Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 085
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 440
JustMila, удари ни в земята с твоите торти!
Кажи каква сметана слагаш и как я приготвяш, моля

# 1 441
Мариат, когато видях този символ направо на кутии от ежедневни превръзки в Кауфланд...помислих си, че този голям символ е за американци 😅 Че не се хвърлят в тоалетната, отпред е напечатан...После загрях, че е свързано с някаква директива...

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 21:05 от dolce miele

# 1 442
JustMila, удари ни в земята с твоите торти!
Кажи каква сметана слагаш и как я приготвяш, моля
Благодаря. Сметаната е от 36% много добре охладена и разбита с миксер ( на банни обороти да не се пресече)

# 1 443
Не я ли подслаждаш? Аз обикновено не, но съм свикнала да не ям сладко...

# 1 444
Сега забелязах минералната вода с витамини и аромати. 🤪

# 1 445
Не я ли подслаждаш? Аз обикновено не, но съм свикнала да не ям сладко...
Ми честно казано Не . Аз не я и пробвам и хич не съм се сетила. Но всички доста бързо свършиха ( тази на мъжа ми не сме я рязали още).
Коя е тази подправка за пиле?
И аз взех пилешко , овкусено по марокански, но не сме го пробвали. Харесвам маринованото пилешко с билки, дано и това ни хареса

# 1 446
Да правиш торта и да не я ядеш си е чиста проба геройство. Както и свикването на Долче да не яде сладко. Може ли рецептата? 😫

# 1 447
  • Sofia
Аз тази привечер си взех някои набелязани от утре - сиропа от бъз; конфитюр от червени боровинки и скир ванилия за пиене. Други са от 27ми.
От коша с намаления си намерих топ пижама от 7.99 на 5.59лв.
Взех си и люти чушки в саксия, топено сирене ХХЛ, кокосово мляко, краставици, зелен лук, салфетки и почистващите кърпи за баня - за проба.
Сметаната 36% днес вече е на редовна цена, не погледнах с каква дата е.
И да ви покажа нарязания ни на машината хляб, само в края са криви филиите  този път, а и цялата питка на такива ми е рязала.
О, регистрирах още две участия за играта и скречът  ме усмихна. Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 20:38 от Morena

# 1 448
Тези сапуни отдавна ли ги има в Лидл, вчера ги видях и си ги взех, но не знам дали са хубави:

Между другото, някой взе ли от узото с керамична къщичка? Търсих, но не го намерих (в брошурата е) - или е свършило, или не съм го видяла.

Минах през Севлиево, заради една екскурзия - стори ми се, че Лидл и Кауфланд са залепени откъм гърба. Завиждам на купувачите - иска ми се и в Плевен да можеше да се отбивам последователно и в двата магазина.

# 1 449
  • Буркина Фасо
Тези сапуни отдавна ли ги има в Лидл, вчера ги видях и си ги взех, но не знам дали са хубави:
Скрит текст:

убави са, но не са трайни като се понамокрят.
стават едни меки ... разкашкват се.

# 1 450
подправката за пиле- на първата снимка е ситна- от запасите, а на втората-купена тази седмица .
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 19:09 от denyil

# 1 451
Така е по-био и по-еко...по-малко ток се хаби, само с едно завъртане на машината, колкото смели, толкоз Joy
Догодина - на стръкове.

# 1 452
Сега забелязах минералната вода с витамини и аромати. 🤪

Ужасна е. Трудно бих я нарекла вода. По-скоро сокче.
Нито утолява жаждата, даже напротив. Аз някаква с ягода бях взела, много сладка беше.. Много консерванти има в състава.

# 1 453
Дени, мерси за снимките.
Тета, едросмляните лютеници хем са по-еко, хем са все по-скъпи от фините, тюх...😅
Соул, въпрос на навик е 🙂 Не че не ям сладко, просто моето сладко не е като на повечето хора. Примерно понякога си правя десерт с цедено кисело мляко на РС, добавям няколко от замразените вишни и ми е екстра на сладост. За друг това няма да е сладко, камо ли десерт...и шоколадова лава ям, но си я правя с по-тъмен шоколад и не слагам допълнително захар, нито мед или подсладители и пропускам стандартното брашно. Пак си става добре- щом и вкъщи го ядат и дори не подозират...😄 Виж да правиш торта и да не ядеш е по-трудна работа според мен. 🙂
Как е овкусено пилешкото по марокански? Бих си овкусила сама пилешки, стига да знам какво подправки му слагат. А хич ми го няма въображението когато става думи за екзотични подправки (а обичам да ям такива неща иначе). 😃
Лютите чушки в саксия как ги използвате- късате докато свършат или пък после след време си отглеждане и нови? 😃 Много са ми симпатични.

# 1 454
Аз вече съм изпила цистерни от тая сладка вода. Сладичка е, да, но повече ми харесва от студен чай или сок. И не ми замества водата, а нещото, което ми се пие, ама да не е вода. Само прасковата не ми е любима, защото ми прилича на студения чай праскова. Аз ще си заредя.
Сокът от бъз си го вземах досега от Икея, но ще пропусна този път.

Общи условия

Активация на акаунт