Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 504
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Гледах Дежа ву, сташен филм.

# 376
Гледах Такси 4, много слаб, изобщо не ми хареса.

# 377
Може и да не съм чела както трябва, но май не видях "300"?  Thinking
Та препоръчвам го  smile3521

# 378
  • Paris
Снощи гледах "Незабравимата" и Ако само".  Много романтични, но и безкрайно тъжни филми, плаках с часове.......ако някой си пада по такива филми обезателно да ги гледа.
Да метнеш по едно линкче, моля!

# 379
# 380
някой може ли да ми препоръча банка за ипотечен кредит ,ако скоро еползвал и е запознат с условията-зада спестя малко време;Благодаря

# 381
някой може ли да ми препоръча банка за ипотечен кредит ,ако скоро еползвал и е запознат с условията-зада спестя малко време;Благодаря

няма такъв филм. Може би двете части на "Бандата на Оушън" се доближава най-много до идеята ти!  Mr. Green

# 382
Ако някой е пропуснал The Green mile (Зеленият път), да си коригира пропуска. Досега не съм намерила нито един човек, на когото да не му хареса, Чуден!!!

# 383
За Зеленият път смятам, че е една от най-добрите екранизации по Ст.Кинг редом с Изкуплението Шоушенк.Наистина е приятен филма, колкото и да ненавиждам филми по книги.

# 384
Два нелоши, филми които гледах наскоро:

Miss Potter

За живота на една много известна писателка на детски книжки - Beatrix Potter

Copying Beethoven

Пресъздава последната година от живота на Бетовен

Тези двата и аз съм си ги набелязала за гледане.

Леа, аз също съм гледала Мис Слънчице и  останах сравнително доволна, макар че рецензиите, които преди това четох за филма, ме бяха настроили да очаквам повече. Във всеки случай, има оригинални идеи , но без да е блестчщ. Всъщност напоследък и без това с такива боклуци ни заливат....

Епичен филм например- бях убедена, че ще е безподобно тъп, но той надмина и най-смелите ми представи за пошлост и безидейност.

Димящи аса е другият филм,който гледах наскоро и също не мова с нищичко да ме впечатли.

Но спирам дотук,тъй като темата е за препоръчване на филм; лошото е , че наскоро не съм попадала на достатъчно добър newsm78

# 385
  • Пловдив
Ако има фенове на старите детски филмчета - "Арабела" с бг субтитри  http://bt.wrzru.com/browse.php?search=arabela&cat=0

# 386
  • София
Абе не е точно за тази тема, ама онази за музиката кой знае къде се е запокитила.
Та молбата ми е някой да ми даде линк да си дръпна песента от Армагедон Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig тази на Аеросмит.
Ще бъда много благодарна! Hug

# 387
# 388
Ако има фенове на старите детски филмчета - "Арабела" с бг субтитри  http://bt.wrzru.com/browse.php?search=arabela&cat=0
Мммм,Вещичке:))) от кога го търся със субтитри.От мен имаш нова метла Laughing...и ще сиид-вам поне 5 дена,обещавам!

# 389
  • Пловдив
Мммм,Вещичке:))) от кога го търся със субтитри.От мен имаш нова метла Laughing...и ще сиид-вам поне 5 дена,обещавам!

afwitch Обещаното си го търся като завещано  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт