Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 74 741
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Търся нещо бюджетно за косопад-шампоан,балсам ????

# 601
Шампоан и балсам не мисля, че биха повлияли косопад.
Според мен повече ефект има от хранителни добавки, ако става дума за сезонен косопад, в рамките на нормалното, не някакъв здравословен проблем. На Абофарма съм взимала Цинк и Биотин като бюджетен вариант.

# 602

Не знам колко е бюджетен вариант, но преди време тук беше препоръчан този шампоан. Беше доколкото си спомням, беше за косопад точно. Ако греша, да ме поправят съфорумките...

# 603
Ако съм на бюджетен режим, бих си купила шампоана на Алверде сенситив (с евкалипт мисля, че беше...нещо от сорта) и бих правила маслени маски с етерични масла преди всяко миене. Балсамите нямат отношение към косопада, не бива да се клепат по скалпа, ако не са специалиэирани, а бюджетни такива не бих препоръчала. Просто маслени маски+иэчистен шамооан с добър състав като тоя на алверде. И като трети елемент: витамини, особено биотин, цинк, селен, желяэо, б комплекс. Има и комбинирани эа коса, колко са ефективни... не энам. Ама витамините са наистина добър вариант в комбинация с гореописаното.

# 604
  • някъде под слънцето...
Не днам доколко е бюджетно но си взех това за сезонния косопад

Като за 6 месеца , цената не  е висока.

# 605
  • София
Всички продукти на 911+ са много добри. Достъпни цени, намират се в аптечната мрежа.

# 606
Много съм доволна от лаковете за нокти на Bell. .   
Лакирах се на 23.10 или 24.10. Втора седмица не е мръднал.

# 607
  • Бургас
Търся нещо бюджетно за косопад-шампоан,балсам ????
Ами това,което са Ви казали,витамини примерно.Центрум са ок.
И един лосион Фитовал.Не беше много скъп.
Не знам колко е бюджетът и има ли шанс да е на хормонална основа?Аз лично доста коса загубих заради хормонални проблеми.Ама наистина сериозни.

# 608
Солите за вана на Елеганс - изненадващо добри за цената си от 2 лв.

# 609
  • Бургас
Само как искам вана...Имам толкова пяна за вана,а я ползвам като душ гел.
Много харесвам пяната за вана на Ейвън,имат страхотни аромати и самата пяна не е агресивна към кожата.Нито пресушава,нито дразни по някакъв начин.

# 610
Здравейте,купих си вчера от Теско този душ гел на Нивеа за 1.20 паунда.

Хубав ден

# 611
Само как искам вана...Имам толкова пяна за вана,а я ползвам като душ гел.
Много харесвам пяната за вана на Ейвън,имат страхотни аромати и самата пяна не е агресивна към кожата.Нито пресушава,нито дразни по някакъв начин.

Да, от пяните за вана на Ейвън са едни от най-добрите, които съм използвала изобщо. Пяната става наистина много и се задържа дълго, освен това излиза евтино особено тубите от 1 л., защото аз обичам да си слагам повечко.

За ваната, щом си падаш по това, ти пожелавам да имаш. Heart

# 612
  • Deutschland
Марга, доволна ли си от душ гела на Нивеа? Аз отдавна им се чудя, но досега в такава опаковка не съм купувала

# 613
Аэ съм полэвала теэи душ гелове на нивеа. Много са приятни на мирис, особено един с малини. Основно ароматът им е уникален, но иначе не са нещо особено. Не иэсушават, но и не правят кожата така мека като други. Примерно душ геловете на дав или веледа са истински подхранващи според мен.

# 614
  • София
Момичета, много съм доволна от този сапун за тяло https://remedium.bg/perlier-fresia-sapun-s-aromat-na-frezia-h125-grama-135651/p . Изобщо не изсушава кожата, а моята е отвратителна принципно.
И от този твърд шампоан https://www.emag.bg/tvyrd-shampoan-garnier-botanic-therapy-s-dzh … 544/pd/DYQDX0MBM/, който е ДМ е 6 и нещо.
Взех си и на Балеа, но не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт