Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 506
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
за Маймуните и аз съм се чудила, най-вероятно ще се оправдая с липса на време.

Без никакъв бъзик: Дяволът с Прадата ми хареса.
Бяха ми подарили книгата, и ако мислите, че е бозист - е, книгата е още по-бозава.

Харесаха ми сцените с началните надписи, и краят - по-хепи от книгата.

Напълних очо с дрешки, ех, ех. Мерил - прекрасна!
И младежът, гаджето, де - леле, мноу готин! С много вежди и през цялото време синьо-брадист, секси, секси.. Grinning

# 316
A love to hide
Edges of the lord

Първия го има в Арена-та, а втория го даваха наскоро по някаква кабеларка...много тежки...невероятни
Калин@, този маймунския откъде го изнамери?

# 317
аз да споделя............ВЪЛКОДАВ
руски е ,дават го по кината
страхотен е.....крайно време беше братята руси да се включат Mr. Green
Peace

# 318
  • София
Снощи гледах ей тази комедийка, много свежа, със Samuel L. Jackson и Eugene Levy.

# 319
Летящия Честмир .Има го в Арена - откога го чакам .. Mr. Green

# 320
Един не лош филм за върколаци: Blood and Chocоlote

http://www.imdb.com/title/tt0397044/

Въпреки, че подходих малко с недоверие към този филм, заради не големия му рейтинг, ме изненада приятно с добрата си кинематография - ефекти, музика, цялостна атмосфера.

Офф: Някой да знае какво става със замундата, днес не ми се зарежда нещо...

# 321
  • Ботевград
Такси 4

Замундата работи вече, но скоростта с която се тегли е  Rolling Eyes като охлюв бърза  Praynig Дано се оправи скоро!

# 322
Замундата работи вече, но скоростта с която се тегли е  Rolling Eyes като охлюв бърза  Praynig Дано се оправи скоро!

Ох не знам, уикенда работеше, всичко си беше наред с торенти, скорост и.т.н. Тази вечер изненада, зарежда ми се сайта, но виждам бял екран, та реших пак да не са го спряли нещо  Sad

# 323
children of men  Peace

# 324
  • София

Ох не знам, уикенда работеше, всичко си беше наред с торенти, скорост и.т.н. Тази вечер изненада, зарежда ми се сайта, но виждам бял екран, та реших пак да не са го спряли нещо  Sad

И при мен не работи от снощи  Thinking

# 325
Питах преди време, но никой не откликна, та пускам молбата си и тук, под формата на препоръка.  Wink

Търся един филм, мега идиотски в добрия смисъл на думите.
Ето ТОЗИ.
Рових по торенти, но не го откривам! ако някой от вас може да помогне, ще съм дълбоко признателна!

# 326
  • Ботевград
2007-03-13 -
Във връзка с проведената акция на Столична Следствена Служба и ГДБОП, достъпът до някои раздели е преустановен.
Следете началната страница и форумите, за да сте наясно с мерките, които ще се предприемат.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 327
Ей отишла на N-та страница темата, докато я открияяяяя  ooooh!.
Вчера гледахме  The Man of the year  с Робин Уилямс и лично на мен много ми хареса, имайте предвид обаче, че е специфичен с местен хумор (САЩ) и не знам дали в БГ би се възприел по същия начин, просто защото много от "закачките" са за местни проблеми и събития:
http://movies.aol.com/movie/man-of-the-year-2006/23952/trailer
Тук може да видите и трейлър.

# 328
ИМЕТО
THE NAMESAKE

"По романа на: Джумпа Лахири
Сюжет: За героите, описани от носителката на "Пулицър" Джумпа Лахири, личната независимост струва скъпо. Малцина кинематографисти могат да разберат подобна дилема по-добре от Мира Наир. Нейната екранизация по романа на Лахири въздействащо разкрива силата на семейните връзки сред индийците в Америка. Ашок Гангули и съпругата му Ашима бягат от хаоса на Калкута през 70-те години към нов живот в Съединените щати. Там Ашима така и не успява да привикне към студената учтивост, която минава за социален контакт. Но синът им, роден в Америка, се адаптира по-добре. Благодарение на типично междукултурно недоразумение той носи името Гогол, което най-малкото предполага обяснение. Като всеки млад мъж, Гогол се ядосва на всичко, което го прави различен, включително и очакванията на семейството му. Връзката с русата дружелюбна Максин, му действа освобождаващо, въпреки обичайната перспектива някой ден да се ожени за типичното добро индийско момиче."

# 329
Току що гледах "300"
Още съм под въздействието му.
МНОГО ДОБЪР.
Само това мога да кажа.
Стори ми се,че чух българска песен в края!

Мъжът ми съжали, че живее в днешно време.

Общи условия

Активация на акаунт