Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 021
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И аз да се оплача от празна кошница в Нотино, тъкмо бях си набелязала някои нещица за мен и за подарък и... няма ги.

# 91
Здравейте, някой дали вече си взе Angel Nova EDT? Няма го наличен в бг сайтовете, а в чуждестранните го видях в два мисля, от препоръчаните на първата страница, но пък с доставката излиза доста. Затова се чудя дали някоя от вас вече го е поръчала от някъде,за да препоръча сайт. Simple Smile
Дали изобщо ще го има в България тази година, имате ли представа?

# 92
Почти всеки ден получавам пратки. Малко са тези, които винаги са “пипнати” до детайл!

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 18:46 от Ellinor*

# 93
  • Балчик

Поръчах това, отдавна го искам:
https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/elle-parfjumna-voda-za- … house-retargeting

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 19:56 от bubanka

# 94
Благодаря за новата тема Flowers Bouquet
За сега нямам намерение да купувам нищо.
Назад в темата имаше запитване за парфюмите на Louis vuitton.
https://makeup.bg/brand/355371/
Няма нищо налично, но не знам дали защото са изчерпани или предстои зареждане.....

# 95
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Flowers Bouquet
За сега нямам намерение да купувам нищо.
Назад в темата имаше запитване за парфюмите на Louis vuitton.
https://makeup.bg/brand/355371/
Няма нищо налично, но не знам дали защото са изчерпани или предстои зареждане.....

Дано е второто, никога не са били зареждани досега.

# 96
  • Варна/Лондон
Да похваля nose, в петък поръчан, днес сутринта с куриер до вратата, безплатни мостри, безплатна доставка. Отлично обслужване, много съм впечатлена.
https://noseparis.com/en/corfu

# 97
Моята кошница в нотино си стоеше пълна (през телефон, не през апп-а). Та отнесох един ФДТ Ланком на миналоседмичната цена (почти 10лв надолу). И съвсем спонтанно, както нищо не исках, добавих и един Aigner In Leather Woman 😄.
Иначе днес благополучно получих от sensunique Superlady и Mad About you Pierre Guillaume и съм предоволна. Около седмица им отне, дойдоха със Спиди. ☺️

# 98
Джемма дано да останеш доволна от Elle. Голяма фенка съм му и ми е в списъка за покупка 👌
Усещам го като парфюм за мацка 😉
Ellinor* как е червилото като цвят?
Носимо ли е или по скоро не?

# 99
  • Чукарландия
Както нищо не ми беше спешно - изведнъж рЕзко ми притрябваха Love Chopard и Juicy Flowers Mancera. 🤣🤣🤣
И двата са тестери, от Елинор, цените са ок плюс 15% отстъпка. Вече НАИСТИНА нямам нищо спешно! 😂
И не се озъртам! 👀

# 100
Поръчах една Делина Ексклузив да не съм капо. Така и така мисля, че не му е времето сега няма да го разопаковам, пък ако изскочи друга оферта ще го върна на Нотино. Поръчах и едно почистващо олио на Боби Браун за 15 лева плюс подарък база за лице.
Мостри на Арабианс Тонка на Монтал срещали ли сте ( извън официалния сайт, но там 18 евро за доставка не ми се дават)?

# 101
Поръчах една Делина Ексклузив да не съм капо. Така и така мисля, че не му е времето сега няма да го разопаковам, пък ако изскочи друга оферта ще го върна на Нотино. Поръчах и едно почистващо олио на Боби Браун за 15 лева плюс подарък база за лице.
Мостри на Арабианс Тонка на Монтал срещали ли сте ( извън официалния сайт, но там 18 евро за доставка не ми се дават)?
Има в parfumi-shop - 4.49лв.

Радика, благодаря за темата Flowers Tulip !
Искам код за Armani и Hermes в Нотино. Имам няколко желания след голямото тестване през юли, но нищо спешно.

# 102
Има в parfumi-shop - 4.49лв.

Радика, благодаря за темата Flowers Tulip !
Искам код за Armani и Hermes в Нотино. Имам няколко желания след голямото тестване през юли, но нищо спешно.
Поръчах, благодаря Flowers Tulip

# 103
"Малко" са се увлекли в цената, но пък браво за смелостта. Simple Smile Ambre Nuit

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 08:47 от Milen™

# 104
"Малко" са се увлекли в цената, но пък браво за смелостта. Simple Smile Ambre Nuit
С такива смелчаци е пълно по нашите ширини.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт