярва Ханде и Керем да заживеят в САЩ. Ханде няма и година откакто си купи нова къща, където живеят двамата(предполагам).😁 Ако наистина имаха такива планове, не мисля, че щеше да се мести в нов дом.😅 А и той Керем, ако е искал да гради кариера в Америка, нямаше да се връща в Турция. Е, разбира се, с времето може мненията им да са се променили, знае ли човек. В крайна сметка важното е да се обичат и да са заедно, пък дали в Турция, или в друга държава, няма значение.🙃 Държа да отбележа, че това е моето мнение и не го налагам, просто споделям.😊

# 712

Тъй, тъй... Сега тук щях да дръпна един локум за нещата от живота, ама .... няма да развалям очарованието на темата... Това е началото, чувствата са силни и опияняващи за двамата, еуфорията вътре в тях и около тях е завладяваща... Но ...  както написах, Керем много трябва да се старае... В добавка към това, което съм написала в предишния пост като негови предимства, мога да добавя и мъжкото му и кавалерско отношение към женския пол, което може да плени всяка една дама... Но... не бива да спира да се старае.. Защото... опасности дебнат отвсякъде... Smirk

Имах предвид за момента. Далеч съм от мисълта, че всичко ще е цветя и рози. Да се стараят и двамата, че няма нищо сигурно.

Водолеят в мен е голям мечтател. Satisfied

# 713
  • Плевен / София

Скрит текст:
Момичета, чета какво се случва в Гърция с пожарите и покачването на броя на новозаразените. Имаме резервирана почивка другата седмица за Корфу и се чудя дали да пътуваме. Някоя скоро да се е върнала или да и предстои пътуване?
midnight__sun
Скрит текст:
Моят син в неделя пътува с приятелката си и ще се приберат на 14.08. Тогава ще мога да дам информация за Гърция.
Здравейте момичета,

# 714
  • София
Аз пък смятам, че отделяме твърде много време на това “Керем трябва да се старае”, защото точно толкова, колкото Керем трябва да се старае, трябва да се старае и Ханде. В една връзка са двама души и любовта е като цвете в саксия - има нужда от ежедневни грижи. Това важи и за двамата. Може да са най-красивите, най-умните, най-талантливите и добри в нашите очи, но от опит ще ви кажа - винаги има някой по-красив, по-умен, по-добър. А и често нещата не опират до по, по, най. Wink Надявам се нещата между тях да вървят все по-добре, да са се открили, да са сродни души и да се допълват един друг - отстрани поне така изглежда. Желая им много щастие заедно и дано никога не се разделят, ами създадат хубаво семейство. Но животът е непридвидим. Спирам да говоря, не искам да ги урочасам. Пращам им много позитивна енергия, а на вас желая усмихнат и слънчев ден. Animal Unicorn

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 13:51 от Бърборанка с розови очила

# 715
  • София
О.А. Керем преди време сподели, че вече има много сериозно предложение за филм в САЩ. Така, че това че Ханде си е купила жилище няма как да спре техните планове. Двамата имаха намерение да заминат още през м. май. Очакваше се сериала да приключи с един сезон, но решиха да направят и втори и те се отказаха да пътуват. Аз мисля, че това е техният път на развитие. В САЩ Ханде ще израстне много и езика ще научи. Керем има продуцентска къща. Когато решат винаги могат да се върнат в Турция. Само да са живи и здрави и все така влюбени. Къщата си Ханде закупи още през януари. След което двамата заживяха съвместно. Сегашните им проекти са съвсем пресни. И не бива в никакъв случай да ги изпускат.
Цитат
На мен не ми се вярва Ханде и Керем да заживеят в САЩ. Ханде няма и година откакто си купи нова къща, където живеят двамата(предполагам).😁 Ако наистина имаха такива планове, не мисля, че щеше да се мести в нов дом.😅 А и той Керем, ако е искал да гради кариера в Америка, нямаше да се връща в Турция.

Освен филма на Ханде аз очаквам и този, който Керем засне с Ирем Халваджъолу. Поради пандемията миналата година затвориха кината, така че сега е момента и двата филма да ги пуснат.

# 716

Скрит текст:

Сънче, мъжът ми е сега е Гърция по работа и се връща другата седмица. Действително има много пожари,а е в друг град и каза, че дори в морето и по колите има пепел... А за новозаразените  също е така и се пази много. Съжалявам, че не ти нося по-позитивна информация Sad
Поне границата я мина само с антигенен тест, не с ПСР.

Честита рожденичка на Алекс със закъснение! Да бъде все така будна и любознателна и да Ви прави много горди с всеки изминал ден! Heart

Мисля, че след края на сериала ще се отдадат на заслужена почивка, на себе си и след това ще покорят нови върхове! Надявам се да ни пускат по някоя снимка, за да ни зарадват и дано да станат официално /ако вече не са/семейство! 💓

Приятни почивни дни, момичета 💓

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 14:20 от Étoile*

# 717
:sob:facebook : http//---shoretner923-2QdtYnG
Istagram ://---shoretner923-2AlmaWb
Момичета, не ме убивайте от 22мин. мира нямам. Какво се случва?
Моля, ако някоя от Вас има достоверна информация да я сподели.
Ако информацията в клипа е вярна ТЪЖНО:scream:
https://www.youtube.com/watch?v=7l9MwUwbF-I

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 15:53 от Yassy_N

# 718
Каква е информацията, Yassy?

# 719
https://www.youtube.com/watch?v=7l9MwUwbF-I
Доколкото разбрах се разделят.

Общи условия

Активация на акаунт