Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Алекс, жива и здрава да ти бъде малката звездобройка!

# 661
  • Кърджали
Благодаря, Марги, Налбантова!

А от мен
https://ok.ru/video/2439607814883 - Ще се омъжиш ли за мен? /надявам се да е последното предложение вече/

# 662
  • София
Алекс, Честит рожден ден на скъпото ти момиченце. Нека да е здрава, щастлива и да има едно прекрасно и безгрижно детство, а теб и тати много да ви радва.     

# 663
Алекс Hug м да е жива и здрава рожденничката , но най-вече и пожелавам КЪСМЕТ Flowers Four Leaf Clover ,че без него сме за никъде Purple Heart

# 664
Честита да ти е рожденичката, Алекс! Да расте здрава, усмихната и все така любопитна към звездите и космоса! Нека достигне непокорявани кътчета на света! ⭐💜💙

Аз гласувах, че харесвам и двата сезона. Това, че не пиша, не значи че изпускам епизод, все пак. 😀 Но и за двата съм със смесени чувства за някои моменти. За първия сезон мнението на всички ни е, че началото създаде магията и ни накара да залепнем за екраните. След около 15ти епизод последва един лек, но сигурен спад в сценария, играта, желанието... То просто много си личеше.
Втори сезон също започна ударно, първите 4-5 серии направо ме отвяха, но пак започна да забавя темпо, искат да избутат до края на лятото, но ми се струва, че няма още на къде да завъртят историята. Еда и Серкан се събраха, Кираз прие Серкан.. остана да видим Мело и Бурак и Кемал и Айдан, което ще си е отместване на фокуса от главните героии. Интересен ми е втори сезон, все едно гледам напълно различен сериал, глътка свеж въздух си е от това, което гледахме в първия сезон. Пак не съм без думи, де. Намирам недостатъци, но и за това не пиша, защото тук мнението е друго. 😀 Харесва ми, че виждам Еда и Серкан по-мъдри, спокойни, изслушващи се и най-вече отдадени на детето си, но мен си ме тегли към първите 11 епизода и това си е..

# 665
Алекс, честита да ти е рожденичката!🎂С пожелания за здраве, щастие и късмет.🍀Нека има безгрижно детство и много да ви радва!😊❤

По непотвърдена информация до 10 август ще снимат предпоследния 51-ви епизод и някои останали сцени от 50-и. После ще имат кратка почивка, предполагам 1-2 дена, и след нея е ред на последния 52 епизод.😞На мен още отсега ми става тъжно, като се замисля за финала. 😅Всички ще се отдадат на заслужена почивка. Дано поне Ханде и Керем да не ни забравят и да бъдат активни в социалните мрежи, че да им се радваме, пък и темата да не затихне съсвсем.😊А, за момент забравих, че ще ходим и на награждаването в Ливан!🙉🥳 Очаквам го с нетърпение.🤩Убедена съм, че ще съберат погледите на всички.🔥

# 666
  • Пришълец
Магия Purple Heart

И аз така, избягвам да коментирам недостатъците, но не защото няма такива. Като гледам преобладаващите мнения и някак не ми идва отвътре. Joy

Между другото да попитам, снимки от последната фотосесия на Керем излязоха ли с по-добро качество, че не откривам...

# 667
  • Плевен / София
Алекс, на твоята звездобройка....Пожелавам и да е здрава, много щастлива и да намери човекът,  с който да гледа звездите, а защо не и да и ги сваля от небето....Хубав празник на цялото семейство.

# 668
  • Dupnica
Здравейте момичета, Flowers Hibiscus
Алекс - Честит празник! Да е жива и здрава рожденичката, много успехи!  

Благодаря за преводите - ценно за нас невежите в турския език. Purple Heart

Аз гласувах за втори сезон. Първи до 20 серия беше грабваща магия. След това има моменти , които и досега не съм гледала.
Но втори сезон - рестарт и уаууу...! Сбъдват се всички очаквания в динамичен, забавен, лек драматизъм и искряща любов.
 Прекрасно!!! Sparkling Heart
Хубав ден!

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 20:08 от gali-viki

# 669
Алекс, да ти е жива и здрава малката рожденичка Hug
Желая ѝ много здраве, късмет, успехи и всичките ѝ мечти да се сбъднат Wink

# 670
Алекс,
Да е жива и здрава Принцесата, която обича звездите, да расте здрава, щастлива и нека всички нейни желания да се сбъдват! 🍀💐🎈🎂
Благодаря ти за поредния превод ❤️

Марги,❤️🍒
гласувах и за двата.... Аз, загледах по късно сериала, но и аз като Вас усетих след 15 еп. спад, но все пак до 36 беше ОК, нооооо 37 и 38... Се чудех какво гледам... Втори сезон е чудесен Simple Smile
Благодаря ти за втория линк за сваляне на сериите, при мен 1 вия няма успех....
П. П моля за линк на 2 ри еп. В ОК, не ми излиза и не мога да го сваля....

# 671
Нани, ето един. В ОКне намирам, а в VK не ми излиза. Виж дали ще стане.

https://www.vbox7.com/play:41b9260ba5

# 672
Алекс, да ти е жива и здрава дъщеричка! Изпращам ти двама рошковци - един за теб и един за рожденичката! 🙃

# 673
Много се извинявам, но и аз искам да си изтегля всички серии на лаптопа. Възможно ли е да ми кажете как тъй като с техниката не съм много ок. Благодаря Ви предварително!

# 674
Много се извинявам, но и аз искам да си изтегля всички серии на лаптопа. Възможно ли е да ми кажете как тъй като с техниката не съм много ок. Благодаря Ви предварително!

Anelia Ilieva,
Влез на 1 ва страница на темата, там има линк на сериите с БГ,
Виждаш номера на серията, отваряш я да тръгне... /Поне аз така правя/ даваш пауза.. Копираш линка и го постваш в този  https://9xbuddy.com/  (Благодарение на Марги)  
Ще видиш как се зарежда, слизаш по надолу и там имаш избор кой формат искаш да ти се свали.... Simple Smile
Аз свалям HD - /MM ми каза като искаш да го сваляш, поне да е  с хубаво качество Simple Smile)) слушам Simple Smile)) /
Успех Simple Smile

Nalbantova, ❤️🍒,
Благодаря ти, ще пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт