Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 391
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Пришълец
Много се извинявам, но и аз искам да си изтегля всички серии на лаптопа. Възможно ли е да ми кажете как тъй като с техниката не съм много ок. Благодаря Ви предварително!

Anelia Ilieva,
Влез на 1 ва страница на темата, там има линк на сериите с БГ,
Виждаш номера на серията, отваряш я да тръгне... /Поне аз така правя/ даваш пауза.. Копираш линка и го постваш в този  https://9xbuddy.com/ 
Скрит текст:
(Благодарение на Марги) 
Ще видиш как се зарежда, слизаш по надолу и там имаш избор кой формат искаш да ти се свали.... Simple Smile
Аз свалям HD - /MM ми каза като искаш да го сваляш, поне да е  с хубаво качество Simple Smile)) слушам Simple Smile)) /
Успех Simple Smile

Nalbantova, ❤️🍒,
Благодаря ти, ще пробвам...
Ето го линка с епизодите, https://m.ok.ru/video/1868084677303
малко са разбъркани, но мисля не е трудно човек да се ориентира. Като кликнеш на някой от тях, надолу в списъка се появяват и още. Ако дам директен линк към профила на момичето не се отварят без регистрация, затова по този начин.

# 676
Nature Star2Nature Star Минавам да поздравя щерката на Александра! Да е здрава и все така любознателна! Nature Sparkles

# 677
Flowers HibiscusАлекс, честит празник! Това е за твоята принцеса ...
Бъди щастливо детенце!

Много благодаря за преводите! Бъдете щастливи! Весел празник!:tada:

# 678
Благодаря, Марги, Налбантова!

А от мен
https://ok.ru/video/2439607814883 - Ще се омъжиш ли за мен? /надявам се да е последното предложение вече/

Благодаря.
И честит ти празник Алекс. Да ти е жива и здрава принцесата. Много да те радва.
Аз гласувах и за двата сезона. Макар че в 1 сезон някъде до 12-13 епизод беше добре, чудесно. Труд това нещо развалиха епизодите, след това паметта на Серкан, бебето на Селин, Балджа,  принца , а и бабата развалиха епизодите. Станаха много драми, загуби се тръпката между Еда и Серкан, липсваше романтиката,целувките по между им.
А за 2 сезон малко компенсираха спрямо 1 сезон. С малката Кираз всеки един епизод е вълнуващ. Дано удължат с още някой друг епизод.

# 679
  • Пришълец
Вярно е, драматичните ситуации по едно време бяха в повече, а изхода от тях нелогичен. Това, което ми хареса във втори сезон е, че историята плавно се разгръща и доколкото е възможно разбираме на какво се дължат взетите решения и поведението на героите. Главните герои. Другите са много странни субекти, не се мъча да ги разгадавам. Joy Начело с Айдан, която в продължение на 35 години е живяла в заблуда...

# 680
Много много благодаря! Бъдете здрава и шастлива!

# 681
Хипотетично Rolling Eyes
Скрит текст:
Някъде из записките на Айше Кутлу / сцена поредна/
- Казвате, че сте жертва на злополука на работното ви място. Кой е виновен, г-жо Еда?
- Шефът, Серкан бей.
- Каква ви е диагнозата?
- Бременност!

# 682
  • София
Точно преди една година е бил първият официален коментар на Ханде на публикация на Керем. И то каква публикация. Няма жена, която да остане равнодушна от снимката.     

# 683
  • Кърджали
Благодаря Ви за пожеланията ви за моята 12 годишна госпожица.
Скрит текст:

# 684
🤩Малко Керем никога не е излишен! 🤩https://www.instagram.com/reel/CSKKfepIc8f/?utm_medium=share_sheet

# 685
След Керем и Ханде е № 1 според DigiLup Wink

Gift Heart

# 686
Ново от снимачната площадка (малко е размазана но това са Керем и Ханде)

Ново: Дядо и внуци

Керем

# 687
Wink Ново

П.С. Говори се, че в последните 2 епизода отново ще имаме скок във времето, Неслихан вече е с нова прическа

Според феновете и други от водещите актьори са с нова визия, но засега не коментират кои са те за да имало изненада Wink
от туитър Wink
" от  29.06.20 до днес"

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 20:18 от mi_si

# 688
Благодаря Ви за пожеланията ви за моята 12 годишна госпожица.
Скрит текст:

Същинска звездичка...  Да ти е жива и здрава, Алекс! Nature Star2

# 689
Скок във времето, като си гледам кристалното кълбо, това не ми харесва. Дано пак не  пръснат кошера и да се събират наново Close

Общи условия

Активация на акаунт