Лидл 154 - Августовска жежка

• 116 439
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 345
  • София, България
Кленов сироп само по време на тематичната Америкаска седмица ли предлагат в Лидъл?

# 346
  • 2860 км северно от Екватора
Кой от гръцките зехтини е за предпочитане, според вас?
С лилавото.

# 347
  • София
,,Имам панталон от лиоцел и не е мръднал по шевовете,от преди две години е купен.Стои ми леко широк.

# 348
Някой би ли ми казал какъв е размера на платнените и хартиените лидълски торбички?

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 18:35 от fsyyy

# 349
В Борово пак са местели стелажи. Аз ходих да запълнят пропуските от предишен пазар. И уж за 2-3 неща. Взех си тампоните за грим, гръцкия зехтин /намаляваше количеството/, маратонки намалени на 15 лева за фитнеса, душ гел с някакви частици и така. Забравих белина да взема

В Борово имаше 5-6 безкабелни ютии, ако още се търсят

# 350
  • София
Миналата събота взех грозде и ми хареса, не е кисело, съвсем леко и не е някакво воднисто.
Някой за килимите ли пита, че много четене падна.... покрай някаква Нова година бяхме взели килим оттам, много съм доволна, може да си взема пак.

# 351
Гроздето не е лошо

# 352
  • Велико Търново
Имам 1 пак тортили, дали ще мога да ги направя на баница вместо да купувам лаваш?

# 353

Имам 1 пак тортили, дали ще мога да ги направя на баница вместо да купувам лаваш?

Разкошни пици стават, буквално за 5 минути.

# 354
И чипс гледам, че правят от тях.
Скк, не знам, аз никога не съм правила такава баница

# 355
Крекери правя аз като добавка към разядка.

# 356
  • Велико Търново
За да не задръстваме темата с рецепти, било то и с 80%+ лидл продукти, пуснете, моля ви, по една идея на лс. Пиците са ми сравнително обясними, но крекерите звучат интересно. Току виж в последните дни на промоция, изкупя тортилите Simple Smile

# 357
  • shumen
Гроздето е хубаво.
От другата седмица не харесах почти ншщо.

# 358
  • софия
Пъпешът ни хареса. Сладък е, но е от по-водните сортове. Вчера домашните изядоха един, ще вземем днес пак.

От група във ФБ.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 08:09 от zvаnchе

# 359
Искам да се оплача от сладоледа на клечка с вкус на лимон дето беше на промоция наскоро,6 броя в кутия.
Толкова изкуствен и гаден сладолед не ми е попадал,а й цената не му е ниска.
Най-важното е, че не струва изобщо и мисля да им се оплача на Лидл.

Относно Лидл картите-снощи изтрих нещо и освен усмивките ми се падна и сладолед, но после изчезна наградата.
Мога ли да се възползвам от наградата и как става?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт