Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 264
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 660
В момента не знам, но по принцип-има замразен.

# 661
Трябва да има октопод, при замразените неща, където са и мидите.

# 662
  • Mostly in my mind
Да, видях, че в Кауфланд има размразен, но в нашия филиал няма.
Благодаря ви за отговорите. Ще отида да видя.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 12:16 от Лолита

# 663
  • София
А някой има ли впечетление от килима, който ще пускат другата седмица, от новата брошура? Пише че е двустранен, интересува ме като качество - много ли е тънък? Аз май и на живо до сега не съм виждала килим от Лидл в магазина дори Grinning та ако някой може да каже повече...

# 664
  • Пловдив
И мен ме интересува килимът. Не ми пречи да е тънък, но ми трябва твърд килим, не само чергичка, защото иначе роботът ще го събира при чистене.

# 665
Освен храните, нищо не харесах от тази брошура.

# 666
харесах аз, харесаааах Sad
още на първите страници - сьомга, доместос, масло, сливи...

# 667
Маслото хубаво ли е? Все купувам големи опаковки и нямам спомен да сме го пробвали

# 668
прилично е, да. ние ползваме огромни количества масло, та добре дошло.

# 669
Харесвам маслото от Лидл, скоро малки опаковки не съм купувала, но ако е един и същи производител на този Пилос 82%- би трябвало и малката опаковка да е ок. Когато е намалено си вземам и от биомаслото.
Отидох да видя роклите от лиосел, но не са мой стил, за сметка на това се оказах с покупка на часовник, намален с 30%, дано е сравнително издържлив.

# 670
Има ли опция да се търси само в Лидълска тема? Интересува ме рецепта за гофретника?

# 671
  • Sofia
Има ли опция да се търси само в Лидълска тема? Интересува ме рецепта за гофретника?
Гофретника няма ли си рецепти? 
Иначе тази тема не е за рецепти,  та повече шанс да намериш, има ако пуснеш общо търсене.

# 672
Някой с мнение за бирата DEEP, син етикет, 3 процента, 2, 5 литра? От петък я има , намалена доста.

# 673
Някой с мнение за бирата DEEP, син етикет, 3 процента, 2, 5 литра? От петък я има , намалена доста.

Май е въпрос на вкус. Половинката хич не я харесва например.

Аз от брошурата бая хранителни набелязах. Че и чаршафите харесах... Забелязала съм, че скучните за вас брошури за мен са разоряващи Joy

# 674
Октопод има замразен ,в едни пликчета е .

Общи условия

Активация на акаунт