Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 000
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 240
Еййй, Мимеиме, то и килимчета има отзад бе...на колко пари ги дават?
При нас нямаше...беличкото ми харесва...

# 241
  • София
Ех, Тете, тръгнах си преди да ти видя въпроса... ако не е късно утре ще погледна. И ако искаш да ти купя, ще ми кажеш допълнително.

# 242
  • Велико Търново
Купувай Simple Smile пращам адрес за доставка :*

# 243
  • Пловдив
Аз взех снощи от пил.хапки, които са на оферта...за проба и бърза вечеря. Амиии...то едва месце вътре. Докато ги пържих се подуха и изглеждаха супер, после спихна и въздух...

# 244
  • Перник
Еййй, Мимеиме, то и килимчета има отзад бе...на колко пари ги дават?
При нас нямаше...беличкото ми харесва...

Тете, не съжалявай за килимчетата. При нас имаше, но не ми харесаха. На хавлиени чорапи ми приличат Joy

# 245
Ужасни са.В петък ги загледах.

# 246
Аз не съм претенциозна Joy

# 247
  • Велико Търново
Невероятно, но факт!
БГ мамите сте голяма работа!
Ютията скоро ще пътува към мен, Б@си якотооо (радвам се като тийн на концерт) Simple Smile)))
Първо Пийкок откри но в кофти опаковка , след нея Мимеиме намери и в хубава опаковка! Наистина много благодаря! Предполагам, че за никоя от вас това не е било затруднение, да погледнеш за още нещо докато си в магазина, но за мен е МНоГО!!! Жеста и вниманието към непознат, да помогнеш на някой, било то и за прищявка си е вече голяма рядкост! Като имате дрехи за гладене, пращайте и тях:*

# 248
А тази "Вода" всъщност кой я бутилира? Любопитно ми е, че нямам в момента шише да проверя. Simple Smile

Градската,
Скрит текст:
Отивам да забърша някой мръвчок или рибок от Лидл за таксата и пристигам довечера с вързопче за гладене. Joy

# 249
Горня баня я бутилира за лидъл.

# 250
Сигурно ще ми се смеете на въпроса, но тази безкабелна ютия как работи? Като няма кабел, как се нагрява? Аз си представям, че непрекъснато трябва да я оставям на станцията и да я чакам да се загрее. И ми се струва ужасно изнервящо.
Обаче виждам, че ги търсите и ме гложди, че май не си го представям съвсем вярно. Ще се радвам някой да отдели време да ме просветли. Че да си купя, докато ги има все още.

# 251
  • Mostly in my mind
Нищо лично, не си далеч от истината. Голям мерак имах за безкабелна.  Сега си я държа на зареждане и така си гладя иначе бързо изстива.

# 252
Т.е. тя може и като кабелна да се ползва?

# 253
Ех, Тете, тръгнах си преди да ти видя въпроса... ако не е късно утре ще погледна. И ако искаш да ти купя, ще ми кажеш допълнително.

Аз в петък имам път до съседен град, та там ще си погледна.
Благодарско все пак...

# 254
  • София
Невероятно, но факт!
БГ мамите сте голяма работа!
Ютията скоро ще пътува към мен, Б@си якотооо (радвам се като тийн на концерт) Simple Smile)))
Първо Пийкок откри но в кофти опаковка , след нея Мимеиме намери и в хубава опаковка! Наистина много благодаря! Предполагам, че за никоя от вас това не е било затруднение, да погледнеш за още нещо докато си в магазина, но за мен е МНоГО!!! Жеста и вниманието към непознат, да помогнеш на някой, било то и за прищявка си е вече голяма рядкост! Като имате дрехи за гладене, пращайте и тях:*

Тъкмо с безкабелната можеш да си пуснеш любимата музика и да съчетаеш гладенето с танците. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз в петък имам път до съседен град, та там ще си погледна.
Благодарско все пак...
Тете, ако имаш предвид София и не ти е проблем да минеш през Сточна гара, това е мястото.
Утре все пак ще погледна.

Общи условия

Активация на акаунт