Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 660
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
Хм. Да. Много пъти съм споделяла аз лично, че вторите сезони винаги ме разочароват.
Май за първи път втори сезон на един сериал да ми хареса. Юного краскв, много силем рестарт ма историята.
Но моят отговор в анкетата липсва. И той е - и двата. Катп изключим последмите десетина серии на първи сезон, той юного ми хареса. Втория го гшедам с огромен интерес.
Аз докато го напиша и анкетата изчезна за ремонт. Нищо.

# 646
Много се колебаех за кой сезон да гласувам, но избрах първия и по-конкретно първите 20 епизода. Ако не беше тръгнал толкова силно сериала и химията между тях двамата не беше взривоопасна, втори сезон нямаше да го видим. И него много го харесвам и не ги сравнявам, но няма да забравя първите епизоди, емоциите и нетърпението, с което чаках да дойде сряда. Стана ми любимият ден от седмицата, като празник. Голямо преживяване си беше. Purple Heart Flowers Hibiscus

Марги, Серкан този сезон много не ме дразни. Може би само в определени моменти до 4-ти епизод. Сега нямаме реална конкуренция и дразнител нито за единия, нито за другия. Хубаво, че така е преценила Айше. Не ми се гледаше отново Еда да е наранена. Да, ще кажете, че и на Серкан не му е лесно, но все пак като тегля чертата, Еда изтърпя повече.

Trophy

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 23:06 от midnight__sun

# 647
  • Пришълец
Пуснах я наново, просто не успях да я редактирам както трябва пък и сега всеки ще намери отговора, който търси:)

П.П. Не обичам да се получава така, от много триене и редактиране някои постове увисват и който се появи със закъснение трудно схваща какво е пропуснал, но така стана в моя случай с анкетата...

# 648
  • София
Гласувах за втори сезон. Имам много любими епизоди от първи сезон, ако имаше опция “първите 13 епизода и последните 13 епизода” - нея бих избрала. Те са ми най-любими. Но като сравня двата сезона, повече си харесвам втория. Заради историята. Заради Кираз. Заради умерената драма, ненатрапчивия хумор, съзрелите Еда и Серкан и забавните нови персонажи. Simple Smile

# 649
  • София
Отново гласувах, но този път реших да дам шанс и на двата сезона.
Любимият ми първи епизод с любимата ми целувка.

# 650
Май** ** **...
10минути пиша и рефреш. Защо не го забранят, когато пишеш пост? Да му се не знае.
Та, гласувах за първи сезон, защото обичам такива истории в началото им. Романтично банални, които се срещат навсякъде, които сме гледали не един път, но с щипка разлика. Обичам моментите, когато се откриват, когато неосъзнато се влюбват един в друг. Тръпката, която я има, отричането пред всички, но вътрешно знаят, че е точно обратното. Малките жестове, които правят един към друг, уж неосъзнато. Номерата, които си праввт, умишленото дразнене и заяждане. Харесвам тази метаморфоза, която ни показаха - започнаха от омраза и стигнаха до Кираз и... братчето в процес. Цялата тръпка, която е в началото, ми е била винаги любима. Тя ме кара да се загледам в даден сериал. Без значение каква народност е той. Харесва ми да виждам, когато хората се обичат и то точно тази любов. В първи сезон имаше една тръпка, която постоянно те кара да се питаш: Кой ще си признае? Как, кога? Дали ще се съберат? Ами целувката? Такива неща, които са ни ясни на всички, но в този случай заслуга имат Ханде и Керем. Поне според мен и по-точно при мен беше така. Вярно е, че след един определен момент и смяната на сценаристите, сериалът зави в малко различна посока, но след това си намери правилния път. Както казват - водата винаги ще си намери път, през който да мине, така и "Почукай на вратата ми" го прави.

# 651
  • Пришълец
Съгласна съм с всяка дума, Налбантова. Първи сезон ми е любим и на мен. Точно това неосъзнато влюбване е нещото, което ме вълнува всеки път независимо какъв е сериала. Гледаш нещо уж изтъркано и предвидимо, а така те докосва, че тръпнеш в очакване, искаш още и още... Магия, която те поглъща.
Имах мъничка надежда, че при частта с амнезията може да ни подарят пак такива моменти. Е, не се случи, но Ханде и Керем имат основен принос за това да не загубим интерес към историята.
Вторият сезон е различен, показва едни по-зрели Еда и Серкан, съхранили любовта си, разбира се Черешка е прекрасно допълнение... нищо не му липсва, но и не ми оказва ефекта, който първите 11-12 епизода.

# 652
Малко ще излезна от темата, но днес нещо думите са ми на гости. Замислих се и се оказва, че имаме нужда от 3ти сезон. Какво ще мисли Айше - нейна си работа, но ни е нужен. Ще се зачудите защо да разтягаме локуми, по-добре смислен финал.. Да, така е, но правя равносметка за 2та сезона:
- По време на излъчването на първи сезон имахме мадами, които родиха. Дано всичко е наред при тях.
 - По време на втори сезон имаме дама, която забременя. Дано и с нея всичко е наред.

И защо ни е нужен трети? - Защото не помня да сме имали булка, която се е похвалила, че е станала баба.
Ако съм пропуснала - навеждам глава засрамено и продължавам 😆

# 653
https://ok.ru/video/2437787618019 - Няма спасение от мен
Първата сцена от последната серия

Добро утро момичета! Пожелавам ви един прекрасен петъчен ден.
Благодаря от сърце Алекс за поредния превод.
Относно интервюто на Ханде че желае да продължи образованието си , това  е чудесно. Но това не пречи заедно с това да си се оженят с Керем и да си имат някой наследник.
Но все пак ВАЖНОТО е да са си заедно с Керем и да се обичат.

