Петокласници 2021/2022

• 38 056
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А кога е олимпиадата по БЕЛ в София? Другите учители се изпребиха да дават декларации за участие, а по български - мълчание. Или нашият е скатал информация Laughing
Редактирам се, нашият - в смисъл - внукът, а не учителят. Laughing

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 13:18 от sali

# 601
Няма определена дата - всеки учител си назначава такава, като спазва сроковете - до 28 януари.

# 602
  • София
rihan, всеки учител или всяко училище?

# 603
Имам предвид учителя в конкретното училище, разбира се.

# 604
Учителят не си определя дата, а подава информация към канцеларията, че има желаещи да участват. Заместник директорът по учебната дейност изготвя графика за общинския кръг на олимпиадите, което ще се проведат в училището, за да няма и засичане - едно дете да се е записало за участие на две-три места и да се дублират. Така няма да може да отиде на всички.

# 605
  • Пловдив
Току-що се прибра наборчето - записал се на олимпиади по БЕЛ, История и География Joy
По история лично госпожата вчера му изпрати мейл, в който го моли да участва Simple Smile
Иска и по ЧиП да се яви, но още не са им дали информация Sunglasses
[Да му се чуди човек, на кой се е метнал, защото определено не е на мен в това отношение Innocent

# 606
  • Sofia
И моята мома добави БЕЛ в олимпиадите. Тя много не искаше, но госпожата я помолила. Аз за БЕЛ съм най-ОК, да се упражни.

Lúthien, като ученичка ходех на всички олимпиади - до гимназия. Не помня да е било по мое голямо желание, по-скоро учителите ме караха. Е, до ден днешен помня чувството да ставам в събота рано сутрин и да треперя как ще се предствя (, защото аз си се притеснявам за изпити). Като майка никога не съм им настоявала да ходят, не исках да им го причинявам. Ако искат, да пробват. Но донякъде си е право детето, а и ти - ще има по-важни битки.

# 607
И моята мома добави БЕЛ в олимпиадите. Тя много не искаше, но госпожата я помолила. Аз за БЕЛ съм най-ОК, да се упражни.

Lúthien, като ученичка ходех на всички олимпиади - до гимназия. Не помня да е било по мое голямо желание, по-скоро учителите ме караха. Е, до ден днешен помня чувството да ставам в събота рано сутрин и да треперя как ще се предствя (, защото аз си се притеснявам за изпити). Като майка никога не съм им настоявала да ходят, не исках да им го причинявам. Ако искат, да пробват. Но донякъде си е право детето, а и ти - ще има по-важни битки.
Абсолютно така е и определено няма да настоявам, след като няма желание. Тя пък днес взела, че се записала за музика Joy
Окончателно ме срази.

# 608
# 609
# 610
  • София
Абе, какви деца гледате? Joy Последното нещо, което моят юнак би пожелал, е явяване на олимпиада. По каквото и да е било.

# 611
  • Варна
Абе, какви деца гледате? Joy Последното нещо, което моят юнак би пожелал, е явяване на олимпиада. По каквото и да е било.
И при нас е така ...
Моят петокласник каза ,че по БЕЛ и география са му предложили да участва..Отказал ,както и предполагах , преразказите са му пълен бъркоч,  географията пък не му харесва.

# 612
  • Sofia

А дъртият в 10-ти клас да пожелае за сефте да отиде на олимпиада? Rolling Eyes Thinking Нещо им станá на тия деца Laughing

# 613
Явно хич не сме представителна извадка тук Grinning
И аз като четох за такава масовост на олимпиадите, реших, че моето явно е някакво изключение, чак леко се обезпокоих.

# 614
  • София
И аз като четох за такава масовост на олимпиадите, реших, че моето явно е някакво изключение, чак леко се обезпокоих.
Ааа, не си изключение Simple Smile
Наборът не е издумал и думичка за олимпиада. Кака му и тя скатава до откат, особено сега, когато яко я е подгонил пубертета.

Иначе моят синковец държи фронта само по мат и бел с оценките. По другите предмети е оле-мале, направо не знам как ги е натворил така шарени и писани.

Общи условия

Активация на акаунт