Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • гр.София
иначе вчера благодарение на Таттман форевър подкарах да гледам сериала Scrubs - страшен е! гледа се на един дъх
има субтитри и серийките са по 22 мин
просто уникално е  Crazy
загледайте го! аз довечера ще свърша с първи сезон, до сега има 3 сезона и върви 4ти
От къде мога да си сваля първи сезон?  Rolling Eyes

# 436
  • София
Scrubs - Season 1
Scrubs - Season 2
Scrubs - Season 3
другите нямат субтитри още

# 437
  • гр.София
Мерси, не се бях сетила да проверя в замундата.   bouquet

# 438
Аз пък ви препоръчвам "Нощ в музея" много забавен филм,гледайте го... ето го

# 439
  • София
Аз препоръчвам новия филм,с Мистър Бийн("Ваканцията на мр.Бийн".Вчера го гледахме на комп.Голяма комедия.А още и филма с Никълъс Кейдж.

# 440
    Не следя темата и се извинявам, ако вече е коментиран филмът "От другата страна" на Скорсезе Peace Снощи го гледахме на dvd и сме меко казано очаровани, подобен филм не съм гледала от години! Горещо го препоръчвам на всички ценители Hug

# 441
  • Paris
Bordertown с Дженифър Лопез-силен и разтърсващ филм по действителен случай! Струва си да се гледа!!

# 442
Bordertown с Дженифър Лопез-силен и разтърсващ филм по действителен случай! Струва си да се гледа!!

Сигурна ли си, че така се казва? Аз не успях да намеря такъв филм? newsm78 Коя година е?

# 443

Сигурна ли си, че така се казва? Аз не успях да намеря такъв филм? newsm78 Коя година е?

Bordertown (2006)

# 444
  • Варна
Music and Lyrics с Хю Грант и Дрю Баримор - много забавна романтична комедия

# 445
мммм супер тема, как не съм я видяла по рано. Докато беше по хладно времето и само филми гледах когато заспи детето. Предпочитам трилъри! Давайте идеи а аз ще си набавя филмите за студените дни.

# 446
Някой беше писал за Мистър Бийн на ваканция по-горе. Гледах го, честно казано очаквах много смях, но ми беше скучен.
Някой ще каже ли нещо за Шоуто на Труман?

# 447
Здравейте, имам едно въпросче : има ли опция някъде в нет-а, за гледане на филми / без да е необходимо да се свалят на PCто /?

# 448
Някой ще каже ли нещо за Шоуто на Труман?

На мен лично много ми хареса, но за мен не беше комедия. Ако подходиш към филма като комедия, не знам каква трябва да е реакцията, аз лично го разглеждах от сериозната му страна, харесвам самия Джим Кери и харесвам, че във филмите му винаги има скрит подтекст, ако не ги разглеждаш като лековати комедии, но това си е мое мнение.

Калин@, мерси за линка, ясно при нас в Нетфликс още го няма (странно, имат много по-нови филми) и затова не съм го намерила. Peace

# 449
  • Paris
Inside man-интригата е много голяма!!

Общи условия

Активация на акаунт