Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 772
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 935
Всичко що съм желала да върна, са приели. Последно връщах едни обувки на мъжът ми, че се бяха сцепили на втората седмица. без драма ги прие момичето на касата. Мен ме беше срам, защото все пак са носени. Дори тогава писах на Лидл , че съм възхитена от обслужването. Ама... Скоро това момиче май не съм го засичала, а ходя все в тоя филиал.

# 1 936
Забравих да похваля този продукт:

Много ми е удобна спрей опаковката и добре пръска. Изсъхва/изпарява се бързо и не оставя мазно усещане по ръцете. За дезинфекция не знам доколко е ефикасен, на мен ми е удобен за употреба. Дали ще го има постоянно в асортимента или е до изчерпване?
И за мен Лидъл е избор номер 1. Ходя в конкуренцията Кауфланд само за промоции или за определени неща (например някои плодове и зеленчуци). Или понякога купувам някои идентични продукти от Кауфланд, за да не влизам в 2 магазина- изварата на РС и на Брей в количка е такъв продукт.
Соул, нелепо, но някои служители наистина не знаят, че срокът за връщане е 90 дни (на мен това ми е много странно). За рекламация след 90 дни вече зависи и какъв е продуктът. А сигурно и на какъв служител ще попаднеш...

# 1 937
Отивам...някой нещо ако ще пита, да казва да снимам. Освен безлактозното мляко- него ще снимам.
Шампоан ще взема, че нямам.
Другото - за папкане ще е, обичайното. Grinning

# 1 938
Определено е до обслужване, политиките са същите. Преди година и повече оплакване от сирене в контактната форма доведе до ваучер за извинение, който аз исках да откажа, а те настояваха да приема. Защото не го правя да си взема ваучера. Нямах и опаковка със срок на годност, нямах и сирене за връщане, беше се разтворило във водата до пихтиеста маса. Сега на Брадичката й обясняват, че не знае да транспортира, съхранява, подбира и тълкува срокове. Хайде открийте 10-те разлики....за който го може. И естествено, че не всяко връщане е проблем.

Долче, аз съм проверила за кое може рекламация, според закона, със срок 2 години и затова им го нося. И го приеха след разправиите, които нямам никакво намерение да си причинявам регулярно.

# 1 939
Соул, да, затова казах, че много зависи каква е стоката. Някои служители наистина не са наясно, по една или друга причина. Не ги оправдавам, просто това не е политиката на Лидъл, а са някакви си техни (на конкретни служители) тълкувания...

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 18:36 от dolce miele

# 1 940
Да, именно, техните тълкувания се наричат "обслужване" и е много важен фактор за клиентската удовлетвореност.

Кога ще намаляват филето от дива сьомга, мен това ме вълнува повече. 😃

# 1 941
Тета, моля да ми снимаш моделите батерии копчета , които са описани отзад на опаковката. Забравих онзи ден Sad

# 1 942
  • Sofia
Безлактозното мляко е на био щанда и при нас.

# 1 943
Може ли мнения за часовниците с вендузи от следващата седмица? Вендузите стабилно ли държат? Има ли опция да се закачват и по друг начин? Това автоматично настройване като при "радио часовниците" ли е (знам, не се казват точно така, но ги обсъждахме преди време тези самонастройващите се)? По-бързо ли трябва да се сменя батерия/-и? За тези говоря:

# 1 944
Тета, моля да ми снимаш моделите батерии копчета , които са описани отзад на опаковката. Забравих онзи ден Sad

# 1 945
Цена на батериите?

# 1 946
Към 5. 4.99 май..

# 1 947
  • София
Белгийските бонбони 5.50лв хубави ли бяха?
от Сканди... джиндж.
 бисквити 7лв за 600гр? И малиновото вино
пп. Как се кандидатства за работа  в Лидл?

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 18:02 от Starrydream

# 1 948
Белгийските бонбони 5.50лв хубави ли бяха?
от Сканди... джиндж.
 бисквити 7лв за 600гр? И малиновото вино
пп. Как се кандидатства за работа  в Лидл?
Малиновото вино е много хубаво Simple Smile

# 1 949
Морена, какъв е чертожния комплект? И по-важно ми е съдържа ли транспортир?

Общи условия

Активация на акаунт