Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 525

И на мен Peace.
Също "Филаделфия"(разказва за човек, разболял се от спин, когото уволняват заради болестта му)  и "Терминалът". И двата филма са с Том Ханкс.
i dvata sa strahotni az dori si vzeh terminala zashtoto mnogo me izkefi kak govori na bulgarski daje mi zaprili4a na stefan danailov( po glasa de) gledaite go a za philadelphia- nqma raven

# 526

Breaking and Entering (2006)

Момичета, аз си свалих филма, но е без субтитри  Rolling Eyes

http://subs.unacs.bg/search.php Има ги тук.

# 527
Момичета, аз си свалих филма, но е без субтитри  Rolling Eyes

От къде го дръпна  Thinking
Аз го дръпнах от Арена и има субтитри.
Да не би да са на рар - разархивирай ги  newsm78
Иначе има в Юнакса цък  Wink

# 528
благодаря ви много  Hug
от Замунда го свалих  Peace

# 529
Снощи гледах тозифилм.Достави ми огромно удоволствие.Песента към него се казва The last time I felt like this и се изпълнява от Johnny Mathias and Jane Olivor.Някой има ли представа откъде мога да си сваля тази песен?

# 530
Снощи гледах тозифилм.Достави ми огромно удоволствие.Песента към него се казва The last time I felt like this и се изпълнява от Johnny Mathias and Jane Olivor.Някой има ли представа откъде мога да си сваля тази песен?

Излиза сайт за субтитри. Кой е филмът, че ми стана интересно?

# 531

Излиза сайт за субтитри. Кой е филмът, че ми стана интересно?
Да,вярно,трябва да си регистрирана,за да видиш страницата.Филмът е Same Time Next Year.Горещо го препоръчвам.Има линк към песента в подписа ми.

# 532
Филмът е Same Time Next Year.Горещо го препоръчвам.Има линк към песента в подписа ми.[/b]

Търсих в арена, замунда и демоноид. Няма го. Помагай!

# 533
Филмът е Same Time Next Year.Горещо го препоръчвам.Има линк към песента в подписа ми.[/b]

Търсих в арена, замунда и демоноид. Няма го. Помагай!
Веднага.Регистрирай се в wordbg.com.Eто линк към филма там.

# 534
Веднага.Регистрирай се в wordbg.com.Eто линк към филма там.

Мерси  bouquet Готова съм, нещо със сийда се замъчи работата, но да се надяваме...

# 535
Пиши,ако няма сийд.Моят филм е качен на диск,но ако трябва ще го прехвърля в компютъра и ще го сийдвам.

# 536
Пиши,ако няма сийд.Моят филм е качен на диск,но ако трябва ще го прехвърля в компютъра и ще го сийдвам.

Кликнах на ре-сийд. Много хубав сайт, как не съм го открила досега. Жива да си!

# 537

Кликнах на ре-сийд. Много хубав сайт, как не съм го открила досега. Жива да си!
Страхотни филми има там Simple SmileАко си фенка на руските,има много добри попадения.

# 538
Най-после намерих време да изгледам "Scoop"-доволна останах.Уди си е...Уди:)))
    Да попитам,Chanel ,кое те прави квалифициран за регистрация в сайта? Отказват ми такава...

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 17:58 от ТинаХрис

# 539
Най-после намерих време да изгледам "Scoop"-доволна останах.Уди си е...Уди:)))

И на мен много ми хареса, и Match Point (2005) тоже.

Общи условия

Активация на акаунт