Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Моята този път си е пълна.Bowtie Само да кажа, че Alien в Нотино 60-ка е на много хубава цена 124 кинта.30 мл. беше 95лв. сега е 110лв.

# 481
Нотино са станали доста хлъзгави щом за 50ца La belle le parfum JPG цената я движат с 30лв нагоре-надолу. В сайта за сравнение на цени ми даваха 135лв, кликам - на сайта на нотино 158лв, а на следващия ден Милен посочи 121лв пак там... Аз вече си чакам моя от долче, но останах с много неприятно чувство от нотино.

# 482
  • София
втора вечер подред нотино ми трият кошницата, само при мен ли е така?
Не, и с моятa кошница e така. Чак ме издразниха 2 поредни дни да ми махат нещата от нея. Hands Thumbsdown
Честит Cafe Chantant! Много е мадамски! И аз го дебна, заедно с Muschio Nobile, дано скоро ги пуснат пак.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 10:18 от Vesika

# 483
Получих Girls can say everything - на сляпо го взех, доволна съм Simple Smile
Прочетох на Денси статията за него и не се поколебах.
Дано е траен.

# 484
  • София
https://parfium.bg/amouage-sunshine-parfyum-za-jeni-bez-opakovka-edp тестер на Съншайн на хубава цена

# 485
Има ли актуален код за Parfium.bg, че всички които знам не работят, а мейла с кода съм го изтрила....

# 486
Пробвай FB5

# 487
втора вечер подред нотино ми трият кошницата, само при мен ли е така?
Не, и с моятa кошница e така. Чак ме издразниха 2 поредни дни да ми махат нещата от нея. Hands Thumbsdown
Честит Cafe Chantant! Много е мадамски! И аз го дебна, заедно с Muschio Nobile, дано скоро ги пуснат пак.

Мога да споделя моя, ако не държиш на бутилка. Още не е дошъл де, но чакам.

# 488
Моята кошница в Нотино също е изтрита Случва се за пореден път.

# 489
# 490
  • Sofia
Момичета, някой имал ли е случай с рекламация в elfragrance? Преди малко получих Burberry Brit от тях, но нещо не ми харесва как изглежда. Като махнах целофана, ме лъхна ужасна миризма на мухъл, отделно капачето абсолютно не се задържа, ама изобщо, накрая проверих и бач кода - няма такъв според check cosmetics.
Не е скъп аромат, но някак не ми е ок нито да го ползвам, нито цялостното усещане... :/

# 491
С празен ход, щифт, доволна съм

# 492
Доволно запасена Heart Heart Heart
Makeup да живеЙ !!!! Grinning

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 15:24 от macadamia

# 493
Поръчах в събота- днес е при мен .Похвално, много добре опакован. Доволна съм и от сайта и от парфюма Определено ще поръчам пак.

# 494
  • София
Писах им в чата, да видим в понеделник, какво ще ми върнат като отговор.Smirk
Имам отговор. Получих мейл с нов код:
Здравейте, ..,
Честито! Вече сте част от нашата BEAUTY вселена!
Като допълнение към "Добре дошли", изпращаме код за 10 лв. ОТСТЪПКА от следваща покупка на стойност над 50 лв.
Вашият код за 10 лв. отстъпка е:....
Срокът на валидност е до 25.09.2021 г.
Важи САМО ОНЛАЙН на https://douglas.bg

Пробвах. Работи:

Общи условия

Активация на акаунт