Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
А н и  май си пада по филми от рода на Urban legends и разните му там гимназиални трилъри. 'От другата страна' не е никак лош, но не е точно неин тип.

# 646
Гледаи  The departed-незнам как са го прежели ж Бг с Лео ди Каприо, Джак Никълсън, Мат Даймън, Марк Уолбург( правен е по китайски- вътршни афери, но е много -по добре) и ми кажи дали ти е харесал Peace

Laughing Да , опитах се да го гледам преди 2 седмици, но нещо не ми хареса и дори не го догледах! Подобен ли е сюжета, че не успя да ми задържи вниманието!? Аз всъщност му видях само началото и се отказах!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 13:21 от А н и

# 647
не мога да кажа 4е е с подобен сюжет но е много интригуващ и има тръпка, а би ли дала пример за филм който те е впе4атлил( може би при4ината е 4е пове4ето филми ги гледам на кино и самото преживяване е по-интересно от жидео, знам ли) Peace

# 648
Наскоро гледах The Premonition със Сандра Бълок, много ми хареса! The Hole, Human Traffiking, Телефонна кабина; Дарбата .... доста са , но не им помня английските заглавия.

# 649
Гледах вчера "Catch & Release"( ако някой знае как е преведен на БГ да каже, аз не знам), много сладък филм! Препоръчвам го!

# 650
Да, наистина е свежо филмчето.

# 651
Mомичета и момчета,издирвам оригиналното заглавие на филма на Ал Гор - Неудобната истина.
Много ще съм ви благодарна!!!
Филма е много добър!!!

# 652
Mомичета и момчета,издирвам оригиналното заглавие на филма на Ал Гор - Неудобната истина.
Много ще съм ви благодарна!!!
Филма е много добър!!!

An Inconvenient Truth
 Grinning

# 653
# 654
  • Germany
Не знам дали сте писали за този филм - "The Lost Room" http://imdb.com/title/tt0830361/
Нещо като мини сериал е, от 3 серийки. Хареса ми, въпреки че много не си падам по скай фай Peace

# 655
Аз да си кажа за Шрек Трети . Доста разочаровани има от третата част , но на мен много ми хареса,може би, защото от самото начало бях скептично настроена.
Е , не мога да си затворя очите пред някои дребни детайли...но като цяло се скъсах от смях
отново.

# 656
Най-накрая гледах Г-н Брукс- и много ми хареса психария е не е уйас ами е доста разли4ен от другите филми за серийни убийци, и наистина те кара да му влезеш в положението на 4овека. Както и да е гледах и фантасти4ната 4- втора 4аст- мога да кайа 4е беше добре загубено време, не е уау ама е достатъ4но забавен . сега ще 4акаме: 1408(по стивън кинг-УАЙС във всеки смисъл на думата) Война с Джет Ли и Дгейсън Стейтъм, и други кам декември

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 09:07 от Lil_Vixen

# 657
В момента гледам "Angels in America" ( 6 часова гейска драма) и много ми харесва, но не го препоръчвам за хора, които не владеят добре английски. На моменти ми е много трудно да разбера за какво иде реч.

# 658
В момента гледам "Angels in America" ( 6 часова гейска драма) и много ми харесва, но не го препоръчвам за хора, които не владеят добре английски. На моменти ми е много трудно да разбера за какво иде реч.
И на мен много ми хареса, гледай и краят е хубав, а то тва не е от английският а е правено по пиеса и затова говорят така във старовремски някак  Peace

# 659
Не знам дали някой не е пускал линк,но тъй като филма не е много популярен,е слабо вероятно.

"Реквием за една мечта"
реж.Дарън Ароновски-("LOST")
в ролите:Елън Бърнстийн,Джаред Лето,Дженифър Конъли
Не го препоръчвам на любителите на леки,захаросани,клиширани,романтични,семейни и прочие разтоварващи филми.Няма да им хареса.
Труден е за гледане,но се помни определено.А е и поучителен.

линк от Замунда:http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=84922
И ако някой го гледа и се разстрои...да не каже,че не съм го предупредила.

Общи условия

Активация на акаунт