Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Някой да е срещал из сайтовете Alien на добра цена?

# 391
  • Бургас
И аз за него се пуля Satisfied така е като изчаках и не го взех от Нотино преди да пиша тук.Вечерта какво да видя вие сте го изкупили, пиша за 60-те мл. беше за 130 и няколко лв.Сега гледам в Парфюми шоп идва на добра цена има и код SUMMER с безплатна доставка на цена  131.59.Гледам, че и Парфимо са направили яко зареждане на Елиън/беше изкупен, имаше само 90мл/, има и тестери.

# 392
И аз за него се пуля Satisfied така е като изчаках и не го взех от Нотино преди да пиша тук.Вечерта какво да видя вие сте го изкупили, пиша за 60-те мл. беше за 130 и няколко лв.Сега гледам в Парфюми шоп идва на добра цена има и код SUMMER с безплатна доставка на цена  131.59.Гледам, че и Парфимо са направили яко зареждане на Елиън/беше изкупен, имаше само 90мл/, има и тестери.

Не съм поръчвала от parfumi-shop.net
Доволни ли сте от този сайт?

# 393
  • Бургас
Да, иначе няма да го препоръчвам на никого.Много са коректни, от тях дори Шанел се престраших да поръчам, абсолютен оригинал.

# 394
Да, иначе няма да го препоръчвам на никого.Много са коректни, от тях дори Шанел се престраших да поръчам, абсолютен оригинал.

Чудесно! Благодаря! Поръчвам го.

# 395
  • София
Ееее, най-накрая да прочета и от теб, че си се престаршила от там за Шанел! Hug
Помня колко резерви имаше преди и ... Сефора, та от Сефора!

Имам 2 Шанела от Парфюми Шоп. Тендър и Коко Мадмоазел. Без забележка са!

# 396
И аз имам Тендър едп от тях, а на приятелка с поръчка и доставиха Беж 75 мл с торбичка и касова бележка от бутик на Chanel когато се появиха малките бутилки.

# 397
  • Бургас
Копче Kissот Парфюми шоп си взех Шанел Габриел Есенс, беше много преди Тендъра ми, който ми е от Сефора.Stuck Out Tongue

# 398
Някой да е срещал из сайтовете Alien на добра цена?
[/quote]

Днес поръчах тестер от Парфимо 90 мл за ~140 лв.
По късно видях, че има и по-евтин тестер, пак 90 мл, но не схванах причината за разликата в цената между двата флакона.

И на мен ми мина през ума, че единият може да бъде рефил, в описанието не пишеше.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 15:58 от chery_k

# 399
Може би единият е бил refillable.

# 400
В Emag код Beauty30 намалява 30% не съм разглеждала понеже вече нямам право да харча повече за парфюми до заплата а тя е далеч, далеч Simple Smile. Но споделям, някой може да има късмет Simple Smile.

# 401
Разглеждането е безплатно Joy

Случайно попаднах на заредените Нишани в мейкъп. Само на шафрана бяха оставили що годе приемлива цена, всичко друго...Close

# 402
Който иска да опита преди да купи: Carner Barcelona Stories Woody Collection

tuali Simple Smile за теб ! Какви цени! Само за плажа! Simple Smile

Гледаш в ляво! Simple Smile

# 403
В Emag код Beauty30 намалява 30% не съм разглеждала понеже вече нямам право да харча повече за парфюми до заплата а тя е далеч, далеч Simple Smile. Но споделям, някой може да има късмет Simple Smile.
Опитах на няколко парфюма да поставя кода, който сте посочили, но не ми се получава. Бъркам ли?

# 404
  • София
Важи за продукти предлагани само от ЕМАГ и неразопаковани.

Общи условия

Активация на акаунт