Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Има ли код за Парфимо, не видях такъв последните страници...?
Точно и аз щях да пиша същото, защото ми излезна наличен един парфюм😊

# 121
Няма активни кодове. Последния беше до 18 юли.

# 122

Усещам някакво раздвижване, нали нямахме нужда от нищо повче? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Или е от вълнението покрай Mad About You на PG? Blush

# 123
Поръчката от Azo.bg е при мен. Всичко му е наред на Шанела, оригинален, в бяла кутия с капачка Simple Smile. Само ме изуми това, че нямаше никаква опаковка, единствено пликчето от Спиди.
Така "опаковат" Гет... Чист късмет е, че получаваме здрави нещата от там.

# 124
Давай да го взимаме тоя Wood Sag & Sea Salt и да се свършва 😂. През onlinepromo поне има 3% кешбек, все е нещо Simple Smile

Милен, нямахме, ама...
А Mad About you PG е разкошшш 😁

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 20:03 от tuali

# 125
  • Чукарландия

Усещам някакво раздвижване, нали нямахме нужда от нищо повче? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Или е от вълнението покрай Mad About You на PG? Blush

Какво за Mad About You? Изтървала съм. Искам го!!! Сподели! 🤗

# 126
  • Пловдив
На Jo Malone  30-те мл. излизат под 100лв с код welcome10 в Делириум.

# 127
Да, почти същото, с 1-2лв разлика в + ми излезе и в Парфимо (с кеш бека). Но исках и един ароматизатор за кола.

# 128
Белче, айде ще ти кажа. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Бях много зле февруари, настинка и се чудех какво парфюмно лекарство да приемам. Тогава, моето парфюмно гуру ми предписа няколко милилитра от: Mad About You. От този момент ми е в сърцето! Purple Heart

Изчаках код за sensuniqueparis, скоро имаше - 20% и се получи страхотна цена.

Със сигурност има много по - оригинални и различни парфюми, но в този има магия, не мога да го опиша, трябва да се помирише. Simple Smile

# 129
И аз си получих поръчката от Делириум, всичко е чудесно 👌
А само като чуя Wood sage & sea salt и наострям уши. Не ме подсещайте че бюджета ми изтъня 😁

# 130
На какво мирише този Wood sage & sea salt, та ще се ппевърне в следващия форумен хит?
И как така без да слагам код, като сложих в кошницата един, сама се генерира някаква отстъпка в Делириум?

# 131
  • София
На какво мирише този Wood sage & sea salt, та ще се ппевърне в следващия форумен хит?

Свежар! Готин е много. Не лепне, не сладни, усеща се през целия ден.
И аз следя сума неща в мейкъп, ама нещо нищо не зареждат.

# 132
  • Чукарландия
Белче, айде ще ти кажа. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Бях много зле февруари, настинка и се чудех какво парфюмно лекарство да приемам. Тогава, моето парфюмно гуру ми предписа няколко милилитра от: Mad About You. От този момент ми е в сърцето! Purple Heart

Изчаках код за sensuniqueparis, скоро имаше - 20% и се получи страхотна цена.

Със сигурност има много по - оригинални и различни парфюми, но в този има магия, не мога да го опиша, трябва да се помирише. Simple Smile

Еее, няма ли вече код за отстъпка?
А доставката колко е до България?

# 133
Доставката е безплатна над 100 Евро май. Пак ще имат отстъпки сигурно, пускат през няколко омесецс,  си празници идват
Мойте 2 стинки за Mad About You и ако трябва най-най-грубо да го обрисувам е: 50% Bitter Peach, 50% Lost Cherry TF. Ама не с тяхната (не)трайност, особено на черито. И разбира се, цената е далеч по-приятна. 😋

# 134
  • Чукарландия
Благодаря, tuali и Milen™!

А от къде разбирате за намаленията?
Ровичках из сайта, да се запиша за бюлетин, но не намирам. Само на регистрирани потребители ли пращат оферти?

Общи условия

Активация на акаунт