Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Smallville
Понеже темата набъбна, възможно е да повтарям някого.

Deja Vu гледахте ли?! Дензъл Уошингтън отново е в стихията си  Heart Eyes
Гледахме го и много ни хареса.

За Next съм със смесени чувства,хем ми хареса ,хем нещо му куца на филма,но не знам какво Thinking

# 631
Ефекта на пеперудата 2 , на мен лично много пвече ми хареса от 1. Изтегли го няма да съжаляваш!

# 632
Ефекта на пеперудата 2 , на мен лично много пвече ми хареса от 1. Изтегли го няма да съжаляваш!

Интересно, а според мен е бледо подобие, бях писала някъде по-напред в темата за това.

Чудя се как може да си коментираме филмите? Освен да си открием отделна тема?

# 633
Ако питаш за Heroes - сериалът, от тук  http://DMCA-removal-from-Google/
Ей, мерси много, скъсах се да ги търся.  bouquet

# 634
Сега гледам Сблъсъци, но не ме кефи особено!

# 635
 За Crash ли говориш, ако да догледай го, много е хубаж, струва си и като ме подсети- пак ще го гледам

# 636
За Crash ли говориш, ако да догледай го, много е хубаж, струва си и като ме подсети- пак ще го гледам

разпокъсана сюжетна линия, няма кулминация - по-безинтересен филм не бях гледала

# 637
"Crash" със Сандра Бълок е много добър филм, ти да не би да си гледала друг със същото име.

# 638
Незнам, явно имаме разли4ен вкус, аз доста добре си следях филма освен по разли4но време се развива и на разли4ни места, и наистина показаха как във всеки един момент 4овек  може да направи и добър и лош избор и как това повлиява и на другите и ..............абе много ми хареса

# 639

разпокъсана сюжетна линия, няма кулминация - по-безинтересен филм не бях гледала

По-скоро няколко сюжетни линии. Аз си умирам за такива филми. Amores perros (2000) на Alejandro González Iñárritu е подобен. Babel (2006) също (пак негов).

# 640
Вчера гледах Дженифър 8 и много ми хареса. Направо не очаквах такъв край!

# 641
Незнам, явно имаме разли4ен вкус, аз доста добре си следях филма освен по разли4но време се развива и на разли4ни места, и наистина показаха как във всеки един момент 4овек  може да направи и добър и лош избор и как това повлиява и на другите и ..............абе много ми хареса
Може  ли линк към филма?

# 642
Може  ли линк към филма?
аз го имам на двд а, и дата.бг нямам достъп да ти го открия но ето линк към инфото http://www.crashfilm.com/, би трябвало да го има по видеотеките струва си Peace

# 643
Определено говорим за един и същи филм, но явно на мен не ми допадат такива! Аз предпочитам трилъри в които действието е напрегнато и държат зрителя в очакване до последно.

# 644
Гледаи  The departed-незнам как са го прежели ж Бг с Лео ди Каприо, Джак Никълсън, Мат Даймън, Марк Уолбург( правен е по китайски- вътршни афери, но е много -по добре) и ми кажи дали ти е харесал Peace

Общи условия

Активация на акаунт