Алекс , честит рожден ден на малката звездичка ! Да бъде здрава, щастлива и усмихната ! Безгрижно детство с весели и забавни игри ! Да сбъдва мечтите си и да продължава да изучава астрономията и законите на Вселената ! 
Нямах възможност в последно време да споделям в темата, но не ви изпускам и ви чета с голямо удоволствие . Бяхме за няколко дни до нашето море/ на Св.Влас/. Чудя се какъв е този наплив тази година към Черноморието ни - тълпи от хора на плажа , не можеш да се разминеш , няма къде да се паркира, и т н. Имам чувството , че на всички им писна от пандемията и ограниченията , които бяха наложени, от социалната изолация....На хората просто им се живее, наблюдавах с каква наслада се гмуркат, разхождат, тичат по брега на морето, общуват, смеят се ...Въобще морето сякаш дава някаква лекота, свобода и чувство за безграничност/ небето и морето се сливат/. Така е - трябва и да се живее за това е животът. Но трябва и да се мисли какво предстои - четвърта, пета т.н. вълна на пандемията.
За протокола - в анкетата гласувах и за двата сезона на нашия сериал. Защо ? Защото ги разглеждам като две половинки от едно цяло- нашият сериал. Много момичета вече споделиха мнението си за анкетата, имаше и доста подробни и аргументирани отговори за предимствата и недостатъците на двата сезона , голяма част , от които споделям и аз. Първи сезон е за зародилата се все още крехка и несигурна любов - с притесненията правилно ли са разчетени сигналите, кой първи ще си признае,с недоразуменията, с напрежението между влюбените,с обясненията, с ревността, разделите, сдобряванията, с годежите, сватбата, катастрофата , с амнезията, пак ревност, изясняване на отношенията , болестта....

Когато човек срещне Любовта времето сякаш спира....

Мисля си дали вече второто дете не е на път и да имаме отново скок във времето/ по -кратък/...Да видим татко Серкан как се суети около бременната Еда със съвети, грижи, притеснения....

Ох, Мело....Момичета, мъчно ми е за нея. Тя е толкова всеотдайна, жизнерадостна и вярна приятелка на Еда. Видяхме и двете и влюбвания. Не, не я упреквам- младо, невинно и неопитно момиче е...Първият път в Каан - красив,богат, а как я ухажваше на вечери, на разходки, с комплименти, с усмивки и как я подведе и заблуди. Каан я използва безкрупулно. Резултатът - разочарована ,плачеща и страдаща Мело....

Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми