Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 197
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 975
# 976
Здравейте,
Някой виждал ли е в момента в Лидл в София изостанали чехли от снимката. Взех си едни и сега ми трябват още 1 чифт.

# 977
  • София
Лидъл е основният магазин, в който пазарувам. Охраната ни познава дори. Единият даже ни е съсед, имаме и друга съседка работеща там.
Харесвам нещата им като цяло. Единствено кайма не взимам от там-мъжа ми не я харесва, а аз не ям месо. Против твърдението съм, че клиента е винаги прав, защото съм работила с клиенти 10г и съм се нагледала на всякакви идиоти, които мислят, че всичко им е позволено. Доста пъти съм се намесвала и когато някой соли персонала и мисли, че правят нещо нарочно. Доста клиенти си мислят, че същия този персонал е робот нали, а не жив човек. Но тази подигравка с този СТАРТ просто много грозно ми стана и за това не оставих нещата така.

# 978
  • Sofia
Понеже и персоналът е от хора, каквито са и клиентите - все едно е.
 За мен изразът "клиентът винаги е прав" е нещо сбъркан... та как може, нали сме различни хората - някои са прави, ама не всички/ или някои са криви, ама не всички.
 Но в последните години направо сме на другия полюс на израза. Така стана, че магазините си гонят интереса и много не им дреме за клиента...
Друго би било, ако се толерираше дребния бизнес, ама...
Иначе и за мен Лидл е основният магазин, понеже ми е под носа (но ми е мъчно за Лидл от зората му)..., малко са продуктите, които не купуваме от него.

# 979
Аз съм приела за нормално, че всеки магазин си гони интереса и не  само магазин де. За щастие има достатъчно вериги и стоки за всеки,пазаруването в Лидл или където и да било не ми е на всяка цена. Като няма нещо налично отивам в друга верига и не хабя нерви за глупости. Понеже живея извън града и правя голям пазар на всеки десетина дни ,ме е яд като няма нещо в магазина ,но просто отивам в следващата верига . Нямам времето и търпението да седна да се ядосвам що Лидл направили игра пък бутона за старт бил скрит някъде си и аз няма да участвам Grinning

# 980
Аз пък вече почти не ходя по другите вериги, не намирам аналог на стоките им по отношение цена-качество, обслужването и чистотата, а и намирам всичко което ми трябва в Лидъл, че и много неща които не ми трябват, но ми харесат, и взимам 😎

# 981
  • София

Клиента винаги има право

# 982
Боровинките са много хубави. Утре пак ще взема. Исках да пробвам замразените кроасани от лидл плюс, но бяха свършили...

# 983
Казах ви аз, писане му е майката. Един път, втори път..трети път. До откат.

# 984
Аа, Тета, понякога трябва да е и на правилният имейл 😎

# 985
Да.
Един текст набирам. Пращам на де що видя мейли аз.

# 986
Знаете ли дали тези еспадрили имат гаранция?

# 987
Всичко има гаранция.
Какво им е?

# 988
Всичко има гаранция.
Какво им е?
Цепнати са и се чудя дали да пробвам да ги върна. До сега не съм връщала стока.

# 989
Пиши им мейл, за да ти обяснят подробно, мисля, че гаранцията на обувките им е 2 години.
Миналата година пред мен човек връщаше разлепени туристически сандали за 20 лв., младежът на касата се чеса по главата, чеса се, защото били минали повече от 3 месеца от покупката, накрая дойде управител, каза, че това е рекламация и я уважи. Цялата опашка с трепет и удовлетворение изчакахме развръзката.

Общи условия

Активация на акаунт