Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 189
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 840
Ами... много тъпа ситуация. Аз нямах време да правя скрийншотове какво липсва и сега естествено няма как да докажа, че ми липсваше опцията сутринта. Ще пия една студена вода и ще ми горчи. Neutral Face

П.П. Сигурна съм, че го нямаше това изречение със "Старт" в условията, четох ги снощи. Много бързичко са реагирали със замитането...

# 841
Конти, не хаби неври в това чудесно слънчево време, усмихни се 🤗 и … живи и здрави да са.
И аз съм пропуснала “старт”-а, обаче не ми пука, и без това я спечеля, но по-скоро вероятно не.
Тъпо е с липсата на стоки- исках да взема син панталон с Пес патрул- няма номер, който ми трябва, взех сив с компромис. Исках книжки- имаше до етикета само съобщение, че има проблем с доставките. От чадърчетата- малко бройки вече бяха останали и т.н. нагледали сме се на липси още от първия ден. И луканката с намаление беше само 1 бройка, но се уредих все пак 😆.

# 842
  • софия
А защо да не може да стартираш, когато искаш?
При тях нали се вижда стойността на бона и че не си участвала? Веднага след покупка ли трябва да заявиш участие?

# 843
При тях нали се вижда стойността на бона и че не си участвала? Веднага след покупка ли трябва да заявиш участие?
Преди покупката трябвало да го натисна този Старт. Т.е. преди сканирането на Лидл Плюс на касата.

# 844
Преди покупката трябвало да го натисна този Старт. Т.е. преди сканирането на Лидл Плюс на касата.
Ето заради това разиграване не им се връзвам на игричките.

# 845
  • София
И аз нямах старт!

# 846
  • Русе
Аз пък сега го намерих този старт, сутринта нямах, но се чудя дали преди всяка покупка трябва да се натиска, защото при мен си изчезна..Иначе ще ходя към 15 часа и ще питам Simple Smile

# 847
Ми сега, Конти, да им тупнеш шкафа на касата, да го сторнират, да натиснеш старт,  и пак да си го купиш...Joy

Аз дори не съм разбрала че имало игра.

# 848
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ми сега, Конти, да им тупнеш шкафа на касата, да го сторнират, да натиснеш старт,  и пак да си го купиш...Joy

Аз дори не съм разбрала че имало игра.

Ако и се занимава, защо не...

# 849
cvete7575, не било преди всяка покупка уж, а само един път за начало на цялата игра...
То е сглобено вече шкафчето... Но пък имам други покупки, освен да замъкна обратно тях и да се правя на маймуна заради тия простотии... Еййй, ама много мразя да ми поднасят метла за яхане в понеделник. Grinning

# 850
Шегувам се..
И къде е този СТАРТ ?

# 851
Знам, Тете. Simple Smile В началната страница на приложението ти, може би малко трябва да разгърнеш надолу.

# 852
Аз бих им писала през лидл плюс, че в условието на играта им НЕ Е ЯСНО посочено кое действие трябва да се изпълни първо - дали сканирането на покупката, или натискането на старт за играта. Описано е неясно! И бих настояла да ми го активират там служебно някак си, за да мога да си регистрирам тази поръчка в играта.

Сега не може ли да натиснеш старт?

# 853
Ние нямаме Лидл,но от време на време пазарувам,като минаваме покрай някой филиал. Скоро спечелих и един ваучер за пазаруване там,та свалих приложението и натиснах Старт от сега,после да не пропусна. 😂
Опитвам се да запомня кое препоръчвате и кое не,да видим като стигна до там какви ще ги свърша.

# 854
Тете, написах им, но аз не знаех защо не ми излиза участието. После по телефона ми казаха, че трябвало предварително да натисна Старт. Казах им, че го е нямало като условие, че го нямах като опция и настоях да ми го активират те. Отказаха. Преди разговора с тях бях натиснала вече Старт, защото междувременно се беше появило в профила ми, но аз го възприех като формалност, не беше ясно, че трябва да е преди покупка. С две думи - отрязаха ме. По бързата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт