Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 983
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 210
skk007, Lemy, и телевизор, смартфон, таблет, лаптоп, помпа за кърма и някоя бюджетна колица. Grin Тогава обаче в магазините е възможно да се стигне до истински здрав кютек. Grin
Топло, топло.

За Гергана е фалшива новина, работи си в музея.

# 211
  • София
Аз редовно купувам от чеьъра в синя опаковка,отворихме днес,в срок е.Ми вкуса е ужасен,нищо общо.

# 212
  • София
Ей Морена, много полезно това за спанака, което сподели. Децата много обичат спаначена супа, но ми отнема време да го измия и нарежа. Ще изпробван така за спаначена крем супа.
Днес поръчах на баща ми да ми вземе от свинския маринован врат. Имало само с марината Мексико. Малко лютичко ми дойде, та се наложи да хапна повече франзелка 😁

# 213
Ей Морена, много полезно това за спанака, което сподели. Децата много обичат спаначена супа, но ми отнема време да го измия и нарежа. Ще изпробван така за спаначена крем супа.
Днес поръчах на баща ми да ми вземе от свинския маринован врат. Имало само с марината Мексико. Малко лютичко ми дойде, та се наложи да хапна повече франзелка 😁
Всякакви листни мятам в центрофугата за салата, пак от Лидл съм я взела де, да не помислите че спамя темата Grinning
И аз като Морена ги къпя в голям съд или направо в напълнената мивка, няма кой да си играе листо по листо, то ще вземе рязко да ми се дояде нещо друго.
Ако и трябва после да му изпариш водата е много удобно, понеже отцежда много добре, почти подсушени излизат от центрофугата, та спестява време.

# 214
Е то и аз го кисна в мивка, ама няколко пъти, махам по-дебелите части, преди това корените и кофти листата. Даже не режа и душа, а душа и режа. И пак ми е по-трудно.
Брадата, пюрето е баш за една доза блат.
Сметаната от 36% беше на 2,50, нп с кратък срок. То нищо й няма и след него, де.
Взех си ленена блузка

# 215
  • софия
Веднъж съм връщала мухлясали кестени. Дори ги бях сварила. Не го направих заради парите, а за да не продават подобен боклук и да си проверяват продуктите. Нямаше проблем с връщането.

# 216
Връщала съм охладена пъстърва в тарелка в срок на годност, но вътре беше "дроб" с изпъкнали кости. Оттогава охладена риба не съм купува. На касата не съм имала проблеми.

# 217
  • Велико Търново
Моля ви, ако някой намери изоставена в някой филиал зелена без кабелна ютия да ми вземе!
Много се съмнявам да има, където и да е, но сте голяма агент ура, така че все пак имам някаква надежда Simple Smile

# 218
Веднъж съм връщала мухлясали кестени. Дори ги бях сварила. Не го направих заради парите, а за да не продават подобен боклук и да си проверяват продуктите. Нямаше проблем с връщането.
Ау, лоши кестени бих им върнала със сигурност. И то основно заради парите, на безумно висока цена ги продават.

skk007, аз чак в понеделник мога да ти проверя за ютия. Sad

# 219
  • Велико Търново
Соул, който когато може. Ако се появи, просто вземате Simple Smile щом се открие веднага ще пиша Simple Smile

# 220
  • Пеликания
Днес след касите имаше някакъв мъж, който правеше анкета (дали редовно получаваме брошури, на коя улица живея, с кола ли идвам)
При нас имаше ама единствената зелена, но беше отворена.

# 221
Тази трапезна вода от промоцията хубава ли е? Нито пише,нито от снимката може да се разбере каква марка е.

# 222
Тази трапезна вода от промоцията хубава ли е? Нито пише,нито от снимката може да се разбере каква марка е.
Тяхна марка е, затова се казва... "Вода". Grinning Не помня кой я бутилира, но на мен ми харесва на вкус. Simple Smile

# 223
  • Велико Търново
МариеСТ, къде е това при вас Simple Smile изглеждаше ли ти читава или вече някой и е видял сметката Sad

# 224
Скк, писах ти.

Общи условия

Активация на акаунт