Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 346
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 2 085
Благодаря, marinadp, ще пропусна бри-то.

# 2 086
Приложението като не работи освен купоните и офертите не са валидни нали? Досега хич не съм заглеждала това,което е на оферта в приложението дали в магазина е на редовна цена Rolling Eyes
По план утре ще ходя за Пепси,сметана в каничка и плодова извара, които са на оферта,с купони този път нищо не харесах освен Бри и обичайния пазар.

# 2 087
Сигурно и офертите няма да отчете. Добре че нямам нещо харесано от тях.

# 2 088
  • Sofia
Приложението като не работи освен купоните и офертите не са валидни нали? Досега хич не съм заглеждала това,което е на оферта в приложението дали в магазина е на редовна цена Rolling Eyes ...
На редовна цена е, като има табелка на Лидл+ И съответно също няма да отчете и тях, докато не работи.

# 2 089
И аз така си помислих. Както и да е ,утре ще отида пък ако са го отправили - добре, ако не са -пак добре,ще си напазарувам на редовна цена Grinning

# 2 090
Мен ме притеснява това трупане на хранителни на каса, които после се връщат по хладилници и фризери. Сигурно затова топените сиренца Пилос ми бяха развалени, а до срока на годност оставаше над месец. Персоналът не е като да няма и друга работа, че да връща всичко скорострелно.

# 2 091
хубави ли са дървените играчки? трябва ми за подарък на около 3 г. дете, та се чудя дали биват.

# 2 092
Soul, +1. От хранителните с Лидл + от тази седмица май мисля да се откажа.
Сметаната 30% е намалена с -30%, 1.19 - в Младост 2, София. Със срок на годност до 05.10.21 е.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 13:05 от fenyx

# 2 093
Загледах четките за коса с глигански косъм, някой изпробва ли ги вече да каже дали са ок. Имам една за тупиране с такъв косъм, та затова я асоциирам със заплитане на косата.

# 2 094
  • Пловдив
Загледах четките за коса с глигански косъм, някой изпробва ли ги вече да каже дали са ок. Имам една за тупиране с такъв косъм, та затова я асоциирам със заплитане на косата.
на моята гъста и леко чуплива коса не е ок...никаква ралота не ми върши.

# 2 095
Минавам само да кажа, че в нашия Лидл продължава да е изключително натоварено, навсякъде хора, кошници с боклуци и хаос. Адски трудно ми е да намеря каквото търся и да се прескачам с останалите. При вас така ли е? Много неприятно за пазаруване!
Шишчета готови с чушка и лук - много жилаво месо. Но така е, като не си го подбираш сам.
Иначе съм доволна от цената на мелниците с шарен пипер и от мини сладоледчетата. Идеален размер, за да не се прекалява със сладкото Grinning За първи път от скреч картата ми се пада нещо, което бих купила - сладолед страчиатела. И имам участие за томболата Open Mouth

# 2 096
Сега е проработило приложението, значи. Преди малко като писах, даже имаше на касите съобщението за техническия проблем, никой касиер не питаше за Лидл+.

# 2 097
хубави ли са дървените играчки? трябва ми за подарък на около 3 г. дете, та се чудя дали биват.
Много са хубави.Купувала съм около 5-6 ,имам и ползвани от друго дете и са здрави,не се лющи боята,много съм доволна даже .

# 2 098
  • Sofia
При мен още има съобщението с проблема (освен ако не им е проблем да го махнат)... ако на някой му зависи ходенето от това.

# 2 099
При мен го махнаха съобщението, на iOs обаче, ако има значение.
Ходих да пазарувам към обяд, някои неща от редовен асортимент, които ми потрябваха. Намалената цена на сметаната тъкмо дойде навреме - че ми потрябва за ганаш. А за бри
Скрит текст:
и без това купих от Ф, не ми беше в списъка, освен заради цената, но сега с тези връщанки на продукти, мисля и като пропработи приложенито да пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт