Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 617
  • 685
  •   2
Отговори
# 315
Парфюмно-зависими дами и господа , днес е Голяма Богородица, един от най-светлите християнски празници. Поздравявам ви и ви пожелавам преди всичко здраве !
Реших да изненадам себе си и поливинката и поръчах от промоцията в Нотино два непознати за мен парфюма. За мен La Belle le Parfum intense и за него  Скандал. Дамският знам , че много от вас го познават / аз до момента устисках и не го взех, но този флакон е наистина невероятно красив, а предполагам и сока вътре /, за мъжкият идея нямам какво да очаквам.

# 316
Новият мъжки Скандал е хубав парфюм. Доста сладък, унисекс си идва. Красива бутилка.

# 317
Аз харесвам La  Belle intense, но ми е по-есенен, за по-хладно време.
Ох, аз си получих Mancera Gold aoud intensivity, и съм раздвоена -  от една страна е типичната комбинация роза и ууд, която не долюбвам, но от друга има нещо много привлекателно и елегантно в този парфюм, но за е студено време

# 318
Момичета, влизам да кажа, че спират poison girl edp. Ходих да го издирвам в Дъглъс, после звънях в Sephora на централния им телефон и там ми казаха. Накрая си го поръчах от Нотино. Момичето от Sephora каза, че две години бил на разпродажба и го спират. И се замислих за Jeremy fragrance от you tube. Явно са решили да спират парфюма и му плащат да го рекламира постоянно. Не че е лош парфюм, аз го обожавам, от отровите само него харесвам и pure poison. Но с тези инфлуенсъри всичко е нагласено.
Четох във fragrantica един коментар по повод на парфюма, че е наистина качествен и с времето сока му потъмнява. Това било еквивалент за качество и че е с най-хубавата ванилия, с което съм абсолютно съгласна. Та хората масово се ядосват, че Диор реформулират най- хубавите си парфюми и пускат такива с по- ниско качество. Както и pure poison, с бялата капачка беше вълшебен.
Ако харесвате отровното момиче, запасявайте се  Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 12:27 от Анонимен

# 319
Аз чух, че и Мис Диор в последната му версия скоро ще бъде спрян. Също така принцесата на Килиан, Manifesto YSL и старото Gucci Guilty. И парфюмите на Стела Маккартни май са спрени.

# 320
  • Чукарландия
macadamia, за La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Intense ли говориш? Сподели впечатления, когато го получиш!

Аз имам и обожавам La Vie Est Belle Intensément и La Vie est Belle en Rose, но и споменавания от теб ми е любопитен. Много харесвам nutty нотки в парфюм и ми е интересно дали добре са съчетани в това издание на Ла Ви Е Бел. 😉

# 321
  • BG-DE
Да не би просто да спират да го внасят Poison girl edp, те продавачките имат този навик като нямат нещо да казват, че вече не се произвежда. В Германия си го има навсякъде, даже в момента е на промоция в Дъглас, гледах го, че се чудя него ли да взема или да си подновя Ла Бел.

# 322
Да не би просто да спират да го внасят Poison girl edp, те продавачките имат този навик като нямат нещо да казват, че вече не се произвежда. В Германия си го има навсякъде, даже в момента е на промоция в Дъглас, гледах го, че се чудя него ли да взема или да си подновя Ла Бел.
Не знам, но в нито един физически магазин го няма. Дано от Нотино всичко да е ок.

# 323
  • BG-DE
Няма проблем с Нотино, не се притеснявай ☺️

# 324
  • Пловдив
Честит празник на всички, бъдете здрави🍀 По случай имения си ден сутринта ходих на църква тук в Гърция и тамяна им е много ароматен дори да не се бях напръскала пак мирише косата на него като излезнах 🌸
Много ме заинтригува описанието на Ангел Нова едт, а и си спомням, че точно в Кавала тествах за първи път ЕДП варианта и сигурно тази седмица ще се разходя да видя дали са го заредили💝

# 325
La Belle Le Parfum Intense върху моята кожа е 1:1 с TF Noir Pour Femme, което много ме разочарова, защото не обичам да имам подобни, еднакви и пр.

# 326
  • Sofia
Тогава дай почивка на обонянието си.

# 327
La Belle Le Parfum Intense върху моята кожа е 1:1 с TF Noir Pour Femme,...
И аз намирам прилика. А първият La Belle ми е измита версия на Noir Pour Femme. Не харесвам и трите.

# 328
  • Чукарландия
La Belle Le Parfum Intense върху моята кожа е 1:1 с TF Noir Pour Femme, което много ме разочарова, защото не обичам да имам подобни, еднакви и пр.

Благодаря, Аризона!
Тъкмо ще знам, като ми свърши TF Noir Pour Femme с какво мога да го заместя — хем да е нещо ново, хем да е и любимо като ухание!

# 329
За мен нямат дори допирна точка двата парфюма. Обожавам Ноар, но Ла Бел парфюм не нося.

Общи условия

Активация на акаунт