Лидл 154 - Августовска жежка

• 116 458
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 285
Едновременно отговарям и на Леми, и на Мери....вместо индукция и вместо кана = газов котлон и на двете проблемите са решени.
Бързо топла вода за чай + мигновено пържене Satisfied

# 286
ААА, без микровълнова мога, без кана- не. Даже мисля да я нося с нас на почивката Simple Smile

# 287
А, настоявам си за каната.

# 288
Чай и аз пия постоянно, но каната я заобикалям. Колко време държи водата нагрята като за чай?

# 289
# 290
Благодаря за брошурата!
Рехава работа. Тази xxl седмица в имаше преди месец .. пак ще има бой за прясно мляко. Даже от сега усещам, че няма да има ни кашон, ни цена ако отида на обяд да купя.

# 291
  • Стара Загора
Нищо не харесах... радост за портмонето Grinning

# 292
Какво ще кажете за гръцките кюфтенца от утре с пълнеж от дзадзики? Вкусни ли са?

# 293
Много постна новата брошура. Smiley Само роклята от лиосел ме зарадва. Simple Smile

# 294
Какво ще кажете за гръцките кюфтенца от утре с пълнеж от дзадзики? Вкусни ли са?
Аз взимах преди доста време и ми бяха разочароващи. Не повторих, не знам сега дали са със същото качество.

# 295
  • Велико Търново
Нищо впечатляващо и за мен в новата брошура.
Единствено си нбелязвам комплекта алуминиеви съдове за готвене, като се чудя някой от символите им отговаря ли, че са подходящи за индукция? Вие как мислите?

# 296
Това е знакът за индукционни котлони

Освен в случая да е третия от горе надолу

# 297
Благодаря за брошурата. Нищо не ми хареса.

# 298
Аз само сирена на Родна стряха харесах от хранителните и силиконовата подложка за печене. Алуминиевите съдове явно са в сайта, отивам да гледам.

# 299
  • София
Аз само сирена на Родна стряха харесах от хранителните и силиконовата подложка за печене.
И аз така. Сирене сигурно ще успея да взема, но за подложката имам известни съмнения... но пък знае ли човек, може да заредят много този път.

Общи условия

Активация на акаунт