# 654
На мен и двата сезона ми харесват затова се радвам че има опция и двата.
Благодаря за превода на целия 46 епизод, вече чакаме 47

На мен 47 епизод ми се стори приятен, хареса ми сцената, когато Айдан каза Кемал и Серкан, че са баща и син.
Серкан първоначално не поиска да се сближи с Кемал, ама после, доколкото схванах именно Кемал помогна на Серкан с организацията и Кемал се обади на Серкан, когато всичко беше готово.
Мелек май беше отговорна за избора на рокля, а Енгин трябваше да осигури дрехи за Серкан - организацията беше добра.

Само не разбрах за проекта с Катар какво стана. Не веднъж фирма е казвала, че няма да работи с тях. Това което Енгин и Пъръл трябваше да направят е да говорят с клиента и да го разубедят. Или ако ги е срам да се обадят, да кажат на Серкан - той да говори с тях!
Ама какво направиха Енгин и Пъръл - не предприеха никакви мерки, при условие, че знаят, че проекта е важен.

При Еда също имаше пречки да отиде на сватбата си - и в личен - Кираз, и в професионален план - проекта, който трябваше да направи в последния момент.
Но Серкан понеже може да се справи с висичко разреши и двата проблема като говори с Кираз и организира работата на Еда.

Все си мисля, че ако Енгин и Пъръл бяха реагирали адекватно и бяха казали, Серкан щеше отново да спаси набързо и проекта с Катар.
Ама - не.. те скриха! И явно ще продължават да крият.... Щом Серкан научава от Кираз? Тази фирма адвокати и финансисти няма ли? Как е възможно фирма да влезе в банкрут без знание на собственика?!
Когато Селин си продаде акциите на Ефе - Алптекин беше сред първите които разбраха - ама едно време имаше адвокат, който го беше информирал...

В крайна сметка струва ми се че Еда накрая с въпроса си : Какво направих, че те заслужих, Серкан Болат.. май най-накрая оцени какво съкровище има, ама преди това не спря да мрънка. Сега явно ще се чувства виновна. Ама и Енгин и Пъръл са виновни, можеше да се говори с клиента и да бъде разубеден навреме.

Аз не разбирам що за партньори са Енгин и Пъръл - тотално неспособни да заместят Серкан не за седмица, не за ден, за няколко часа - а се водят и те собственици в АртЛайф.

Помня когато Фикрет бей искаше помощ за проекта на г-жа Севда - пак с нещо друго се занимаваха и бяха оставили Еда (която играеше ролята на асистентка тогава) да се оправя отново с най-важния за фирмата клиент тогава.

Може да са професионалисти, но в управленски аспект, ако имаха поне малко мениджърски качества, Серкан нямаше да е такъв робот-роботохолик и щяха да делят отговорност.

# 655
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един  страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

П.С. Аз гласувах и за двата сезона.

# 656
Кукличке, не му казаха, защото искаха да си направи предложението, което подготвяше. Самият Серкан подгонваше всеки, който се появи в офиса с нещо за работата. Имал предложение да прави 🤔 Енгин и Пъръл решиха да му кажат на другия ден, след като предложи, за да няма проблеми. Щом панираната Пъръл се съгласи и не каза нищо, а Енгин бе на косъм да се издаде, може и да не е такава драма, каквато очакваме.
Цялата фирма се върти малко като в детска игра. Проблемите се решават за минути, кризите за секунди... То и какви кризи бяха - Еда напуска, Еда заминава, Еда с Ефе, Еда не знам какво си... До преди да се появи Еда, дали са имали кризи? Помня как се изпъваха като струни, щом Лейля кажеше, че Серкан бей идва. Ех, липсва ми тази мериносова... къдравелка 🙄 Може да беше дърдорка, но дърдоренето й бе по-логично от Ердемовото.

# 657
Гласувах за втори. Първите 15-20 епизода много ми харесаха, но след катастрофата и загубата на паметта на Серкан вярвайте ми че не съм ги гледала на български. Много се разтройвах и изпитвах същата мъка като на Еда. Втори сезон се гледа леко, с удоволствие, чакаш с нетърпение да видиш любовта им, техният съвместен живот изпълнен с много любов. Дано и в реала да са така влюбени и щастливи.

# 658
  • Кърджали
То ако удължат сезона по принцип (добре че уж няма такава вероятност) риска и този сезон давлезе в задънена улица е огромен. На първи сезон това му беше проблема - вместл да сложат край навреме, те го удължаваха  и се чудиха какво да измислят. Затова ми се иска сега да са си колкото са решили серии предварително и да е като хората.

Момичетата, днес сладкото е от мен. Моята Катерина става на 12.Един от най - хубавите дни в годината е това.
Празник няма да има, че е на лагер по астрономия, но днес или утре може да отидем да я видим, зсщото се оплсква, че много ѝ липсвамв. А уж не е за първи път извън къщи така

# 659
  • Пришълец
Ах, че хубава тортичка, баш каквото я влече рожденичката Nature Star Nature Moon
Алекс, да ви е жива и здрава, много да ви радва.

За сериала и преди съм ти казвала, че споделям твоето мнение - колкото и да обичам да ги гледам заедно нашите, по-добре да приключва навреме преди да са разводнили съвсем историята и да се чудят с какво да си запълват сериите. Бях навита и за 25-30 дори.
С първия сезон от един момент нататък бая се измъчиха сценаристите да се придържат хем към първоначалната идея, хем да вкарват нови сюжетни линии колкото да продължат... някак.

Склонна съм да се съглася с Кукличка за Енгин и Пъръл. Макар и съдружници на Серкан са неспособни да го заместят и реагират неадекватно. Уж професионалисти, но тя се паникьосва от най-малкото, той пък мъж под чехъл... каквито вкъщи, такива и във фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт