Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 30

• 95 768
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
# 106
точно в това е смешката

# 107
Плача.

Ps: бюстие е, потника е непрактичен, че ще ти стига до подмишниците.

# 108
А ти не виждаш ли, че емблемата на Найк е на обратно?

# 109
Абе, ти с оперирано чувство за хумор ли си? Не виждаш ли в кой раздел е пуснато това???
А ако не схващаш ще ти обясня - някой тъпанар взел бюстието, не познал какво е, обул го и му харесало, че му се ветреят мандалмите. И останал очарован. И смешното е, че е тъпанар,  а и че можеш да си го представиш обут в това. Схвана ли?

# 110
Той се бъзика, предполагам.

# 111
Страхотна оферта: А1 предоставя неограничени по брой и време  безплатни разговори не само към А1, но и към Telenor и Vivacom, единственото условие е другите да ви изберат Simple Smile))))

# 112
# 113
Абе, ти с оперирано чувство за хумор ли си? Не виждаш ли в кой раздел е пуснато това???
А ако не схващаш ще ти обясня - някой тъпанар взел бюстието, не познал какво е, обул го и му харесало, че му се ветреят мандалмите. И останал очарован. И смешното е, че е тъпанар,  а и че можеш да си го представиш обут в това. Схвана ли?
Обичам Черна станция като обяснява Joy  Смях се на вица, обаче на обяснението... Спуках се от смях Joy

# 114
Някой да знае номера на"Дружество за закрила на животните",че тука един циганин се е качил на едно дърво и псува питбула ми.

# 115
  • София
А ако не схващаш ще ти обясня - някой тъпанар взел бюстието, не познал какво е, обул го и му харесало, че му се ветреят мандалмите. И останал очарован. И смешното е, че е тъпанар,  а и че можеш да си го представиш обут в това. Схвана ли?
Обичам Черна станция като обяснява Joy  Смях се на вица, обаче на обяснението... Спуках се от смях Joy
Аз най-много се смях на Stranger-a Joy

# 116
  • тук, на мястото си

# 117
# 118
Баща взима четири-годишния си син от детската градина, той възторжено го пита:
- Тате, искаш ли да ти изпея един стих? Днеска го научих. Ама трябва да ми пляскаш с ръце.
- Добре, тати, ще пляскам.
Таткото започва да пляска, а синчето почва да рапира:
Майната им на комарите,
майната им от сърце,
а някакъв си п**ераст
ми пляска тук с ръце.

# 119
  • София
Аз го знам в този вариант:
Мъж избира сутиен за жена си, но не знае размера. Продавачката се опитва да му помогне и пита:
- На какво приличат гърдите на жена ви? На дини?
- А, не - отговаря мъжът.
- На праскови?
- не, не - върти глава той.
- на яйца?
Мъжът засиява:
- а точно на яйца, ама яйца на очи.

Общи условия

Активация на акаунт