Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 282
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 615
Като Дунавия е, но по-трайно от нея, запазва си вкуса и аромата след отваряне.

В такъв случай Цвете е права, надписът на етикета - също...с такова впечатление оставам.  Не е явно саламурено сирене, обикновено и твърдо, както се писа в темата.  Такова не обичам, няма и да взема за да пробвам.

# 616
Аз пък минавам да се похваля с един вкусен локум от гръцката седмица с вкус на мастика. Мноооого хубав и не остава натрапчиво сладнеене.

# 617
😃 Леле, този локум едва го пласирах, а локум обичам много, в момента също имам 2 кутии, но от друг вид. Мастика също обичам 🙂, но с това нещо не можах да се харесам. Малко като с шунковата наденица на Леми - пак пробвах от резервите във фризера и 🤐. Дали партидата е била такава, но с друга кутия няма да се мъча да проверявам.

# 618
Има и кебапче с луканка Joy

# 619
  • София
Някой с отзиви за ръчната парочистачка? Справя ли се с наслоявания от мухъл в банята във фугите на плочките?

# 620
Соул, то този локум не е с вкус на мастика( такава която пием) , а с аромат на подправката мастикс(смола, дъвка). Винаги, когато го има си взимам поне две кутии-за локумки, арменски сладки, козунак. Не се стопява като нашенския.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 17:23 от denyil

# 621
Кебапчето с луканка щом се харесва от моя капризен син, не е никак зле, само да вметна.

# 622
Денил, добре че спомена, може и да взема за проба. Мислех, че е с аромат на мастика, нещо което не понасям.
И мм е фен на кебапчето с луканка.

# 623
Не е, не е...как ще е зле. Хапвам си го и аз...

# 624
ааааа, мастикс е. На редактора ми му се допило мастика явно Grinning

А ние и луканковите кебапчета харесахме Grinning

# 625
Соул, то този локум не е с вкус на мастика( такава която пием) , а с аромат на подправката мастикс(смола, дъвка). Винаги, когато го има си взимам поне две кутии-за локумки, арменски сладки, козунак. Не се стопява като нашенския.
Да да, знам ги дъвките, купувам от тях. Дали пък на тях не ми заприлича локума, че едва го преглъщах. 🤔Предпочитам анасона на мастиката. 😊 Той ми е и лечебен, та никак не е случайно, че на един се харесва едно, а на друг - друго. 🙂

# 626
  • Асеновград
Някой с отзиви за ръчната парочистачка? Справя ли се с наслоявания от мухъл в банята във фугите на плочките?
По принцип със всичко се справя, но по бавно отколкото препарат, все пак разчиташ само на пара няма химия.Ако я ползваш редовно става лесно за поддръжка, първия път ако има сериозно наслояване ще иска няколко минавания вероятно. Минуса е че като свърши водата в резервоара,чакаш да изстине за да се отвори. И като е пълна тежи.Моята е по стар модел иска непрекъснато да държиш копчето натиснато за да излиза пара.Не знам дали по новия модел, не е по добре измислен. Аз и свикнах и си я ползвам за най различни неща. Като я има човек в къщи, се сеща и и намира приложения за какво ли не.

# 627
  • София
Днес отидох с надеждата да има от силиконовите подложки. Три пъти обиколих, но няма и следа. Дали въобще са зареждали или саги изкупили?
 Е, напазарувах разни неща, колкото мога да нося.

# 628
  • Бг-мама
Днес отидох с надеждата да има от силиконовите подложки. Три пъти обиколих, но няма и следа. Дали въобще са зареждали или саги изкупили?
 Е, напазарувах разни неща, колкото мога да нося.
При нас в провинцията имаше. Аз си купих.

# 629
Аз минавам да похваля розовият евтинджос джин,предполагам е тяхна марка някаква,около 10 лв струва.Много.ни хареса и на двамата .

Общи условия

Активация на акаунт