Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
"Планината Броубрек" мисля че беше. Аз бях разочарована, очаквах нещо повече.

# 466
Препоръчвам  горещо Black book, много силен!!!
трилър ли е?

# 467
  • Smallville
Препоръчвам  горещо Black book, много силен!!!
трилър ли е?
Ето ти малко инфо

# 468

Страхотен!Разтърси ме!За първи път погледнах с нови очи към "различната" любов!
Много силен...

# 469
  • Вече в моята си приказка...

Страхотен!Разтърси ме!За първи път погледнах с нови очи към "различната" любов!
Много силен...

Открих го в Замунда-та. Сега го тегля. Ще видим...

# 470
# 471
The Pursuit Of Happyness

Страхотен филм! По действителен случай е, драма е с Уйл Смит, заслужава си да го гледате!  Peace

# 472
The Pursuit Of Happyness

Страхотен филм! По действителен случай е, драма е с Уйл Смит, заслужава си да го гледате!  Peace

Мисля, че писах вече веднъж за него, но и тук да се включа, че много ми хареса!
Макар и доста стандартен сюжет, но представен по много затрогващ начин!

# 473
И аз.
От своя страна препоръчвам "Илюзионистът" - силна интрига, неочаквана развръзка, и много красота. Дори такива като мене, които изобщо не си падат по фантасмагории, не могат да устоят.

# 474
И аз.
От своя страна препоръчвам "Илюзионистът" - силна интрига, неочаквана развръзка, и много красота. Дори такива като мене, които изобщо не си падат по фантасмагории, не могат да устоят.

Аз честно казано бях разочарована от Илюзионистът, може би имах големи очаквания предвид рекламата, но въпреки, че беше интересен, аз бих казала, че беше и доста предсказуем поне за мен.  Peace

# 475
На тема "илюзионисти" по-добрият филм е "The prestige".
Други ,които препоръчвам:
"House Of Sand And Fog","Magnolia", "21 Grams","U Turn","Man On The Moon","Crash","Frida","What Lies Beneath","Dark Water","3000 Miles To Graceland","Lucia Y El Sexo","Signs","The Sixth Sense","The Capitan Corelli"s Mandolin","Alfie","Closer","Cold Mountain","Mystic River","Y Tu Madre Tambien",ED TV","About Shmidt","Pay Back","Nothing TO Lose","The 51 State","Bad Education","Phone Booth","Sleepers","Little Children","Notes On A Scandal","Pan's Labirint","Amores Perros","The Boy's Live" ,"Don't Move" и т.н.,както и всичко на Шон Пен и почти всичко на Никол Кидман (колкото и да не ми е симпатична)

# 476
Илюзионистът
Ваканцията
Страхотни,вълнуващи

# 477
"House Of Sand And Fog","Magnolia", "21 Grams","U Turn","Man On The Moon","Crash","Frida","What Lies Beneath","Dark Water","3000 Miles To Graceland","Lucia Y El Sexo","Signs","The Sixth Sense","The Capitan Corelli"s Mandolin","Alfie","Closer","Cold Mountain","Mystic River","Y Tu Madre Tambien",ED TV","About Shmidt","Pay Back","Nothing TO Lose","The 51 State","Bad Education","Phone Booth","Sleepers","Little Children","Notes On A Scandal","Pan's Labirint","Amores Perros","The Boy's Live" ,"Don't Move"

Ваканцията
Страхотни,вълнуващи

Кои от тези филми са трилъри?

# 478
За почитателите на европейското кино горещо препоръчвам Dogville и неговото продължение Manderlay . Ако не се стъписате от визията на филмите и ги изгледате, гарантирам дълбоки размисли след това.

# 479
Може и да са препоръчвани  Blush

Свалям ги на HDTV  Wink, затова не давам линкове за теглене - има ги в торентите  Peace

Цък постер цък инфо тук

Цък постер цък инфо тук

Общи условия

Активация на акаунт