Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Ъ, горкият Керем. По-точно - горките крака на Керем 🤯 Обаче... Или носи доста стегнати чорапи, или Ханде го е връзвала за краката 🤔🧐

# 691
Дано само последните епизоди не ги претрупат дано има повече развитие в отношенията на Еда, Серкан и Кираз.

Сладката Кираз и нейния верен приятел  Джан

# 692
Инфо:
Според продуцента, филмът „Mesti Aşk“ ще излезе по -късно тази година, а премиерата ще се състои в Турция и Иран

# 693
Малките се забавляват на макс на снимачната площадка. А в далечинката се виждат Керем и Ханде

# 694
# 695
Инфо:
Според продуцента, филмът „Mesti Aşk“ ще излезе по -късно тази година, а премиерата ще се състои в Турция и Иран

Тъкмо това четох. Супер новина!🥳По всяка вероятност Ханде ще присъства на премиерата, надявам се, придружена от Керем.🤪😁Ще има още едно събитие, което да обсъждаме в темата след награждаването в Ливан.

На сета вадят топката на децата от водата.😂Вижда се и Керем, който пуши.😅 Ох, дори докато си тръска цигарата е много секси, или просто аз откачам нещо.😂😂
https://instagram.com/stories/burakaktas34/2634443788472523525?u … edium=share_sheet

Между другото, в туитър обсъждат, че награждаването на Murex d'Or, което щеше да се състои на 12 август, е отложено за 18. Не знам откъде е тръгнал слухът, аз досега не намерих никаква официална информация. Вие попадали ли сте на нещо?😊

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 21:11 от Анонимен

# 696
Здравейте , прекрасни !❤☺🌷🍒

Flowers Hibiscus Алекс , честит рожден ден на малката звездичка ! Да бъде здрава, щастлива и усмихната ! Безгрижно детство с весели и забавни игри ! Да сбъдва мечтите си и да продължава да изучава астрономията и законите на Вселената !

Признавам си , че по темата за астрономията не мога да бъда равнодушна , защото и на мен лично ми е голяма страст и увлечение. Колкото повече чета и се интересувам , толкова повече откривам колко малко знам. Това е древна и сложна наука, която сякаш запленява и омагьосва, която разкрива тайните на нови и съществуващи  планети, галактики, мъглявини, звезди, комети, т.н.  и дава нови възможности пред човечеството Затова  Алберт Айнщайн казва :

"Интелектуалните средства, без които би било невъзможно развитието на съвременната техника, са дошли предимно от наблюденията на звездите."

Flowers Hibiscus Нямах възможност в последно време да споделям в темата, но не ви изпускам и ви чета с голямо удоволствие . Бяхме за няколко дни до нашето море/ на Св.Влас/. Чудя се какъв е този наплив тази година към Черноморието ни - тълпи от хора на плажа , не можеш да се разминеш , няма къде да се паркира, и т н. Имам чувството , че на всички им писна от пандемията и ограниченията , които бяха наложени, от социалната изолация....На хората просто им се живее, наблюдавах с каква наслада се гмуркат, разхождат, тичат по брега на морето, общуват, смеят се ...Въобще морето сякаш дава някаква лекота, свобода и чувство за безграничност/ небето и морето се сливат/. Така е - трябва и да се живее за това е животът. Но трябва и да се мисли какво предстои - четвърта, пета т.н. вълна на пандемията.
Четох вашите коментари за пожарите. У нас в Твърдица, Благоевградско/ Петрово, Кресна, Петрич/, Пловдивско/ Старосел/...... Страшна е огнената стихия- изпепелява всичко. Загинаха хора. Някои останаха без дом. Във фейсбук бяха снимали 90 годишна жена от Старосел пред прага на изпепелената и къща, не знаеща сега къде да отиде , защото зад гърба и са само руини. Потресаващо е... И не само у нас и в Турция, и в Гърция, и в Северна Македония пожарите унищожиха много земи,гори, домове, животни , хора пострадаха и загинаха....За съжаление човечеството е безсилно пред природните бедствия - пожарите/ тоя огнен ад /, наводненията, земетресенията.... Освен с пандемията човечеството  , трябва да се бори и с природните стихии...Дано имат край  бедите човешки и от болести и от бедствия...Чест прави на Ханде и на Керем като известни турски актьори да не бъдат безучастни  към човешката трагедия, към огромните по своя размер щети и разрушения , които предизвикаха пожарите в Турция , а призоваваха и апелираха за помощ в пострадалите райони. Това са хора с голям морал и големи сърца, съпричастност и с активна гражданска позиция.

Flowers Hibiscus За протокола - в анкетата гласувах и за двата сезона на нашия сериал. Защо ? Защото ги разглеждам като две половинки от едно цяло- нашият сериал. Много момичета вече споделиха мнението си за анкетата, имаше и доста подробни и аргументирани отговори за предимствата и недостатъците на двата сезона , голяма част , от които  споделям и аз. Първи сезон е за зародилата се все още крехка и несигурна любов - с притесненията правилно ли са разчетени сигналите, кой първи ще си признае,с  недоразуменията, с напрежението между влюбените,с  обясненията,  с ревността, разделите, сдобряванията, с годежите, сватбата, катастрофата  , с амнезията, пак ревност, изясняване на отношенията , болестта....
Втори сезон е за любовта , която се справя с всички изпитания и предизвикателства в живота.Скок във времето от 5 години, което беше доста изненадващо. Срещата на двамата влюбени след толкова време, и още една изненада- плодът на любовта им дъщеричката Кираз... Втори сезон дава логични обяснения на случилото се с двамата ГГ, защо са се разделили, как всеки е изживял тази загуба....Как Серкан се е борил за живота си, кошмарите , които е изживял; как Еда е решила да запази детето им, да го отглежда сама, да завърши образованието си в Италия и да се завърне в Истанбул.... За мен Втори сезон на сериала е надграждане на любовната приказка на Еда и Серкан. И смятам , че това е нормално - отношенията между двама души трябва да се развиват иначе просто връзката умира,няма бъдеще. Еда и Серкан ги виждаме в ролята на родители, вече по-мъдри, по-зрели , носещи отговорност за дъщеричката им, а в 47 епизод пред прага на олтара. Най- после стигнаха и до него. И според мен няма значение дали Еда е с къса рокля, с дълга красива рокля, воали, пищна церемония , тържественост ...По- важното е, че Любовта ги събра , а малкото ангелче Кираз поднесе букета на майка си. Еда и Серкан се обичат и са щастливи - това е най-ценното. Рокля Еда може да си купи всякаква  , но Любовта тя се  изживява и се носи в сърцето....Както казва Малкият Принц  , че най -хубавите неща се виждат със сърцето.....

Flowers Hibiscus Когато човек срещне Любовта времето сякаш спира....

Flowers Hibiscus Мисля си дали вече второто дете не е на път и да имаме отново скок във времето/ по -кратък/...Да видим татко Серкан как се суети около бременната Еда със съвети, грижи, притеснения....

Flowers Hibiscus Ох, Мело....Момичета,  мъчно ми е за нея. Тя е толкова всеотдайна, жизнерадостна и вярна приятелка на Еда. Видяхме и двете и влюбвания.  Не, не я упреквам- младо, невинно и неопитно момиче е...Първият път в Каан - красив,богат, а как я ухажваше на вечери, на разходки, с комплименти, с усмивки и как я подведе и заблуди. Каан я използва безкрупулно. Резултатът - разочарована ,плачеща и страдаща Мело....
Вторият път тя се влюби в Бурак. И защо ? Мело беше наясно, че той харесва Еда и въздиша по нея, винаги е около нея и Кираз....Как тогава си помисли , че Бурак ще изпитва чувства към нея ? Според мен това Мело изобщо не го отчете, защото тя. просто мечтае за голямата любов, копнее да бъде обичана, прегръщана...Тя е влюбена в Любовта, а и двата и обекта са неподходящи. В миналия епизод Бурак и се извини, нещо се запъти за целувка и засечка .....Засега поне няма съобщение да влиза нов актьор в сериала. Предполагам СЦ ще се опитват да развият отношенията им. Но лично за мен Мело- феята на любовта не си я представям до Бурак. Той до вчера беше  влюбен в Еда , а като не стана нищо с нея , защото Еда обича Серкан, имат дъщеричка и вече ще са семейство, то тогава да се пробва с Мело....Не ми допада това,защото смятам , че Мело също заслужава да изживее истинска любов с някой достоен мъж ,който да е влюбен в нея и да желае да бъде само с нея. А не и Бурак , който страда и се измъчва;че не успя да има връзка с Еда,която го възприемаше само като приятел, но не и любим.
Не искам Мело да бъде отново разочарована, да се измъчва и да страда...Може би е по-добре с Бурак да си останат просто приятели, защото Любовта не се проси , няма как да се насилваш да обичаш някого, не се получава....

Приятна и уютна вечер, момичета !❤

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 23:03 от akvamarin007

# 697
Честита да е рожденичката! Нека бъде много здрава и все така любознателна. Simple Smile Birthday

Оставям ви тези сладури и ви желая лека вечер.

# 698
  • София
Алекс, честита ти рожденичка! Да бъде здрава, обичана и много щастлива. Благодаря ти за превода на финалната сцена, хареса ми много това предложение за брак и краят на епизода. Simple Smile 

Желая ви магична нощ, момичета! Nature Stars

Оставям ви един черно-бял Серкан. Heart Eyes

# 699
  • София
Тези двамката са като залепени.

Тези снимки на Ханде и Керем са от миналата година в периода на карантината, когато двамата са се виждали и разговаряла само по Zoom. Това е в периода м.март-м.май 2020г. Колко са сладки двамата.

Кой е артиста, който ще партнира на нашето Бамби?

А и Керем е снимал филм и феновете питат, кога ще го излъчат.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 00:28 от БлагаВест

# 700
Благодаря Ви за пожеланията ви за моята 12 годишна госпожица.
Скрит текст:
Честит рожден ден на  прекрасното , красиво момиче! Да е здрава, щастливо детство и желая.
Много обич и късмет!

# 701
Здравейте, имам да наваксвам с материала. 
Поздрави за детето на Алекс и със закъснение за всички скорошни рожденници, които сте празнували напоследък - най-добри пожелания!
Гледам нов проект за Ханде, ами много "модерно" излъчване ми има за историческа роля- то не знам и какъв е проекта де... По Netflix ли ще бъде?

# 702
  • София

Среднощно включване от мен - но видях тази снимка и не мога да не я донеса веднага тук. Прекрасни са! За мен това са Керем и Ханде отвсякъде… представям си как се будят сутрин заедно. Heart Eyes

На всяка жена пожелавам един Керем!

# 703
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 704

На тази снимка е Боран Кузум, но би трябвало иранският актьор Шахаб Хюсеини да е партньор на Ханде.

Общи условия

Активация на акаунт