Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Aз съм си набелязала Ел Борн, но ще е по-натам.

# 526
Понеже има питане за поръчките от Мейкъп. През този месец направих две поръчки, пристигнаха след четири работни дни /до офис/. Едната поръчка я направих в събота, а в неделя получих мейл, че са я предали на куриер. Получих я в четвъртък. Другата направих в неделя, и нея получих в четвъртък, пристигна заедно с поръчка от Парфимо за същото време.

# 527
Отстрелях го! Пише, че прилича на среднощната роза, ха дано 😂

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 22:54 от лорелай

# 528
Да, аз питах, но днес си я издирих, Спиди я бяха затрили.
Сигурно, ако не я бях потърсила щяха да я върнат обратно.Sweat
Доставиха я след час от телефонното обаждане.
Сега нямам търпение да се прибера чак в събота, и да ги пробвам.

# 529
# 530
  • София
За Tardes и аз се чудя.
Иначе последно купувах козметика от Нотино, много са бързи и точни, както винаги.

# 531
  • Балчик
Джема, на каква цена беше?

# 532
Джемма,аз го поръчвах преди два -три месеца,но продукт 50мл. Дойде си стария флакон. И..не знам къде съм го прибрала..

# 533
  • София
Споделям мнението за Пало Санто. Не е за сляпа покупка. При мен е дървесно-ароматен, с млечен привкус. Особен аромат е. Не ми прилича на никой от изброените във Франгрантика, които познавам - Noir Exquise, By the Fireplace, Lira, L Lolita, Secret Sucree, Eau Duelle, Encre Noire, Seta, Spicebomb.

# 534
Ок, съгласихте ме набързо.  Отказах поръчката Simple Smile

# 535
Дано не разочаровам, но го поръчах преди 3 месеца - 70+ лева - получих бутилката с пчеличките, с капачка.

# 536
# 537
  • Бургас
Аз си поръчах на сляпо Latin Lover Carner Barcelona от Парфимо.В моята посока е, а и чета чудесни ревюта за него, дано си допаднем.Laughing

# 538
Загледах първоонраза, не го бях срещала скоро. Доколкото разбирам е преформулиран. Някой със скорошни отзиви?! Видях, че е наличен в Нотино:
https://www.notino.bg/dior/poison-toaletna-voda-za-zheni/

# 539
Здравейте Simple Smile Според вас дали този комплект има шанс да се е залежавал някъде? - https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-angel-podarachen-komplekt- … 50-ml-zarezhdaem/
Видях, че в Нотино и на още едно място са изчерпани и се чудя дали не е нещо излязло на пазара отпреди 2-3 години, примерно.
Или просто да си поръчам сингъл версията.

Общи условия

Активация на акаунт