Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 905
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 830
Laughing Пиши им, че го искаш на редовната.

# 1 831
Извинителни купони ще раздават ли, ако си го купим на 5,99 лв? 😆

# 1 832
Здравейте!За първи път пиша, искам да питам за мнение (ако е възможно) относно сладоледите от тазседмичната брошура(Мента или Тофи-на клечка-6 бр. , сметанов във фунийка-8бр.).Най-вече се интересувам от ментата,понеже бях взимала много хубав ментов,но в кутия,а сега не съм го виждала,та дали този поне е хубав или някой от другите изброени от мен .Благодаря предварително! Grinning

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 22:42 от lenak

# 1 833
Здравейте!За първи път пиша, искам да питам за мнение (ако е възможно) относно сладоледите от тазседмичната брошура(Мента или Тофи-6бр., сметанов във фунийка-8бр.).Благодаря предварително! Grinning

Сладолед по принцип не ям, но Тофи е единственият, който харесвам - открих го това лято и вече съм унищожила поне 10 кутии:))Вчера заредих фризера още с две, защото  повече не побра.

# 1 834
  • София
Здравейте, някой дали е купил или питал за таблета Хуауей? Не е уточнен моделът в брошурата и не мога да намеря отзиви или да сравня цени.

# 1 835
Здравейте, някой дали е купил или питал за таблета Хуауей? Не е уточнен моделът в брошурата и не мога да намеря отзиви или да сравня цени.

Според мен е този модел: https://www.emag.bg/tablet-huawei-matepad-t10-octa-core-9-7-2gb- … euj/pd/DX2Z13MBM/
В ЕМАГ през приложението ползвате -10% и БД.

# 1 836
  • Бургас
Днес тъпо и упорито, взехме нови 4 тарелки обезкостено пилешко и този път си е ОК! Срокът е до 30-ти и няма грам миризма Wink Наистина и на мен ми звучи странно споделеното от касиера на Мари - то така всеки може да твърди, че нещо си му е било развалено, ама не го носи и така безплатно да си папка всеки ден Rolling Eyes Като помня какви неща са се връщали и с какви абсурдни причини, не е невъзможно и това да е така... Може би и по преценка на служителите и управителите, познавайки редовните си клиенти, знам ли Thinking
Другата седмица и аз ще се харча, че освен дребошляците, си заплюх и бюро за младежа, че е от вида, който бях гледала в някакъв скъпарски сайт по едно време и ми се ще да го пробваме Wink

# 1 837
  • Козлодуй
Не съм връщала нищо хранително просто като малко ме усъмни не го душих много, а го мариновах по-обилно и изпекох в същия ден в който го купих и ми харесва на вкус Simple Smile
Днес и аз ще посетя Лидл - много ползвам безлактозното им прясно мляко в друг магазин го няма затова без Лидл не мога Simple Smile
И аз исках дигитален пад ама едва ли ще намеря днес щом казвате още вчера свършил Simple Smile

# 1 838
Да питам  за киселото мляко Железница с каймак как е?

# 1 839
Не съм връщала нищо хранително просто като малко ме усъмни не го душих много, а го мариновах по-обилно и изпекох в същия ден в който го купих и ми харесва на вкус Simple Smile
Днес и аз ще посетя Лидл - много ползвам безлактозното им прясно мляко в друг магазин го няма затова без Лидл не мога Simple Smile
И аз исках дигитален пад ама едва ли ще намеря днес щом казвате още вчера свършил Simple Smile
Именно затова избягвам да купувам мариновано месо без значение от магазина. Така си пробутват застоялото месо. Затова взимам чисто месо и го мариновам, както искам.

# 1 840
Не откривам точно за това мнения, моля за извинение, ако е обсъждано. Кухненските смесители как се държат с много варовита вода? Някой има ли полезен опит. Много са хвалени, но ме интересува точно това. Благодаря!

# 1 841
Фуетът на какво наподобява като вкус ?

# 1 842
  • в сърцата на децата <3
Не откривам точно за това мнения, моля за извинение, ако е обсъждано. Кухненските смесители как се държат с много варовита вода? Някой има ли полезен опит. Много са хвалени, но ме интересува точно това. Благодаря!
За сега, вече трети месец мисля, е добре. Почиствам цедката като се насъберат гадости и това е... Примирила съм се, че рано или късно хвърлям смесители, няма вариант при нас с тая мизерия дето тече по тръбите...

# 1 843
Има ли хора, които си купиха дигиталния пад, не можем да изкараме писалката. Явно има някакъв чалъм, защото на никъде не мърда, а ни е страх да не я счупим.

# 1 844
  • Sofia
Да питам  за киселото мляко Железница с каймак как е?
На нас много ни харесва, жалко че не е в постоянния асортимент.
Аз по обяд ще пазарувам... яд ме е, че прошутото е таква голяма опаковка.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 12:45 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт