Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 271
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 690
Не пия алкохол в момента. Безалкохолната бира става ли или да си карам на сокчета? Simple Smile

# 691
Не пия алкохол в момента. Безалкохолната бира става ли или да си карам на сокчета? Simple Smile

пробвах да пия такава повърня при първата бременност. отврат, но аз съм си алкохолист, та .....

# 692
Карай на сокчета.
Единствената безалкохолна бира,която ми хареса е Пиринско.Като бях бременна си я пих редовно.

# 693
Карай на сокчета.
Единствената безалкохолна бира,която ми хареса е Пиринско.Като бях бременна си я пих редовно.

тя пък е с глюкозен и фруктозен сироп. поне няма царевичен грис, като алкохолната им.
соул, абе карай на водица най-добре Wink защо не пиеш бира?

# 694
Soul, измервам цял диаметър на острилката 7 см, вътрешно 6.5 см- досега не ги бях мерила, но много дебели трябва да са морковите, ако те са ти основна цел и за моркови, които са твърд продукт, може да е уморително за ръката. Тиквички лесно се нарязват, краставици също.
За да има добър захват за остренето на мен специално ми е удобно, когато продуктите са с големина, да се напъхат в острилката(е морковите не чак 6 см, вероятно, но с най-дебелите които намерих на пазара се получи), ако са по-малки понеже острието е под наклон трябва някак да нагажда продукта, за да го захване и с по-тънки моркови като съм пробвала не ми се получаваше, може да има и някаква тънкост, моля ако някой знае да добави и сподели.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 14:26 от fenyx

# 695
Този сладолед е много вкусен, предния път замина като семки, всяка вечер, хихи.

# 696
Аз не съм много по бирата, но ми хареса Стела Артоа.
Диип и мм не я харесва.

# 697
  • Велико Търново
Аз не пия бира, но ММ пие. Той ми е казал да не купувам deep. Наистина не разбирам и не консумирам бира, но с лошата бира си правя вана на крака за махане на мъртвата кожа от петите и омекотяване.
Ако някой не я хареса, не я намира ок дори за готвене после винаги може да си направи вана на краката с нея и после с пемза да потърка и да има бебешки меки крачета Simple Smile

# 698
Феникс, много ти благодаря за замерването, много ми е полезно. Значи ще ги взема тези острилки. А пък точно твои рецепти със спагети от тиквички съм виждала на снимка и изглеждаха много апетитно. 😊🍽

# 699
Моля, Соул, радвам се, ако съм помогнала с информация. Три са вида острилките- на сламки две от тях рендосват (по-тънки и по-широки), и една на голяма цяла лента - от нея може да се оформят например розички от краставици.
Колкото до спагетите от тиквички- правех мои интерпретации на видяно в ютюб, има там клипче за спагети от тиквички, после моето върображение дооформяше останалото.

# 700
Soul , аз наскоро похвалих безалкохолната на Аргус. Предишни проби не са били успешни, но сега (от около седмица) си я пия всеки ден и ми е супер приятна. Доста се доближава според мен до бирата на вкус. Имам един много ужасен спомен с безлакохолна на Загорка. Още се потрисам като се сетя.

# 701
Този сладолед е много вкусен, предния път замина като семки, всяка вечер, хихи.

Това ни е любимият сладолед на нас, но предния път нямаше от него Ххл, та си взехме стандартна кутия.
Ще си заредя багетки и пица моцарела, ако има. Много ми хареса на мен тзи пица.

# 702
  • Велико Търново
Стават ли крокетите тази седмица? Имат ли вкус?

# 703
Стават ли крокетите тази седмица? Имат ли вкус?

Вчера ядохме от тях, но на мен не ми харесаха. Стават, но не са отлични. Картофените ноазети са къде, къде по-вкусни, но не ги намирам вече. Confused

# 704
Мъжът ми обича бадем с шоколад сладоледите, но взима и други, опитах този белия и повече ми допадна, кафевият ми идва тежък и сладък.Та ще се купува 🌸

Общи условия

Активация на акаунт