Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета,предложете някой романтичен филм Simple Smile,нещо съм се разнежила тези дни Wink

# 406
  • Пловдив
Момичета "Време за жени" има ли го някъде качен?

# 407
  • Пловдив
http://bt.wrzru.com/details.php?id=3985,http://www.DMCA-removal-from-Google//details.php?id=65931 ,гледах този,много приятен е-Love Actually / Наистина любов

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 19:14 от aniani_7

# 408
http://bt.wrzru.com/details.php?id=3985 ,гледах този,много приятен е-Love Actually / Наистина любов

Един от любимите ми филми! Peace

# 409
  • София
 Rolling Eyes в събота вечерта гледах Кървав диамант ...

загубих си времето... просто ме е яд
седях дебилно до 2 през ноща да го гледам...
не стига и че, не съм с предубеждения към ДиКаприо
просто ок- идеята е добра, нямам проблем с това да гледам драми, социални и т.н., но защо не прочетох едно негативно мнение за тоя филм
просто ме е яд!
можеше да се направи многооооо по-добре
не мога да разбера защо трябва толкова мудно да върви действието

а върха на черешката щеше да е ако всичко беше с хепи енд и ДиКаприо се беше цАлунал със журналистиката....

п.п. гледах и вчера Апокалипто най-сетно - одобрявам  Laughing
голямо тичане, голяма работа  Crazy

# 410
  • София
не прочетох едно негативно мнение за тоя филм

е как не прочете  Crazy
имаше цяла тема с призив "да си изхвърлим диамантите" заради филма  Wink

# 411
Малко с обратен знак, но останах доста разочарована от 88 минути с Ал Пачино. Имам чувството, че някъде след втората третина създателите на филма мнооого са се отгечили.
И аз като Dragon's Bride се ядосвам, че си загубих 2 ценни часа от времето за сън напълно на вятъра!  #2gunfire

# 412
Аааа, не си само ти.
Не очаквах от Ал Пачино да се снима в подобен евтин филм. През цялото време говореше по телефона - това беше. Сюжета беше доста плосък, подобни филми с лопата да ги ринеш.

В началото четох противоречиви мнения за Вавилон. На мен ми хареса, въпреки че доста ме натовари. Много тежък филм, блестяща актьорска игра. Само не разбрах какво общо има заглавието с филма newsm78. Според мен най-подходящото заглавие би било "Играчка-плачка".

Малко странен, но ми хареса също и "Мъдростта на крокодилите" с Джъд Лоу.

# 413
Спаске,някъде назад в темата,бях писала за 88-те минути....добре е ,че пак изскача,дано си спестят някои разочарованието:)))
 Мариета,направи ли ти впечатление,колко живота(все на хора говорещи различни езици)засегна/преобърна етц. тази пушка?Оттам и препратката към Вавилон(мисля аз).

# 414
  • София
Имам един въпрос от свалящите от Замунда. Значи, откак са я пуснали като тръгна да си свалям нещо с Биткомет-а ми зацикля и изобщо не тръгва, а сиййдъри и прочие -ийдъри има, не е като да няма. Случвало ли ви се е?

# 415
  • Варна
за тези които обичат приказки - Pathfinder - викинги и индианци  thumbsup

някой пита за романтична комедия - "The story of us", и  "How to lose a guy in 10 days" и "Just Friends"  thumbsup

# 416
Като любител на психарски филми няма как да пропусна

"Фонтанът" / "The Fountain"

от създателя на "Реквием за една мечта" Дарън Ароновски.

Критиците твърдят, че малцина успяват да го разберат. Веднага си помислих, че няма да съм от тези малцина, защото нищо не схващам от свръх- и хипермодерните абстракции в изкуството. Примитивна съм. Но си мисля, че в този филм нямаше нищо чак толкова сложно за разбиране - отчаяна и обречена битка до последно за живота на човек, когото обичаш повече от всичко. Колкото и да ме избива на цинизъм, трогнах се повече, отколкото от всички любовни филми, които съм гледала.

Красив филм за окото, после прочетох, че не използвали компютърни ефекти, а заснели химически реакции...

# 417
Хубави романтични:
1. Love actually - с 4 ръце
2. The holiday
3. Hitch
4. Music and Lyrics
5. A lot like love
6. Six degrees - сериал
7. Micky blue eyes
8. two weeks notice

Приятно гледане

# 418
Забравих и :
9. nottilng hill
10. Legends of the fall

# 419
  • София
не прочетох едно негативно мнение за тоя филм
е как не прочете  Crazy
имаше цяла тема с призив "да си изхвърлим диамантите" заради филма  Wink
еее, аз тва го четох отгоре - отгоре ooooh!

иначе вчера благодарение на Таттман форевър подкарах да гледам сериала Scrubs - страшен е! гледа се на един дъх
има субтитри и серийките са по 22 мин
просто уникално е  Crazy
загледайте го! аз довечера ще свърша с първи сезон, до сега има 3 сезона и върви 4ти

Общи условия

Активация на акаунт