Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 821
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 290
  • На изток от Ада
Да пускали са такива спрейове. Днес имаше само от единият вид.

# 1 291
  • Sofia
...Кокосовото мляко навсякъде ли го няма? 😐
Не думай... ако става въпрос за това в консервите би било кофти. Ако ще трябва да ходя до К за такова, току виж и друг пазар бих си направила там и Лидл...

А! От скреча печеля, а бих се радвала на усмивки. Щото не ме интересува печлбата (както обичайно), не съм запазвала, ама какво от това - кипри ми се там сред купоните, все едно ще се изкуша... ми как не.

# 1 292
Морена, точно за това в консервите става въпрос- любимото ми...При нас изчезна вече, няма и следа от етикет с цена...😔

# 1 293
  • Sofia
Утре ще ида да видя как е при нас и ако има, ще взема няколко.

# 1 294
Аз азиатския щанд в Кауфланд все го търся и все не го намирам...лидълското кокосово мляко ми е любимо...

# 1 295
Малко преди да затворят, минах през Лидъл отново. Исках да си взема още една пяна за коса на Сиен - оранжавата. Задържа къдриците поне за 12 часа и съм доволна - все пак е за 2 лв и нещо. Обаче го нямаше и си взех спрей с морска сол за къдрици на същата марка. И кърпички от препоръчените, но за баня. Ще ги пробвам 😍

# 1 296

Lemy, това е спрея, със синята капачка.
Има свежа миризма на цветя, дали е ефективен ще кажа утре.
До сега като че не съм виждала такъв спрей в Лидл.
През 2018г. ги имаше пак, но бях с малко по-различна картинка на опаковката. Тогава взех един спрей за крака. Оказа се чудесен. Миналата година го нямаше, защото следих дали ще го пуснат и сега като го видях взех 3 броя, че не се знае кога пак ще го пуснат! Joy

# 1 297
Точно този спрей за крака мисля, че го купих миналата година 🙂 Много ми харесва и на мен.

# 1 298
Точно този спрей за крака мисля, че го купих миналата година 🙂 Много ми харесва и на мен.
Явно съм го пропуснала, затова си взех повечко, да има. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 299
Долче, аз пръскам някои обувки вечер след като са били носени от време на време. Не е указан за хигиенизиране на описанието, но парфюмът, който съдържа, е линалол, а той е с бактерицидно действие.

Ако наистина спрат кокосовото мляко, това си е за всенародни бунтове. Ще е по-тежък удар от временното спиране на малката сметана преди време. Аз чаках да го намаляват скоро, а то...🙄

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 01:19 от soul81

# 1 300
  • Козлодуй
IntRiGa_GirL, 500 ml течност за 1 пакетче ако използваш мляко 300 мл вода и 200 мляко Simple Smile

# 1 301
Ау, и на кокосовото мляко ли посегнаха, в къщи често се ползва, аман вече 👿

# 1 302
  • София
Миленски, пускани са преди спрейовете 🙂 Помня, защото миналата година му се чудех, но взех само другия за освежаване на крака 😃 Доволна съм. Ако може да ме светне някой как точно се използват спрейовете за обувки, вечер примерно или пък малко преди да се обуят? И само ароматизират ли или имат и някакво хигиенизиращо действие?
Кокосовото мляко навсякъде ли го няма? 😐
Долче на опаковката пише : след носене и преди . Има подобрение ,не е нещо страхотно, но ще отида да взема още един.

# 1 303
  • Асеновград
Морена, точно за това в консервите става въпрос- любимото ми...При нас изчезна вече, няма и следа от етикет с цена...😔
Миналия ден като пазарувах, имаше две кутийки на касата.Вероятно някой отказал се клиент . Но пък зареждането куца, вчера пак търсих най обикновения кетчуп в пластмасово шише и няма. Според управителката нямало зареждане , и това е вече трета седмица.

# 1 304
Някой от Бургас ,да знае къде има останали кантучуни???В лидъл до автогарата -няма!

Общи условия

Активация на акаунт