Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
Оглеждам се за свеж, ежедневен аромат ( но ме натрапчивите, като спортните серии). Засякох тези ( D G light blue белия, но е по- скъп)
Защо е толкова ниска цената? в момента в дъглас е на 58лв.
https://www.parfimo.bg/karl-lagerfeld-karl-new-york-mercer-stree … e-za-maje-100-ml/
 А пък Хром азарото се бях отказал с 3 цифрените цени в моловете, а тук се намира за 60лв (двойно по ниска)?!
Сега се чудя кой да си взема. Иначе до мостри/а  как може да се докопам купувайки едно шише?
https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/azzaro/chrome-edt-100ml-p42788717/

# 302
Поръчах си един Oud Pashmina Montale от Parfumi-shop Blush за пръв път поръчвам парфюм без опаковка, надявам се всичко да е наред

# 303
  • Стара Загора
Ще ме прощават 120 или 130 лв за 50 мл. Ла бел. Във френско беше 43 Евро. Няма да дам тази сума на тукашните сайтове. 😋😀

# 304
  • София
Получих си пратката от сайта на Ormonde Jayne (и при мен с прословутото бяло тиксо с червен надпис "чупливо", между другото Wink) - всичко е наред, много стабилно опаковане. Мостри нямаше, както и очаквах, но съм много доволна от промоционалната цена и днес е вечерта на Vanille d'Iris. Simple Smile
Oт Masque Milano/Milano Fragranze пък ме изненадаха приятно с мейл, че стойността на парфюмния сет, който поръчах, може да се приспадне при покупка на някой от парфюмите от колекцията - пратиха ми код с валидност до края на септември. Simple Smile
Някой ако мерне из бг сайтовете намален Mugler Fougere Furieuse, моля, нека подскаже. Simple Smile Изчезнал е, а помня, че тази серия се продаваше неотдавна на доста намалени цени спрямо официалните; едва тези дни се запознах с него и много ми хареса, но не съм склонна да платя редовна цена, много са ефирни при мен парфюмите от тази колекция на Мюглер.

# 305
Ето добър пример,  откъде да НЕ си купуваме мосю Вюитон Simple Smile

# 306

Ехеее. Кога успяха да го измагерят ?!

# 307
  • София

Ехеее. Кога успяха да го измагерят ?!

Отдавна има ментета на LV, дори и в бг сайтове ги има тези ментета отдавна. Очевидно, цената все още не е ориентир за някого, че един парфюм е менте, пък макар и предлаган като тестер. Невъзможно е, парфюм на LV, който струва 440 лв, да се продава като тестер за 87 лв. Ако в тази тема се обсъждат "изпитани сайтове", дали публикуването на подобен сайт не води до объркване в някои потребители относно коментираните сайтове!?

# 308
  • Чукарландия
Нали точно това пише - от къде да НЕ КУПУВАМЕ
 Вюитон!😉

# 309
  • София
Днес успях да си взема поръчката от Делириум. Simple Smile Чантичката наистина е много мъничка, но за ключове, телефон, пари и сгънат плик за пазаруване е идеална. Wink Ще си я ползвам.

# 310
  • На черешатааа
petrana.stankova64 Благодаря Flowers Hibiscus

# 311
  • при морето
Моята поръчка на Lalibela /от Елинор от 7.08./ ще пристигне следващата седмица,в сряда,18.08....отчаках си.Anguished
За сметка на това пък снощи късно направих друга поръчка от Парфюми шоп на един Noir de noir и днес сутринта ми се обадиха по тела да ме питат удобно ли ще е да я доставят още в понеделник..Simple SmileУдобно е,даже повече от удобно!Страхотни са ,както винаги тия от Парфюми шоп!Така че ...ще чакам вече с по-търпеливи пръсти:smiles:Innocent

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 02:11 от Winter fairy

# 312
поръчка, направена вчера, дойде днес - нотино стават все по-бързи
продукти за коса са, не парфюми

# 313
.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 12:29 от bonbonka6

# 314
  • София
Здравейте,

perfume.bg читав ли е? (не го видях на първа страница)

Общи условия

Активация на акаунт