Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,промокод за Елинор има ли?

# 61
elinor - код - summer

Добра цена: Serge Lutens Fils de Joie

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:46 от Milen™

# 62
Благодаря за новата тема! Flowers Tulip
Имам едно, две желания, но нищо спешно. Смятам да чакам в засада за изгодни оферти. Имате ли представа от къде мога да се снабдя с празно шишенце за травъл спрей на Килиън?

# 63
Нотино отново са изпразнили кошниците!

# 64
Моята си е пълна, гледам приложението. Само веднъж са ми я изпразвали досега.

# 65
  • на майната си
Искам отстъпка на Kilian през август, ама едва ли ще има. Joy Може и на Armani Prive. Но и двете да са поне 30%. Нахална съм, нали?
Ради, Flowers Rose
Споделям това желание Simple Smile
Поредна перфектно оформена тема, поздравления!
Пп: знаем, че четете, моля задействайте се, че в тия жеги друго не ни остава...

# 66
  • Бургас
Моята я изпразниха още вчера, не са хубави тези работи, Нотино..Благодаря за новата тема.В Дъглас има 20% пак сега видях, че някои от парфюмите на Валентино с 45% надолу.Донна например точно днес си я припомних, много красив парфюм, елегантен и празничен.В началото ми е силно козметичен, но точно в тази си част ми харесва адски много, ухае на скъпа козметика, на червило.Ухание на дъното на козметична чантичка.За мен е силно подценен парфюм.Интересно тук кожата не ме дразни, всичко е перфектно прелято, чак се чудя за една 50-ка само за 105 лв.Flushed На Armani Prive и аз искам намаление.

# 67
  • Стара Загора
Дами, извинявам се ако е коментирано, но на почивката въпреки че ви следя.... нямам спомен за парфимо имаше ли код?

Тестерите на Jimmy Choo с капачки ли идват?

Вчера бях в Прити Шоп и Дъглас. Във втория имаше намаления. Прословутото билкови Гучи е доста намалено. Мисля че беше 60 мл за 77 лв от редовна 164 лв.

Burberry Her Intense и новото Shiseido Ginza също. Коктейла на Pepe Jeans ухае на тропически плодове и е много приятен, напомня на Ексадите и Omnia Paraiba. Малката 30-ка е 39 лв.
Thank you next, A girl in Capri също са на промо цени. Аз си харесах новото Туили, но днес пак ще ходя да тествам. Simple Smile

# 68
Нотино днес имат безплатна доставка на всичко, което не е намалено.Цените ми се струват позавишени...

# 69
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! 🌹

Нищо спешно нямам за сега, в парфюмно затишие (пред буря🤣) съм. Хвърлям по едно очо, две, три...

И моята кошница в Нотино е празна. Сега поне нямам дилеми кое да поръчам и кое да махна... 😂

# 70
Тестерите на Jimmy Choo с капачки ли идват?
Някои са с капачка, други без.

# 71
Цените на едно 95% от нещата в wishlist-a ми в Нотино са завишени и грам не си заслужава да поръчам каквото и да било. Аз не поръчах когато бяха намалени и трябваше да платя една доставка, пък сега ли когато всеки продукт е с 6 лева завишение, но с БД. Не им излиза математиката на Нотино напоследък.

# 72
Безплатна доставка на всичко в notino.

+ код PDM15 - 15% на Parfums De Marly

# 73
Моята кошница в Нотино си е ок Simple Smile Ето, едно предложение:

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:45 от Ellinor*

# 74
Делириум за колко дни изпращат?
В неделя вчерта направих поръчка и очаквах днес да я получа, но нямам известие от Спийди. Бавно ли ги пускат поръчките? Никой не ми в звънял, нямам втори мейл за поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт