Лидл 154 - Августовска жежка

• 116 468
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Чуден разнообразен пазар врътнах днес, пълна количка за 110 лв, много време не ми се беше случвало. Кайсиите много вкусни, ммм. Не посмях да взема от тия модерни пъпеши...

# 406
Опитах новият шоколад с шамфъстък - хубав е, но не е достатъчно сладък за моя вкус. Прекалено черен.
Много благодаря! Значи веднъж да се прибера, веднага го купувам. 😊

# 407
  • shumen
Хубавите бадеми са скъпи.
Черен шоколад и аз взех и много ми хареса.

# 408
  • до най-прекрасния мъж
dee, края на април, началото на май пускаха клинове за бременни. Тогава не взех, че беше рано, а сега няма. Не са пускали след това дрехи за бременни въобще.

# 409
Взех попчета, дано ни харесат 😁
Има ли някакви тънкости при пърженето?
Аз търся препоръка за някой не много сладък сладолед на клечка, сега в адските жеги ми се прияжда, а не ми се бърка в къщи.

# 410
Аз търся препоръка за някой не много сладък сладолед на клечка, сега в адските жеги ми се прияжда, а не ми се бърка в къщи.

Нищо специално няма в пърженето, като всяка друга риба. Вкусни са попчетата, просто имат много костички.

# 411
С количка бях, другарки...

# 412
Скоро пускали ли са този модел настолно огледало. Имам го и много ми харесва, но ми е необходимо още едно.

# 413
Ако си от град, в който има Икеа, имам същото от там.
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-mirrors/trensum-ogledalo/24524485

# 414
Аз много обичам рибата да е с хрупкава кожичка. Пържим ги не на нaй- силната степен на котлона и ги слагам в голямо плато с хартия едно до друго, за да не се задушат, ако се натрупат едно върху друго. Брашното за овалване е царевично, защото не прегаря в тигана като бялото.

# 415
dani-ela-80, моето огледало е купено на 17 декември 2020 г. Не си спомням дали са пускали след това.

# 416
  • Бургас
dee, края на април, началото на май пускаха клинове за бременни. Тогава не взех, че беше рано, а сега няма. Не са пускали след това дрехи за бременни въобще.
Имам от някакви стари запаси явно, един такъв клин, в неразпечатана кутия даже. Нямам спомен дори кога точно съм го купувала и защо ми е артисал Joy Безшевен, с алое вера, черен, 40-42 пише отпред на кутията. Мога да уредя някого Wink

# 417
Ако си от град, в който има Икеа, имам същото от там.
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-mirrors/trensum-ogledalo/24524485

Вчера получих пратката си от икеа, бях поръчала същото огледало. Много паянтово сравнено с лидълското е направо 3то качество, от алиелспрес по-стабилно може да излезне. Никак не ми харесва. Отдолу е по ламарина и ще ми остърже библиотеката, а лидълското е с мекичко отдолу.

# 418
Имам го от поне 5 години и си е съвсем нормално, нямам забележки, освен да са го сменили..

# 419
Някоя другарка да каже дали масажорите против целулит си вършат добре работата, моля!

Общи условия

Активация на акаунт