Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 016
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Виждам, че са пуснали в намаление в Нотино слънцезащитна козметика - https://---shoretner923-3yolknU Някой пазарувал ли е от нея? Някакви отзиви да имате?

# 106
Линкът препраща към Парфимо.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 14:21 от bubanka

# 107
  • Пловдив
Джеронимо, честита красота! Моля те да споделиш впечатления за Corfu в другата тема.

# 108
И аз да се оплача от празна кошница в Нотино, тъкмо бях си набелязала някои нещица за мен и за подарък и... няма ги.

И моята е празна, бях си натрупала разни неща. Customer care под морското равнище за NOTINO.
Не знам какво трябва да направят, за да ме накарат отново да отворя сайта им - БД абсолютно не е достатъчна, на фона на новите им цени. Само за пример - един шампоан от близо 12 лева, стана 18 и нещо.
Явно клиенти не им трябват.

# 109
  • BG-DE
И моята кошница в немското Нотино е празна 😖 явно метлата е минала повсеместно, но това с цените го забелязват само хората, които следят нещо, останалите влизат и просто купуват щом цената ги устройва, имам няколко познати, които пазаруват от Нотино но никой от тях дори не знаеше, преди да им кажа, че цените доста играят 😊

# 110
Може да е писано назад но нямам време да чета, посъбрах някои неща от Парфимо- Има ли код за сума над 140 лв Докато не съм се раздумала? Благодаря на отзовалите се!

# 111
Симпатичен сет за проба, ако някой желае да тества гучитата. 5х1,5мл.

# 112
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Иска ми се код за по-стабилно намаление (30-40%) в Нотино на всичко. Набелязала съм някой друг парфюм оттам и ги дебна.

Някой да е мяркал нейде из онлайн сайтовете Dior Sakura?

# 113
  • ново
Сайта на парфюми шоп пак се е бъгнал. Цял ден правя опит да поръчам и не става.

# 114
пиши им на вайбър
така сме доуточнявали и променяли поръчки

# 115
  • Sofia
Дойде поръчка от Делириум направена на 01.08 ( вчера някой питаше). За първи път поръчвам от тях, но няма да е последен Simple Smile Very good girl CH ❤
Подарявам червилото на Мак, което беше като подарък към поръчката - ако някой се интересува, да пише на лични - MAC POWDER KISS INFLUENTIALLY IT LIPSTICK   . - ПОДАРЕНО

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 14:50 от janin4eto_87

# 116
Това новите шишета ли ще са?

# 117
  • Sofia
Това новите шишета ли ще са?
...
О, ще взимам един Л инстант! Счупих го преди време и реших, че няма да го хвърлям, обаче той се концентрира все повече и течността вече не е същата.. Благодаря за споделеното Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 14:47 от bubanka

# 118
Поръчката от Azo.bg е при мен. Всичко му е наред на Шанела, оригинален, в бяла кутия с капачка Simple Smile. Само ме изуми това, че нямаше никаква опаковка, единствено пликчето от Спиди.

# 119
Има ли код за Парфимо, не видях такъв последните страници...?

Общи условия

Активация на акаунт